• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága co-pas!

    Köszönöm a bizalmat és a rám szánt időt, hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig, amiből egy remek beszámoló született! ✅
    Köszönöm a velem töltött élmény megírását,amiből számomra kiderült az elégedettséged, hogy jól érezted magad velem /nálam, ami részemről sem volt ez másképp! ☺️

    Várlak vissza sok szeretettel mihamarabb.. 😉
    Millió csók és ölelésem! 💋😘💋

  • Egyeztetés:

    Barbi már régóta a kedvenceim között szerepel most végre sikerült sort kerítenem találkozásunkra. Előző nap délelőtt hívtam telefonon, szerencsém volt, rögtön felvette. Telefonos kisasszony, kolléganő nincs, a készüléket mindig Ő veszi fel. Mivel még nem találkoztunk kedves hangján tájékoztatott a lehetőségekről. Másnap reggelre beszéltük meg a találkozót, amit mindkettőnk biztonsága érdekében VTR-en is megerősítettünk. Ugyan reggel 9-kor kezd, de kérésemre 8-kor fogadott – nagy piros pont! Egy órás randiban egyeztünk meg, de a VTR-en történt egyeztetés miatt 15 perccel tovább maradhattam.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út, minden BKV-s jármű jó ami arra megy, a villamosról Albertfalva kitérőnél érdemes leszállni, onnan kb. két perc séta. Parkolásról annyit tudok mondani, hogy reggel nyolckor a ház előtti parkoló szinte dugig volt autókkal. A cím pontos, egyértelmű, eltéveszthetetlen, a Google térkép pontosan mutatja. Telefon a kapuból, Barbi már mondja is a belépési kódot. A liftet sem kell keresgélni, ott van a vándor orra előtt. A házon belül is egyértelműen navigál Barbi, megadja az emeletet és azt is, hogy a liftből kilépve merre fordulj és mennyit menj az ajtóig, amely megérkezésedkor "automatikusan" nyílik.
  • Helyszín:

    A lakás egy szépen berendezett kis garzon, mindenütt rend, patika tisztaság. A fürdőben kis kád, tusfürdő hegyek, dezodorok, szájvizek. A kapott törölköző nagy, jól felszívja a vizet. A száraz kilépő is adott. Zuhanyfüggöny nincs, úgyhogy a pancsáló urak lehetőleg fogják vissza magukat, ne ússzon a fürdőszoba. A masszázs a jól szeparált hálórész franciaágyán történik.
  • Lány külseje:

    Aki végignézi Barbi adatlapján látható képeket és a látottakat képes 3D-be áttenni, az megkapja Barbi valós látványát. Komolyra fordítva a szót, az adatlapon felsorolt adatok, képek valósak és bármennyire meglepő is megegyeznek az élő látvánnyal. Egyszerűen hihetetlen Barbi csodás alakja, formás mindene. Külsejénél azonban fontosabb nyugalma, sugárzó kedvessége, vendégére való odafigyelése.
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtón belépve egy gyönyörű nő fogadott tarka, könnyű, karcsú derekát, kerekded formáit kiemelő, combközépig érő kis nyári ruhában. Kezet fogtunk, bemutatkoztunk. Miközben a cipőt letettem és beljebb léptünk folyton csak csodás alakját, sokat sejtető dekoltázsát bámultam. Barbi a gyümölcsöt szereti, azt vittem neki ajándékba – köszönte. Leültünk a kanapéra egy kis ismerkedős, simogatásokkal tarkított beszélgetésre. Két-három perc után törölközőt kaptam, vetkőztem és irány a fürdő. Onnan visszatérve Barbi már egy szexi, fekete színű fehérnemű együttesben várt. Állva ölelkeztünk, simogattuk, puszilgattuk egymást, tapogatózó csókokat váltottunk. Simogatás közben két kézzel rámarkoltam Barbi formás, kemény fenekére. Tehettem, a tanga nem gördített akadályt ténykedésem elé. Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs.
    A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott. Partneremen a fehérnemű masszázs közben végig fent maradt, csak a fenekem masszírozása közben volt néhány erotikusnak minősülő, akár véletlennek tekinthető benyúlás a golyszik felé. A lábak masszírozása közben oldalt foglalt helyet, a fenék és a hát átgyúrásakor a combomon ülve ténykedett. Végig beszéltük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő, hamar elérkezett a megfordulhatsz felszólítás.
  • Levezetés:

    Itt kell megjegyeznem,hogy Barbi szereti, sőt igényli a kölcsönös kényeztetést, viszont ujjazás nincs. Francia van, de a NFVSZ nem opció. Mindezt a mohó makktársak tájékoztatása miatt írom, nem Barbinak rovom fel hiányukat. Egyébként mindezt a telefonban el is mondja.
    Fordulás után Barbi megkérdezte, segítenék-e levenni a melltartóját. Mint keljfeljancsi ültem fel, kikapcsoltam a kapcsot és óvatosan, guvadó szemekkel tártam fel a két tökéletes formájú cicit. Rögtön csókokat adtam mindkettőre, nem hagyván ki a bimbók szopogatását sem. Egyesült erővel eltávolítottuk a tangát is. Egy percig csak szemeimmel faltam, kezemmel simogattam Barbi csodás idomait. Lassan nyakát, vállát, melleit, hasát csókolgattam végig, közben vissza- visszatértem vendéglátóm szájához csókolózni. Barbi csókja valódi, nem csak imitált szájra puszi. Nyelvét is intenzíven használja, szeret csókolózni. Lejjebb haladva eljutottam a gyönyörök kertjéhez. Először körbepuszilgattam a combok tövét, belső oldalát, a vénuszdombot, majd finom, lassú nyelvcsapásokkal nyalni kezdtem. Főként a csiklót és környékét izgattam, de néha benyaltam a hüvelybe is. Barbi csípőjének mozgásával irányított, hol rátolta magát a számra, hol elhúzódott egy kicsit, máskor körözött a számon. Időnként megremegett, olykor, ha nagyon érzékeny ponton találtam el, szinte megugrott. Egy ilyen megugrás után eltolta magától a fejem, köszönte ténykedésem.
    Helyet cseréltünk, én következtem. Barbi végig puszilta testem, közben olykor csókolóztunk, majd lábam közé helyezkedve kezébe vette az irányítást és lingam masszázsba kezdett. Kezével a golyókat és a gátat is izgatta. Egy idő után lágy, érzéki franciába kezdett. Sokszor külön hangsúlyt helyezett a makk ajkakkal és nyelvvel történő izgatására. A végkifejlet előtt kézi vezérlésre kapcsolt, kezei között ért el a vég. Hagyott lenyugodni, majd mindkettőnket letörölgetett. Kezembe adta a pohár vizet, amit még a kezdő beszélgetés elején kaptam tőle.
    Rákérdeztem az időre, de megnyugtatott, hogy a hosszabbítás ideje még hátra van. Ezt a negyed órát összebújva, egymást simogatva, puszilgatva, beszélgetve töltöttük.
    Távozás előtt már nem zuhanyoztam, gyors öltözés, fájó búcsú, ölelés, csók és kiléptem az ajtón.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon a virágszálak száma szerepel, extrák nincsenek, maga Barbi az extra. Az elszámolás teljesen korrekt, egy borítékban, még az elején tettem le az asztalra a hozzájárulást. Végig ott maradt, meg sem nézte. A végén is átadhattad volna, – mondta – de jobb szeretem az elején rendezni, mert előfordult már, hogy távozáskor szólt rám partnerem, hogy nem ártana rendezni az anyagiakat.
  • Összkép:

    Teljes elégedettséggel távoztam, a masszázs és a kényeztetés is jólesett. Amit kiemelnék, az Barbi gyönyörű alakja – amelyet sok húsz éves is elfogadna – mellett kedvessége, vendég központúsága, vendégére való teljes odafigyelése, odaadása. Ajánlom mindenki figyelmébe. Én megyek még hozzá, az biztos!
Happy Massage