• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm a beszámolót! Köszönöm, hogy rólam írtad az elsőt! Nagyon jól összefoglaltad a randit. Várlak vissza, addig is puszillak

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk és nagyon készséges volt ahol tájékoztatást kaptam mindenről. Itt az oldalon keltette fel a figyelmemet a hirdetése. VTR-t küldtem neki ahol bő információ szolgál a randevúval kapcsolatban. Nagyon rugalmas és korrekt Evelyn.
  • Megközelítés:

    Bkv-val érkeztem és a Ferenciek terétől két perc sétára van a találkahely. Könnyű megközelítés bár autóval csak parkolóház vagy egy másik utca mert behajtási engedélyes. Ami még tetszett hogy nagyon diszkrét és persze nem kell várni ha megérkezik az ember.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép és gusztusosan berendezett, igényes kornyezet, tisztaság fogadott. Nagy hatalmas szoba amire külön 5 csillagot adok. Szép előszoba és a fürdőszoba tisztasága felér egy 5 csillagos szállodáéval. A fürdő felszereltsége ami szem szájnak ingere azt ott mind meg lehet találni. Tusfürdő hegyek, dezodor választék bőven és több fajta szájvíz, ami még megfogott hogy kézfertőtlenítő is helyet kapott a fürdőben ami igen ritka. 5 csillag pluszban. Illatos friss törülköző választék.
  • Lány külseje:

    A fotóknak teljesen megfelelő, egy szexi dögös hölgy ahogy a képeken is látszik. Gyönyörű arca és csábos mosolya azonnal megfogja az ember tekintetét, le se vettem róla a szemem. Minden tetszik rajta, nem tudnék még ha akarnék se olyat mondani ami nem.
  • Action:

    Megérkezésemkor kis lenge köntösben fogadott ami igen szemléltette hogy mi is vár rám a későbbiekben ami igen tetszett. Puszi váltás után bementünk a szobába ami egyből melegséget árasztott, hatalmas és nem az a kis kuckó amibe csak egy ágy fér el. Kicsit beszélgettünk hogy oldjuk a feszültséget amit igen jól fel is oldott. Után le a ruci és irány a tusoló. Amikor kész voltam irány a szoba ahol Evelyn már ruha nélkül várt rám. Ezután egy kis incselkedős puszik és nyelvcsaták következtek. Amikor ki éltem ezt a fogadtatást a fürdőből megérkezve irány az ágy és jött a simgatós kényeztetés. Nem kapkodtunk de igen fel tudta a hangulatot így is tüzelni hogy forrjon a levegő. Miután felmértem mindent jött az Evelyn élmény amit nagyon vártam mert sokat olvastam róla. Meg kell mondani hogy ilyen élményben még nem volt részem. Isteni a franciája. Utána kértem hogy 69-ben folytassuk aminek nem volt ellene sőt... nagyon jó kis adok kapok volt és jól reagált a kényeztetésemre ahogy láttam igen jól nedvesedett a nuni. Már a hangulat tetőfokán voltunk amikor szóltam hogy húzzunk gumit a parancsnokra mert már el akar merülni a vágyak barlangjában. Lovagló pózban kezdtünk amit istenien csinál és közben játszottam a gyönyörű cicikkel. Szilikonos de nagyon szép formás és jól tapintható, nem is érezni rajta, nem olyan mint egyes lányok lufira fújt melle. Után kutya póz és jött a kellemes csuszkálás a szűk forró és nedves punciban. Már nem.volt sok hátra ahogy éreztem és kértem hogy készüljön mert lassan jövök, le a gumi és jött a kicsit vadabb cumi ahogy kértem. Rendesen elintézett amit a kis paracsnok is megmutatott. Rendesen tele lett a szája a forró nedüvel amit igen jól fogadott. Kész voltunk, teljesen kimerülten és kifacsarva feküdtem az ágyon mint egy partra vetett hal. Kicsi pihi es beszélgetés utána pancsi. Öltözködés és búcsú vette meg kezdetét. Puszi puszi és irány utamra.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe de majd talán legközelebb. Teljesen korrekt volt mindenben. Mindent amit telefonon mondott és az adatlapján szerepel maximálisan igénybe vehető.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, mindent megkaptam amiért mentem. 5 csillagos értékelés hogy nem óra nézegetős és teljesen azon van hogy kellemesen érezd magad. Nagyon jó házigazda és szolgáltató. Minden elismerésem Evelynnek az élményért. Köszönöm. Első beszámolóm így ha túlzásba estem a beszámolóval akkor bocsesz. Csók.
Happy Massage