• Evelyn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon szépen köszönöm, hogy megirtad a randinkat! Örülök, hogy jól érezted magad én is jól éreztem magam! Várlak vissza, remélem hamarosan! Puszillak

  • Egyeztetés:

    Egyértelműen van kommunikálva mikor elérhető, mikor veszi fel a telefont, ezért a megadott idősávban megcsörgettem. Elsőre nem vette fel, de diszkréten visszacsörgetett. (Életem eddigi legdiszkrétebb visszacsörgetése) Második nekifutásra már felvette és meg is beszéltük a másnapi randit. Ez a tény (másnapi randi, mint opció) nem akasztotta meg a beszélgetés lendületét, pikk-pakk megbeszéltünk minden lényeges infót. VTR-en is be tudtam jelentkezni, ezért ott kaptam meg a címet. A randi napján úgy éreztem korrekt, ha írok egy rövid üzenetet, hogy tényleg megyek.
  • Megközelítés:

    Budapest legbelsőbb belvárosa, tehát autóval is lehet próbálkozni, de szerintem mindenkinek jobb, ha valahol ledobod a járgányt, mert a közelben minden megáll (még a metró is kb. 2 perc séta)
  • Helyszín:

    Klasszikus gangos bérház, cím az utcán egyértelműen látható. Bejutás könnyen megy. Amíg felértem a lifttel a megfelelő emeletre azon gondolkodtam, miről fogom megismerni vendéglátómat? Esetleg van némi összefüggés a kapukód és lakás száma között? Szerencsére az egyik ajtón kinyúló kéz egyértelművé tette az irányt, innen már csak azt kellett követni. A lakás hatalmas, óriási terek mindenütt. A fürdőben kád és zuhany várja a kedves vándort...és egy illatszerosztály. A tusi, türcsi, szájvíz, kézfertőtlenítő választék több mint bőséges. A tisztálkodást nem más, mint Buddha felügyeli, illetve ő tartja a szájvizes poharat is
  • Lány külseje:

    Miután beléptem az ajtón ott állt előttem Evelyn és egy pillanat alatt elvarázsolt. Aki elolvassa az adatlapot elsőre talán megijedhet a szilikontól, műkörömtől, tetkótól és a (most éppen) lila hajtól, de nem kell: Evelyn nagyon ügyesen megtalálta az arányokat. Kifejezetten szép lány, selymes bőrrel, bomba testtel, csókra hívogató szájjal. Jó ránézni. Ott lent délen egy szépen formált punci várja az arra tévedőket amiért jár a plusz pont.
  • Action:

    Érkezés után rövid ismerkedő beszélgetés, majd irány a fürdő. Amikor elkészültem és kiléptem az ajtón Evelyn már várt. Meztelenül. Már itt éreztem, hogy itt nem lesz semmi mellébeszélés és fölösleges körök. Bementünk az óriási szobába, becsukódott mögöttem az ajtó és elkezdődött az ismerkedés. Először csak simogatások, puszik és végül elindult a csókcsata. Mint fentebb írtam szája csókra hívogat és ha már hívogat akkor nem szabad ellenállni. Evelyn nagyon jól olvassa a kottát, ha kicsit visszaveszel a tempóból ő is lassít, de amint fellángol a szíved és hevesen megcsókolod jön veled. Mivel ez volt első találkozásunk ezért kissé ismerkedősre vettük a figurát, én elindultam felfedezni gyönyörű testét. Ahol csak tudtam apró csókokkal halmoztam el. Kényeztettem gyönyörű melleit, csókoltam szép hasát, végig a lábát és végül eljutottam délre. Itt nyelvvel is ujjal kényeztettem, amire kellemes sóhajok és visszafogott kézszorongatások formájában reagált. A látvány -mint fentebb írtam- gyönyörű. Ez után Evelyn jelezte nagyon hálás azért, hogy így szeretgetem őt, de ezt szeretné is kifejezni. Hátamra feküdtem és jött a sokak által megénekelt a francia, az "Evelyn élmény" első része. Hát...nehéz szavakba önteni mit érez ott az ember. Olyan gyengéden veszi kezelésbe a szerszámot mintha egy hollóházi porcelánt fogna. Van benne egy kis nyelvmunka, aztán néha begyorsul, de leginkább megmarad az a kellemes tempó, amivel majdnem az őrületbe kerget. Mintha olvasna a gondolataimban, pont időben kérdezi meg, hogy felnyergeljük-e a lovat.

    Gumit húzunk, Evelyn háton fekszik és missziben kezdjük meg a menetet. Nem ülök egyedül a vonaton, Ő is velem van. Halk sóhajok, nyögések jelzik élvezi az utazást. Amikor közelebb hajolok halkan fújtat a fülembe. Néha rám néz, ilyenkor csókot nyomok szájára. Közben szorít, ölel, vagy csak szimplán a hátamon kalandozik ujjaival.
    Kíváncsi vagyok ló és lovasa között milyen az összhang, ezért fordulunk. És itt érkezik az "Evelyn élmény" második fele. Őrületes lovaglás veszik kezdetét, forog velem a szoba, próbálom tartani a ritmust és hát közben ölelem csókolom, markolom, ahol csak tudom. Fáradunk, érzem, hogy közeleg a finálé, de még vagy egy felvonás. Evelyn a hasára fekszik, én hátulról megközelítem és kezdetét veszi az utolsó menet. Így ér utol a végzet, remegő lábakkal heveredek le mellé.

    Pihenésképpen jót beszélgettünk, majd fürdés és könnyes búcsú.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le a csokrot, és úgy érzem teljesen korrekt, amit ezért cserébe kaptam. Ha jól láttam nincs sok extra, de nem is azért mentem.
  • Összkép:

    Evelyn egy végtelenük kedves, okos és korrekt lány. Ha jól olvasod a szabálykönyvet, és figyelsz rá, hidd el hálás lesz. Vigyázz rá, szeretgesd, mert egy igazi ékszerdoboz.
Happy Massage