• Pandora

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk és szerencsémre még a szabadságra menetel előtti napon tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és dél Budához képest nagyon könnyű volt a parkolás.
  • Helyszín:

    Aránylag csendes mellékutcában van a rendelő egy forgalmas csomópont közelében. A lakás rendben, nem újépítésű, de nem lakásvásárlás miatt jöttem :)
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolut megfelel. Alacsony, de nagyon jó alakú lány. Az a típus akinek mindene megvan, hogy az ember elsőre megkívánja. Kedves arc , telt cicik és fenék, szóval szemrevaló kis hölgy.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor a helyszínre érkeztem kicsit kellet tébláboljak egy - két tömbnyire, mert a helyi nyugdíjas különítmény a ház előtt tevékenykedett. Pár perc múlva a figyelő szemek megfeleződtek , így már be tudtam osonni. A lakás könnyen megtalálható , biztos léptekkel mentem az ajtó fele ami már nyílt is . Bent az ajtó mögött az előző pontnál leírt lány mosolygott rám. A cipőmet már rúgtam is lefele, mert naná hogy maradnék.
    Szokásos menetrend szerint jött a fürdő program. Sok egyeztetést nem akartam , csak az időtartamot kérésemre 1 -ről 1,5 órára módosítottuk . A többit rábíztam. Csak annyit kértem, hogy a végén mosolyogva tudjak elmenni.
    A másfél órás programnak megfelelően a felvezetéssel kezdtük. , de ez majd a másik rovatban ...
    Amikor már kellően el tudtam lazulni egy jó testmasszázst kaptam, Lentről indult egyik oldalon, majd másik oldal azután jött feljebb a vállakhoz. Nem egy gyógymasszázs , de kelően ráérzett a fájós vállamra és megpróbálta kimasszírozni a csomókat belőle.
    A masszázs alatt is folyamatosan lehetett vele beszélgetni, értelmes , érdeklődő lány akit ráadásul lehetett simogatni amíg Ő a testünket dögönyözi . Ezzel így elég jól elvoltam , nem rossz ez a felállás , ezt bizton állíthatom. Ennél jobb csak utána tud jönni...
  • Levezetés:

    A felvezetés amint az előző pontnál említettem, amolyan kezdés volt ( az ilyen kezdéseket el tudom viselni ).
    Még a legelején megkértem, hogy dobja le azt a tenyérnyi textilt, mert az sokat dob nálam az élvezeti értékel, ha én is tudok közben tevékenykedni. :)
    A franciája nagyon lágy de változatos. Az öcsköst hol teljes hosszába kényezteti, hol csak a makkot ingerli nyelvheggyel . Ennek a résznek a tervezetnél hamarabb vége lett , amit nem is bántam , mert eléggé teli voltam . De nem baj , majd lesz második menet is.
    Aztán eljött egyszer a második felvonás ideje is. A kényeztetés eljövetelét az jelezte, hogy egy két kosza puszi után végre egy egy rövid csók is elcsattanhatott. Ha nem is volt igazi nyelves, de azért jól esett. Volt nyak váll mellkas puszi majd lassan lassan puszikkal ment mind lejjebb és lejjebb, amíg egy rövid mosollyal vettem tudomásul, hogy célba ért és most megint jó lesz nekem. A koreográfia hasonló volt az elsőhöz, annyi különbséggel, hogy most azért sikerült jobban megdolgoztatni.. Változatos technikával kényeztetett megint szájjal és kézzel felváltva aminek meg lett az eredménye.
    Lecsendesedve, letörölve még pár percet pihentem, majd elballagtam. a fürdő fele.
  • Elszámolás:

    Extráról nem tudok. Lehet hogy van , én nem kértem semmi különlegeset.
  • Összkép:

    A mosoly a végére megvolt, csak ajánlani lehet ezt e kis tüneményt.
    Nagyon helyes vonzó kis hölgy, úgy érzem nem utoljára voltam nála.
    Most ugyan szabin van , de ha visszajön majd újra arra megyek .
Happy Massage