• Nina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Bur,
    Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat, szerintem remekül összefoglaltad. Visszavárlak további kísérletezésekre.
    A Te múzsád 😘

  • Egyeztetés:

    Ninával másfél hónap alatt negyedik alkalommal találkoztam. Az első randi előtt hívtam, azonnal felvette. Ekkor tisztáztuk a részleteket, szóban is felhívta a figyelmemet a játékszabályokra, "nehogy később csalódás érjen" (nem ért:). A vállalásai egybeestek a hirdetéssel, így ezzel nem volt gond. A későbbiekben már egyszerű sms-váltással egyeztettünk, ezekre mindig gyorsan válaszolt, ő mindig pontos volt, én volt, hogy késtem (és maradhattam egy picit tovább), volt, hogy módosítanom kellett az időponton (és Nina talált erre is megoldást.) Megbízhatóságból Ninának 5, magamnak 3 csillagot adok.
  • Megközelítés:

    A helyszín egy hegyvidéki utcában található, "far from the crazy crowd". Nekem ismerős környék, régi kedves emlékek kötnek ide. Autóval, BKV-val könnyű megközelíteni, ingyenes parkolóhely van bőven ezen a vidéken. Biciklivel a városközpont felől - különös tekintettel a várható élményekre - csak megfelelő kardiális állapotban javallt felkaptatni.
  • Helyszín:

    A lakás rendezett, az előszobában kis teakonyha. A fürdő tiszta, a törülköző friss, minden rendelkezésre áll egy alapos tisztálkodáshoz. A szobában tatami, mellette a falon nagy tükör, illetve, egy álló tükör is az ágy mellett, amiben váratlan szögekből is meg lehet csodálni Ninát.
  • Lány külseje:

    Merthogy csodálnivaló akad bőven! Nina arca minden találkozásunkkor elvarázsol, olyan lány, akit ha észreveszel az utcán, és egy pillanatra elkapod a tekintetét, elmosolyodsz, és szép lesz a napod akkor is, ha tudod, hogy semmi nem lesz köztetek. Az ízlése nekem nagyon tetszik: kevés, csinos smink, szép ruhák és alatta egy izmos, formás és hajlékony test.
  • Erotikus masszázs:

    A program általában egy teljes test masszázzsal kezdődik, Nina ekkor már ruha nélkül teszi szebbé a napom. Választható olajjal (illatosított vagy nem), vagy anélkül. Ez jó alkalom egy kis beszélgetésre is. Nina nem tolakodó, nem indiszkrét, de figyelmes. Az az érzés támad az emberben, hogy ez a szakasz már a session következő részére vezet át, most hangolódik rám, hogy azt nyújtsa majd, ami akkor nekem a legjobb. És ezt is nagyon ügyesen teszi. A beszámolóit olvasva is feltűnik, hogy a vendégtől függően mennyire különböző élményt tud nyújtani Nina, leginkább egy gésához, vagy görög hetérához lehet hasonlítani.
  • Levezetés:

    Miután elhangzik, hogy megfordulhatok, folytatódik a masszázs, amihez Nina (a játékszabályok betartásával) minden porcikáját felhasználja. A látvány önmagában is megéri a találkozást, de közben olyan technikát vet be, amiről még hallani sem volt eddig szerencsém. Erőlködés nélkül tart hosszan a kitörés előtt. De azt előre megbeszéltem vele, hogy nem azért mentem hozzá, hogy egy-két nagyot élvezzek, hanem, hogy új dolgokat próbáljak ki, és Ninában ehhez jó mesteremre találtam. Úgy jöttem el elégedetten, hogy nem mentem el. Így orgazmusaim számával lehet, hogy negatív rekordot tartok nála, de a libidómat sikeresen leporolta.
  • Elszámolás:

    Minden az adatlapjának megfelelően.
  • Összkép:

    Kevés tapasztalatomat masszázs terén három lánynál szereztem. Ebből kettőnél az forgott utána a fejemben, hogy ugyan, egyáltalán minek kell ez nekem. Nina más. És este, amikor a bennmaradt energiákat mással vezettem le, a végén gondolatban összekacsintottam Ninával, mire azt mondta, mint minden alkalom után: "egészségedre!"
Happy Massage