• Viktória

  • Beküldte:
  • Viktória reagálása

    Nagyon tetszett a stílus ahogyan megírtad a beszámolót. 😊 Köszönöm hogy itt voltál, én is nagyon jól éreztem magamat. ♥️😊 Várlak vissza szerettel.

  • Egyeztetés:

    E hét hétfőre egy másik lánnyal szerettem volna randizni, de nem jött össze az egyeztetés. Üzenetet küldtem Vikinek, hogy szeretnék Vele találkozni 10:00-kor, nemsokára válaszolt, hogy 11:30-kor van szabad időpontja. Felhívtam, mert hallani akartam a hangját és nem bántam meg, mert a telefonba egy jó zengésű, sejtelmes hang búgott bele, akinek a gazdájára még kíváncsibb lettem. Megbeszéltük az 1 óra masszázst, aztán VTR-en meg is erősítettük. Már csak a délelőttöt kellett valahogy kibírni.
  • Megközelítés:

    A cím a Kolosi tér közelében van, szóval ami tömeg ott jár, az meg is áll ott és onnan 5 perc séta. Csendes, nyugodt utca, forgalom nuku, parkolóhelyek vannak. Én kocsival mentem és a háztól néhány méterre meg is tudtam állni. A parkolás fizetős. A helyszín egy modern pár szintes társasház félemeletén van, csend rend nyugalom, egy lélek sem jár delelőn, én pont ezt szeretem. 2 perccel az egyeztetett időpont előtt hívtam Vikit, egyből felvette, a kódot is sikerült elsőre beütnöm és a navigációja is tökéletes volt.
  • Helyszín:

    A lakás korszerű garzon, előszoba, nappali konyhával, pici hálószoba és fürdő. Viki nem itt lakik, a berendezés egyszerű de ízléses, a ruhákat a nappaliban le lehet pakolni, van puha, nagy törcsi. A fürdőszobában pici kád, a függöny jól elhelyezett, nem pacsálja ki az emberfia a vizet. Tusfürdő többféle, kedvencem köztük, műanyag pohárkák, szájvíz rendelkezésre áll. Tisztaság, rend mindenütt, ami megnyugtató.
  • Lány külseje:

    Ami még megnyugtatóbb az Viki maga, aki a hirdetésében szereplő képeknek és bemutatkozásának megfelelő, magas, karcsú, szőke hosszúhajú leány. Amit a képek nem adnak vissza, az a bájossága, gyönyörű kék szeme, és a gödröcskék az arcán, mert mindig pajkosan mosolyog. Engem egyből megvett kilóra, nem győztem dícsérni. A képeken látható fekete átlátszó ruhában fogadott, amelyen átsejlettek szépséges, természetes keblei. A magassarkú miatt majdnem olyan magas volt mint én, jó volt megölelni. Külön említést érdemel a bársonyos fehér bőre, simára borotvált, rózsaszín babapuncija.
  • Action:

    Kedves olvasóim itt egy kicsit kevesebb élményhez fognak jutni, mert én bizony masszázsra mentem Vikihez. Én alapvetően masszázspárti vagyok, mert az én koromban egy erotikus masszázs elnyújtott orális kényezetéssel van olyan jó, mint egy sokmenetes dugás. De ez csak az én személyes véleményem. A bejutást követően puszi-puszi, szokásomhoz híven a hőség miatt jégkrémet vittem Vikinek, amit örömmel fogadott. Váltottunk néhány ismerkedő szót, közben levettem a gönceimet a nappaliban és tekintettel arra, hogy a kinti 40 fok miatt kezdett folyni rólam a víz - a jégkrémért gyalog mentem a Kolosi térre - bevetettem magam a fürdőbe. Amikor kijöttem, Viki már meztelenül várt, odaléptem és átöleltem, majd megkérdeztem a csókot, nem volt akadály, finom nyelves csókot kaptam, nem alibi szájra puszit. megegyeztük, hogy először kényeztetjük egymást, majd masszírozunk, végül meglátjuk, mi lesz.Vízszintesen folytattuk a csókolózást, majd nyelvszkennerrel letapogattam a nyakát, a cicijeit, a pocakját. Itt találkoztam az egyetlen tetkójával, aminek szimbólumával kapcsolatosan megvitattuk a véleményünket. Eljutottam a combokhoz és bokákhoz, majd vissza a combok közé, a gyönyör kapujába. A hívogató rózsaszín ajkacskák között finom lefetyelésbe kezdtem, amely hatására megindult a nedvtermelés. Viki lehúnyt szemmel, visszafogottan sóhajtozott, megfogta a kezemet, a visszafogottság megmaradt, a légzése szaporább lett, majd összerándult néhányszor és elernyedt. Jelezte, hogy most érzékeny, nyomtam egy puszit a puncira és visszavonultam. Ő következett, oldalt mellé térdelt és először lingam masszázsban részesített, majd finoman a szájába vett és csuda érzéki francia kényeztetésben részesített, többször jeleztem, hogy ott vagyok a határon, ilyenkor lassított, fokozta a gyönyört, aztán már nem bírtam tovább és a kezei között lett végem. Szilviát a kezembe nyomta, én takarítottam le a hasamról az anyagot. Ezután hasra vágtam magam, kértem üljön rám, úgy masszírozzon, féltett, hogy agyonnyom, de azért elhelyezkedett és szépen kigyúrta a nyakamból és a csuklyás izomból a csomókat. Közben végig beszélgettünk, imádom a stílusát, meg a humorát, jókat nevettünk és ennyi. Zuhanyoztam, kértem még néhány csókot aztán tipli.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végén történt, amit a masszázsprogiban vállal, azt 100%-ban teljesíti Viki.
  • Összkép:

    Barátnő feelinget képvisel Viki, összebújós szeretkezéssel gyógyítja az embert. Nekem nagyon szimpatikus a személyisége, szeretnék még visszamenni hozzá.
Happy Massage