• Luna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon jelentkeztem be , részletes útmutatót kaptam a bejutáshoz , kedves volt a telefonban .
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakópark , tömegközlekedés is van (villamos ) , Én autóval mentem , 500 forint ellenében a benzinkúton lehet parkolni .
  • Helyszín:

    Lakás jó , fürdő bögyösen felszerelt tusfürdőkkel , szoba nem a legnagyobb de nekünk bőven elég volt . Többen dolgoznak itt , de jó a logisztika , senkivel nem találkoztam .
  • Lány külseje:

    Leopárd ,mindig az jut eszembe róla . Szép magas vékony lány ,feszes bőrrel .Cicik nagyon izgalmasak , nekem ez az egyik kedvencem rajta , a másik az isteni popsija , ahogy azt ki tudja tolni .
  • Action:

    Érkezés után puszival üdvözölt ,majd beinvitált . Kicsit beszélgettünk .Majd kaptam tőle egy kellemes tapintású törölközőt és mentem fürdeni. Mikor visszaérkeztem Ő aranyos mosollyal fogadott, átölel, megpuszil, aztán az ágyon találjuk magunkat. Először Én kezdtem a kényeztetését ,finoman a nyakától lefelé. A ciciknél megtorpantam és mindkettőnk örömére finom játékba kezdtem velük . Fantasztikus ahogy keményednek egy kis nyelvkörzéstől . Ezen felbuzdulva lecsusszantam a lábai közé , hogy fokozzam a gyönyörét . Nyelvemmel szétválasztottam a kis ajkait és megkezdtem édes kínzását. Hangosodó szuszogás és kis lepedőmarkolás után cseréltünk .Hanyatt fektetett , puszikkal halmozott el ,majd lépésről ,lépésre haladt lefelé. Csodálatos melleivel végig simogatta a testemet. Már remegtem , annyira vágytam, hogy el kezdjen kényeztetni. Aztán finoman a szájába vett, és olyan fanciázást mutatott be , amitől kis híján elmentem , ezért kértem , hogy gumizzon fel, mert a kicsi leopárdot már nagyon érezni akartam belülről is . Megkérem, hogy csüccsenjen bele, majd egy olyan eszeveszett rodeó kezdődött , amit nem lehet elfelejteni . Én csak markoltam közben a kicsi popsiját . Ezt az élvezetet minden nap átélném, folyamatos ritmus váltásokkal emelte kéjemet , de nem akartam lemaradni a csoda pucsitásáról ,ezért kértem ,hogy forduljunk . Már maga a látvány is bekerülhetne a világ hét csodája közé . Finom forró szorítás és egyre hevesebb tempó repít ideiglenes nászunk vége felé . Már nem akartam visszafogni magam , elég nagy hanghatás kíséretében robbantam a latexbe .Majd összeölelkezve mondta , hogy mennyire boldog ,hogy ekkora örömöt tudott okozni. Még vagy negyed órán át beszélgettünk , nem világmegváltó dolgokról . Aztán összeszedtem magam és indultam is .
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem ,ezt már telefonban megbeszéltük .
  • Összkép:

    Csodás lány , akivel egy csodás órát töltöttem .
Happy Massage