• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon lebeszéltünk egy aznap esti találkát. Nem először randiztunk, így telefonon könnyen ment az egyeztetés. Ha elsőre nem is mindig veszi fel, de mindig korrekten visszacsörget egyszer, amikor alkalmas neki. Ezúttal első hívásra felvette és kényelmesen átbeszéltünk mindent. Igazi vagány, szexi rekettes hangja van, ami mindig beindít.
  • Megközelítés:

    Lehel térhez közeli csendes kis utca. Mindig könnyen találni parkoló helyet a ház előtt. GPS kényelmesen oda visz, semmi probléma.
  • Helyszín:

    Kittike egy társasház egyik hangulatos emeleti lakásán fogad egy tiszta és a célnak tökéletesen megfelelő ingatlanban. A fürdőszoba patyolat tiszta, minden szükséges tisztálkodási kellékel felszerelve, a hálóban pedig egy hatalmas franciaágy fogad hangulatos világításokkal és zenével, és egy nem túl nagy, de a célnak megfelelő tükörrel a falon, hogy fokozza a szeánsz vizuális elményét.
  • Lány külseje:

    Egy igazi bomba testű szőke milf nyitott ajtót. Gyönyörű szép sima barna bőr, szép arc, kaján tekintet, kerek popsi és óriás kőkemény szilikon cicik. Egy testszínű body és magassarkú kombó volt rajta, tökéletes párosítás. Kittike pajzán mosolya és rekkettes szexi hangja pedig az igazi dög milf definíciójának i-jére felteszi a pontot.
  • Action:

    Érkezésem után kicsit dumáltunk, majd egy pohár hideg víz után törölközőt kaptam, hogy felfrissíthessem magam ebben a nagy melegben. Miután viasszatértem a hálóba, Kittike az ágyon hason fekve, izgatóan, félig felhúzott térddel nyomogatta a telefonját, hogy zenét keressen. A body-ja bugyi része ettől végig bevágott a popsijába és a puncija is kicsit megvillant. Egy pár másodperc múlva meglett a zene és már fordult is felém, hogy megszabadítson a még addig körém tekert törülközőtől és kezdetét vette egy igazi kemény pornós fél óra. Az ágy előtt álltam míg Kittike az ágyon négykézláb velem szemben pucsítva helyezkedett. Lassan kezdte mellkas csókolgatással, majd egyre lejjebb tévedt és egy pillanat múlva már a szájaban is volt a farkam. Nény perc alatt kőkeményre szopott majd kezdetét vette egy igazi pornós kb 20 perces szopatás. Szopta, köpte, nyalta, falta a farkam egyre vehemensebben. Hol felülről vékony derekába, hol a kemény popsijába kapaszkodtam, amit markoltam és olykor jól meg is paskoltam. Közben dugtam, járattam a vértől duzzadó farkam Kittike szájában, aki eszement tempóban franciázott és szinte huzatta rá a saját fejét a farkamra. Ahogy a kőkemény cicik alá nyúltam közben, félrehúzva Kittike melltartóját, a bimbók is arról árulkodtak, hogy nincs Kittike ellenére sem a tevékenykedésünk. Ahogy dugtam tovább Kittike száját, újra vissza-vissza tévedtem a popsihoz és félrehúzva bugyiját, piercienggel díszített punciját izgattam, ujjaztam, amely addigra már igen csak nedves volt. Kissé benyálztam ujjaimat, hogy még jobban csússzon, és újra vissza a puncihoz. Kittike irgalmatlan tempóban szopottt miközben puncusát izgattam, amely pár perc után már tocsogott a nedvességtől. Ezután lekerült a body és gumit húztunk, hogy végre betegyük. Klasszikus misszionárius pózban, felülről raktuk be és először lassaban majd egyre tempósabban kezdtem járatni Kititkében, akinek szinte mágnesként nyelte el nedvetől csillogó puncija kőkeményre felszopott farkam. Lábait a nyakamba véve hol derekába, hol kemény szilikon melleibe kapaszkodva dugtam egyre keményebben Kittikét, aki közben izgató nyögések közepette bíztatott, hogy "Ez az, húzz fel a farkadra!". Sajnos időnk végéhez közeledtünk ezért kértem, hogy csérljünk és üljön bele. Pazar látvány volt, ahogy a rámült, szájamba adta gyönyörű szilikon mellleit és keményen megbaszott. Néhány perc csattogós, kevergetős lovaglás után telespricceltem a gumit. Fantasztikus volt.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon jó fej, kedves és korrekt nő. A bomba test mellett egy értelmes csaj, akivel jókat lehet dumálni is. Csak a normális és értelmes férfiaknak ajánlom.
Happy Massage