• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Kedves Gabriel !

    Nagyon köszönöm az írást ,dícsérő szavaid felettébb jóleső érzéssel töltenek el :-)
    Remélem lesz még időd ,alkalmad meglátogatni és esetleg talán hosszabb időre is ,hogy még jobban kedvedre tudjak tenni ....
    Millió puszim Blanche!

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a délelőtti órákban. Elsőre felvette, nagyon kellemes és barátságos hangja van. Szerencsére még aznap délutánra sikerült megbeszélni egy találkozót. Minden információt közölt velem amire csak szükségem lehetett.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, el sem lehet téveszteni. BKV val menten, nagyon könnyen megközelíthető. Kodály körönd környéke. Ez miatt a parkolás lehet kicsit macerásabb.
  • Helyszín:

    Ház új építésű, épp ezért kifogástalan. Pont mint a lakás. Rend van és tisztaság. Célnal 100%-ig megfelel. Fürdőszoba maximálisan felszerelt, tusfürdők széles választéka elérhető.
  • Lány külseje:

    Nincs zsákbamacska. Pont úgy néz ki mint a képeken. Vékony, sportos. Ahol kereknek kell lennie ott kerek. Nem tudok olyan férfit elképzelni aki ilyen test látványától és érintésétől nem jön izgalomba.
  • Action:

    Nagyon szép elegáns ruhába fogadott. Beinvitálás után leültünk a kanapéra, ott párszót váltottunk. Tisztáztuk hogy mit szeretnék. Kaptam egy törülközőt és irány a fürdőszoba. Mire végeztem ő már az ágyon várt fehérneműben. Elkezdtük felfedezni egymás testét. Csókolóztunk miközben simogattam feszes gyönyörű testét. Közben kihámoztam a maradék ruhájából is. Nagyon szép mellei vannak, ezt meg is jegyeztem neki. Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.
    Így is lett végem a szájában. Hagyta hogy a szájában kicsit lecsillapodjak.
    Kis tisztálkodás után elkezdett maszírozni. Teljesen szakszerű és profi masszázst ad. Ajánlom mindenkinem hogy okvetlen próbálja ki.
    Előzetesen abban állapodtunk meg, hogy masszázs után szexelünk.
    Sajnos nekem már nem ment volna, fáradt is voltam és az NF el teljesen kuvégzett. Ezéet is bántam, hogy most csak 1 óra hosszra tudtam meglátogatni.
    Legközelebb tuti hosszabb időre megyek és akkor a szex sem marad ki.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor az asztalra tettem az ajándékot. Nem beszéltünk róla, előre le volt tisztázva minden telefonon.
  • Összkép:

    Mindenképp megéri őt meglátogatni. Eszméletlen teste van. Közvetlen és nagyon kedves. Nem utolsó sorban nagyon jól csinálja amit csinál.
Happy Massage