• Abigél és Hannelie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez a beszámoló a Hannelie-hez korábban már beküldött párja, tartalmilag azzal megegyezik, így aki azt olvasta, annak nem lesz benne új infó. Azonban úgy gondolom hogy itt, azaz Abigél hirdetésénél is helye van, a korrektség jegyében. A két lányhoz való beküldés közti hosszabb idő oka az, hogy Abigél időközben inaktív volt.

    Hannelie számát hívtam, amit elsőre nem vett fel, de pár perc múlva visszacsörgött. Kedves női hang szólt a telefonba, elmondta a tudnivalókat, majd megkérdezte kíváncsi vagyok-e még valamire. Mivel a másik rosszlányos oldalon a leszbi show is szerepelt az adatlapján, rákérdeztem hogy van-e barátnője. Abigélt említette lehetséges harmadiknak, de utóbb kiderült hogy amúgy még többen is vannak. Türelmét kértem amíg Abigélt is megnézem, mely során hamar konstatáltam hogy bizony őt is kiszemeltem már. Gyorsan vissza is hívtam Hannelie-t, tisztáztuk hogy mi fér bele nekik a hármasba, majd lefixáltuk a randit.
  • Megközelítés:

    Marina parti újépítésű, de nem a legújabbak közül való ingatlan. Parkolni eddig errefelé mindig hamar tudtam, viszont fizetős. BKV kb 5-10 perc sétára található kék metró formájában, én legalábbis azt ismerem mint legközelebbi és legkézenfekvőbb opció. A kapott cím pontos, könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Több szobás közepes méretű(nek tűnő) lakás, célnak megfelel, tisztaság és rend mindenhol ahol jártam. Fürdőszoba jó nagy, minden kellék adott. A szoba pici, nagy ággyal, így sok hely már nem marad benne, de kárpótlásul az ággyal szemben a falon jó nagy tükör, ami jó szolgálatot tesz.
  • Lány külseje:

    Abigél esetében a korábbi beszámolók alapján a képektől valamivel teltebb, husibb lányra számítottam, de alkatát tekintve szerintem pont olyan mint a képein, leszámítva azt az apróságot hogy valóban van neki egy nagyon kicsi pocakja. Szerintem ez nem zavaró, engem legalábbis hamár valami, akkor inkább az zavart, hogy bőre nem makulátlanul sima és bársonyos mindenhol. Volt sajnos még egy negatívum vele kapcsolatban: nem volt frissen megfürödve. Nem voltak ugyan kellemetlen szagok, de érezhetően nem is volt friss és üde. Biztosra veszem hogy nem közvetlenül előttem fürdött, hanem órákkal korábban. Ezt leszámítva rendben volt, arca nyúlánk ovális, nagyon széles szájjal, ami fura kombó volt elsőre, de állandó mosolya ezt hamar feledtette. Cickói brutál jók, pont olyan kerekek és feszesek mint amit vártam a képekből kiindulva, de őszintén szólva nehezen hiszem hogy semmi rásegítés nincs, pedig nem láttam árulkodó hegeket, és az adatlapján sincs említés róla. De már csak a kora miatt is gyanakszok, mert az szerintem még több is a kiírtnál, és ilyenkor már lógni szoktak az ekkora cicik, ám neki peckesen és feszesen állnak. Puncija szép és kívánatos, hozzáállása pedig nagyon kezdeményező volt.

    Hannelie-t már jellemeztem a hozzá beküldött beszámolóban, aki nem olvasta, nézze meg ott. Amikor aktív a hirdetése, a 30-073-4485 telszámmal szokott fent lenni.
  • Action:

    Érkezésem után megbeszéltük a részleteket és lehetőségeket, majd irány a fürdő. Onnan visszatérve a két lány a szobában várt, beléptem után rögvest körbeöleltek az ajtóban állva, és elkezdték testemet simogatni, puszilgatni. Közben az én kezeim is matattak, de ekkor még rajtuk volt a fogadóruha, úgyhogy a ciciket még nem tudtam kezelésbe venni, Hannelie-n viszont kellemes meglepetésként vettem észre hogy a miniruhácska alatt nincs bugyi, úgyhogy elidőztem bársonyos és máris nedvesedő punciján. Odahajoltam hozzá egy csókért, ami nem volt rossz, de inkább csak a nyelvét használta, azt hagyta "cirógatni", az ajkait hiába próbáltam az enyémek közé venni, valahogy mindig pont úgy mozgott hogy ez ne jöjjön létre. De a nyelvcsatát azt tolta rendesen, csak nekem ez még nem igazi csók. Sebaj, átnyergeltem Abigélre, aki viszont átéléssel nyalakodott ajkaimon, mohón falta csókomat. Gondolom neki szimpatikusabb voltam.

    Áttereltem a lányokat az ágy végébe a tükör elé, hogy közben mozizhassak, kisvártatva pedig a ruházatot is elkezdtem lehántani róluk. Így feltárultak a cicik, melyeket hogy ne görnyedve kelljen csókolgassam, lehuppantam az ágyra, míg a lányok állva maradtak. Felváltva dögönyöztem és nyalogattam a két cici-párt, majd benyúltam Hannelie combjai közé, mire ő fél lábát az ágyra tette, hogy jobban feltárulkozzon nekem. Ez dícséretes hozzáállás. Élveztem az ekkor már szinte lucskos punci simogatását, de már kiváncsi voltam Abigél kelyhére is. Ezért felé fordulva egyik kézzel rámarkoltam popsijára, a másikkal pedig ismerkedésbe kezdtem puncijával. Itt is kellemes ingerek értek, pláne hogy közben Hannelie az ágy elé térdelve érzéki szopásba kezdett. Hamarosan átadva magam ennek az élvezetnek, hanyatt dőltem az ágyon, Abigél pedig ezt kihasználva fölém helyezkedve felváltva számba adta cickóit, majd vad csókolózásba sodort.

    Cserét kértem a lányoktól, mire váratlan dolog történt. Egymás közt gyorsan ledumálták hogy akkor a legjobb az lesz, ha Abigél fog gumiban szopni, Hannelie pedig marad majd a natúrnál. Megkérdezték hogy nekem is jó-e így. Hirtelen nem tudtam mit mondani meglepettségemben, mert ilyet még soha sehol nem tapasztaltam. Visszakérdeztem hogy simán csak mindketten natúrban nem jó-e. Hát az nem igazán, mert a higiénia ugyebár… Akkor nem elég-e ha mindig megtörölgetitek nedves kendővel, amikor kell? Tétováztak, már majdnem mondani akartam hogy akkor kimegyek gyorsan megmosni inkább, de végül belementek a kendős megoldásba. Abban a pillanatban még ennek is örültem, mert nem szerettem volna minden cserénél a mosdóba rohangászni… Ugyanakkor világossá vált, hogy bár beszéltünk a telefonban az egyszerre szopásról, de nekik az jóeséllyel annyiban kimerül, hogy egyikük a dákót, a másik meg a zacsit kényezteti.

    Megtörtént az első farok tisztogatás, majd Abigél is bemutatta furulyatudását, ami határozottan jó volt, sőt semmi jelét nem éreztem esetleges vonakodásnak vagy visszafogottságnak annak okán, hogy nem az általuk preferált módon történt a higiénia biztosítása. Közben Hannelie-vel megpróbáltam ismét a csókot. Most egy kicsit oldottabb volt, de éreztem hogy ez nem a kedvenc programja, legalábbis velem nem, ezért megkértem hogy üljön szemből a számra, had kóstoljam meg a punciját. Ezt készségesen teljesítette, puncija pedig kellemesen fincsi volt, szeméremdombja és hasa mellett felfelé kandikálva pedig csodás látványt nyújtottak cickói, melyeket felváltva markolásztam a popsijával. Eközben Abigél egyre vadabbul játszott a hangszeren, a környéket se hagyta nyalatlanul, beleértve a golyókat is, mert kiderült hogy azokat bizony imádja kényeztetni, és meglehetősen ügyesen is csinálja.

    Mikor ráuntam erre a konfigurációra, ismét cserét kértem. Megtörtént a kendőzés, majd Abigél ült rám, Hannelie pedig a farkamat vette kezelésbe. Érdekes hogy higiénia szempontból az nem volt gond hogy egyik lány puncijának nedveit áthordom a másikra, de egy szót se szóltam inkább, nehogy leessen nekik, hogy hoppá, tényleg, ez se jó így... Inkább nyalakodtam mohón, amit Abigél szemlátomást élvezett is, mozgatta fel-le, körbe-körbe csípőjét az arcomon. Kértem hogy forduljon át 69-be, és dolgozzák meg együtt a cerkát. Kíváncsian vártam pontosan mit is fognak kezdeni ketten a farkammal, és ahogy sejtettem, a fentebb már betippelt koreográfiát kezdték el: tisztogatás után Abigél átvette Hannelie-től a botkormányt, aki pedig lejjebb csúszva a golyókat kezdte el nyalogatni, szopogatni. Egy cseppet se tagadom hogy kurva jól tolták ezt a módit ketten, frankón megvolt köztük az összhang is, szóval amúgy abszolút jó volt, csak hát nekem ez egy verzió a sok közül ebben a műfajban, és szeretek egy randin - ha nem is mindet, de - legalább párat kipróbálni. De világos volt hogy itt csak ez az egy lesz.

    Sebaj, gondoltam, majd amit csak lehet kimaxolunk, mert amúgy abszolút partnerek voltak mindenben a saját határaik között. Viszont itt volt már az ideje egy kis kufircnak is, úgyhogy lovaglóra kértem Hannelie-t. Nem is tétovázott, az itt már valóban elengedhetetlen védőfelszerelés felhelyezése után beleült a dákóba. Kiderült hogy nagyon szűk a leányzó, óvatosan először szinte csak a makkomon ficánkolt, mondta is hogy idő kell neki, de ne aggódjak, bent lesz tövig, csak várjam ki. Én pont ráértem, úgyhogy kivártam, pláne hogy közben Abigél fincsi punciját élvezhettem továbbra is. Végül tényleg meg is lett tövig, de éreztem hogy méretileg nem vagyunk teljesen kompatibilisek, jobb lesz ha cserélünk, pláne hogy amúgy az ő puncija jobban ízlett. Meg amúgy tényleg megtette becsülettel amit lehetett, nem akartam rossz élmény maradni neki.

    Jött hát ismét a csere, Abigél áthelyezte punciját arcomról a farkamra, Hannelie pedig fordítva. Kiderült hogy Abigél mestere a hátas jószágoknak, olyan vágtát nyomott le rajtam hogy nem győztem odakukkantgatni Hannelie combjai és popsigerezdjei között. Eskü nem bírtam eldönteni hogy nyaljak-e inkább vagy mozizzak, úgyhogy jobb híján felváltva csináltam. De gyanítom hogy a legjobb jelenetekről pont lemaradtam a látványt illetően, mert érzésre bizony nagyon ott voltak azok a pillanatok, mikor épp Hannelie puncijának fincsi illatait szívtam közben magamba. Nem tudom hogy bírta ennyi ideig ezt az iramot Abigél, de fektemben hamarabb elfáradtam, és egy kis dehidratációs szünetet kértem.

    Kis frissítő elfogyasztása után franciás módban folytattuk a programot. Abigél igyekezett újra hadrendbe állítani a veterán ezredest, aki közben suttyomban megpróbálta magát korkedvezménnyel nyugdíjaztatni aznapra. De a lányok ezt nem hagyták, Hannelie is besegített Abigélnek, persze szigorúan más területeken dolgozva, nevezetesen a hadtáp sátor gyűrött ponyváján. Ám olyan jól dolgoztak össze ismét, hogy az ezredes kénytelen volt újra cövekbe vágni magát. Hannelie közben lábaival a fejem felé helyezkedve, mellettem feküdve féloldalasan, széttárt combjaival megvillantotta a nedves kis punciját. Ennek nem bírtam ellenállni, megpróbáltam nyelvvel elérni, de nagyon görnyedeznem kellett volna, úgyhogy végül csak az ujjaimmal élveztem a húsos szeméremajkak közti sikamlós vájatban való ficánkolást. Ám ekkor már ez is kellően megtette hatását, kiegészülve a lányok kitartó munkájával a farkamon, úgyhogy hamarosan csurig telelőttem Abigél száját. Türelmesen megvárták a lányok hogy teljesen lenyugodjak, majd szépen sorban mindannyian elmentünk mosakodni. Miután én is sorra kerültem, láttam hogy bizony vészesen közeleg az óra vége, úgyhogy öltözködni kezdtem.
  • Elszámolás:

    Nem kérték előre, de mint utóbb kiderült a fürdés után szokták, csak valahogy elsodortak minket a történések, így elmaradt. Ha jól értettem akkor egyébként előre csak az alapot kérik, merthogy az extrák közül ki tudja mi hogy fog összejönni, meg közben is megkívánhat valamit a vendég. Szóval ezeket csak utólag, amikor már minden egyértelmű. Ez nagyon szimpatikus hozzáállás, mert nincs az hogy pl kifizetem előre mindkét csajnak a szájba élvezést, majd csak egyet lövök, de vissza nem kapok. Ez sok helyen így van. Nem mondom hogy számít bármit is az a kis plusz (nem is szoktam elfogadni vissza, csak a gesztust értékelem), de így akkor is sokkal korrektebb. Ráadásul az alap náluk igen kedvező, átlag alatti, a szolgáltatás viszont az apróbb hibák ellenére is simán hozza az átlagot, talán többet is. Én végül csak Abigélnek a szájba élvezést kellett extrában rendeznem, de amúgy sokminden az náluk, így könnyen az átlag fölé lehet szaladni a rózsákkal.
  • Összkép:

    Volt ugyan pár zökkenő meg kisebb-nagyobb hiányosság (kinek mi hogy számít) a randin, de végül egész jó élményt kaptam tőlük. Az nyilván világos már mindenkinek hogy nem tartozik életem legjobb kalandjai közé, de azért összehoztak a lányok egy egészen jó szeánszot. Ha az a pár dolog meglett volna pluszban, amit még igényelnék, meg amiket felróttam, akkor lehet hogy még a nagyon jó szintet is megugrották volna. Így "csak" simán jó, dehát a jó is jó, nincs mit rajta tagadni. Sőt, ha belegondolok, igazából bárcsak hozná minimum ezt a szintet minden páros randi...
Happy Massage