• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sziasztok! Melinát már régen kinéztem magamnak. A hírdetését csak itt láttam, attrakív volt, nem is mindig elérhető, ezért előre akartam nála időpontot foglalni. VTR-en egyeztettünk, 2 nappal előre időpontot. Minden rugalmasan ment, telefonban nem volt kommunikáció vele. Még aznap elfogadta az időpontot. Nagyon flottul ment minden. Talán még aznap vagy másnap délelőtt annyit kért írásban, hogy hozzuk előbbre egy picit a talit. Mindezt nagyon kulturáltan és aranyosan tette. természetesen belementem.
  • Megközelítés:

    A megközelítés teljesen egyértelmű, egy majom is odatalálna. A Lehel tér közel van. Van busz, metró a környéken, autóval is szinte bárhol meg lehet állni. Még a reggeli órákban is. Vannak üres telkek is a közelben, ahol az építkezések megkezdéséig ideiglenes parkolóhelyeket alakítottak ki. A parkolás mindenhol fizetős. GPS odavisz, teljesen egyértelműen. A házat rettenetesen könnyű megtalálni, pontosan a megadott cím alatt van. Semmi félreértés, maszatolás, elkeveredés.
  • Helyszín:

    A helyszín egy szocreál épület. Nekem nincsen bajom vele, valóban kicsit lepukkant, de nem az épületért megyek. Valamilyen youth hostel lehet, tényleg van portás (sokan írtátok), de csak dísznek, vagy annak, hogy eligazítsa az ottlakó, jellemzően diák vagy nyaralni vágyó kispénzűeket. Low budget szálló. Senki nem szól hozzád egy szót sem. Szépen felmész oda, amit Melina elmond (nem kell sokat gyalogloni), és kijön eléd. Lehetelen eltéveszteni. Lakás is szocreál, fürdő egy kis fürdőszobában van, nem vagyok kis darab, de befértünk ketten is. Melinaval közösen mostuk le az út porát. Ezt ő maga rendezte így, nem volt sem kérésem, sem extra, de már ott elkezdtem simizni a mellét, fenekét, punciját, Van férfi és női tusfürdő, választék 1:1. Melina dohányzik, én nem, de mondtam is neki, hogy nem érzem rajta, szóval ez ne gátoljon meg senkit abban, hogy kiélvezze a szolgáltatásait.
    Lakásban egy kis TV, ment rajta valamilyen politikai műsor. Tiszta törülközők, tiszta ágy. Kényelmes. Pici lakás, de a célnak tökéletesen megfelel. Semmi extra. Se pro, se kontra. A helyszín elmondása szerint ideiglenes. Van másik, szebb, jobb, éppen felújítás alatt.
  • Lány külseje:

    Melina szép, magas lány, több tetoválással, lábán és mellkasán, nekem tetszett a tetoválások, de a képeken nem látszik, ezek retusáltak. Fiatalos, feszes bőr, és kis kerek cicik. Arca is szép, erősebb mint én a képekről gondoltam, de az egész nő jól össze van rakva. A piercing-ek lekerültek.Sehol semmi. Hiányoltam, majd elmondja nektek is, ha akarja, hogy miért nincsenek. Haja barna, hosszú, hullámos, action közben összefonva. Otthoni ruhában fogadott, de gyorsan lekerült róla. A képeknek megfelel. A hangja szexi. Szép, hosszú combok, picike kerek segg, nekem gyönyőrű punci, nagyopbb szémérem ajkakkal. Csókolni való száj és nyalni-falni való punci, de ezekkel nem éltem. Ezt el is mondtam neki, nem kértem semmi extrát. Melina értelmes nő, a görög hetérákhoz hasonlítottam, akikkel nem csak élvezni lehet a testi gyönyöröket, de jót is lehet beszélgetni. Hideg vagy nem hideg vízzel kínált, van szénsavas vagy mentes is. Semmilyen feszengés, minden természetes. Más kollága a japán gésákhoz hasonlította M-et, ezen csak röhögtünk, mert M magas, a lába is jóval nagyobb, mint a gésáké. Mindazonáltal a viselkedésében, fellépésében valójában hozza a gésás érzést.
  • Action:

    1 órára mentem, Fürdőst követően lefeküdtem az ágyra, Melina picit később jött mert törülközött. Simogattuk egymást, nekem már áltt a farkam, és adtam is szájacskájába.Kiválóan szop.Mélytorkos, pornós, hangos szopás, nem ma kezdte a szakmát. Lehet a fejét is fogni két kézzel és tolni lefelé a torkán ütközésig. Aki a pornón szocializálódott és élvezi, itt megtalál mindent, aki a barátnős feelinget akarja kapni, az sem csalódik. Egy ideig fekve szopattam, utána feláltam és úgy. Fekve szopás közben simogattam és csókolgattam mindenhol. Főleg a derakát, fenekét. Lehet ujjazni is, finoman, szépen. Mikor meguntam a szopatást, gumit kértem, felhúzta a farkamra és missziben folytattuk, A térdem megsérült a napokban, úgyhogy pár percet követően doggystyle-t toltunk. Gyönyőrű segge van. Szépen csattog a puncijában a fasz.Anál nincsen. Melina elmondása szerint nehezen élvez el, nyilván optimális ha elmegy, örömteli, de most ez nem történt meg. Ettől függetlenül érzi, amikor élvezel és ő is adja alád amit kell, szóval pár perc múlva beleélveztem a puncijába, a gumiban természetesen. Kivettem, gumi kidob, farkamat letörölgettük. Lefeküdtünk az ágyra dumálni. Már írtam, hogy M nagyon jó beszélgető partner. Beszélgetés közben finoman simiz, Alapvetően értelmiségi nő, bár elmondása szerint ő nem tartja magát annak, de jó emberismerő, és sokat látott. Rengeteg mindenről beszélhettünk, arról is, hogy neki lehet-e még bármilyen szexuális fantáziája. Akit érdekel, menjen el hozzá és kérdezze meg tőle személyesen. Még valami, amit fontosnak tartok és M-val is beszéltem róla, ezek a beszámolók, amiket olvasok, lassan erotikus novella szintjén van az összes. Szerintem mindenki élje meg a maga módján és helyén a saját pillanatát és bőven elég, ha mi férfiak leírjuk, hogy ajánlott-e egy lány vagy sem. A barokkos kőrmondatot helyett elégek a tényszerű, rövidebb leírások. M-mel jó együtt lenni. Nem nézi az óráját, csak rád figyel. Nyílván kell valamilyen kémia. Nekem az első, hogy megkérdezem minden lánytól, hogy maradhatok-e. Beszélgetést követően még volt egy kis simi, nagyon jó volt az első menet, de azért még egyszer elélveztem. Maximálisan feltöltődve tudtam lezuhanyozni, de még aközben is dumálgattunk. M aranyos, kedves, szexis nő. Klientúrája a múltbeli erős bázis, de nyitott az új élményekre is. Elmondása szerint visszavár.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát, M maga volt az extra. A virágcsokrot ott egyeztettük, megfelel a leírtaknak. Minden valós az adatlapon. Korrektség 100 %. Kedvesség és figyelmesség ugyancsak. Visszajárós kategória.
  • Összkép:

    Zen. Kielégültség, Nyugalom. Abszolút ajánlott kategória.
Happy Massage