• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Minden simán ment. A vasárnap este ellenére simán meg tudtunk állapodni egy időpontban. Még a parkolással kapcsolatos kérdéseimben is segített.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, de belvárosi cím lévén a tömegközlekedés nagyon jó. A parkolás a vártnál könnyebb volt (az utcán sikerült), de mélygarázsok is vannak a közvetlen közelben. A cím világos és a kaputelefonon pontos instrukciókat kaptam a bejutáshoz.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. A fürdő ugyan picike, de minden higiénikus és a célnak tökéletesen megfelel. A nagy melegre tekintettel egy szélgép járt tiszta erőből. Emiatt és az esti óra miatt végülis egyáltalán nem volt kényelmetlen a meleg. A szoba tágas, egylégterű a lakás többi részével. Szeretem az ilyet, pláne, hogy nem kell egy kis szobában egy faltól-falig érő ágyon lenni, mint sok helyen. Az ágy amúgy nagy méretű, a célnak tökéletesen megfelel. Egyedül fogadott, a lakás kialakítása miatt nem is lenne hely másnak. A hirdetésben egyébként fürdőkád szerepel, de szerintem ez inkább egy zuhanyzó volt, nem mintha számítana. A szobában van egy tükör is, de eléggé messze az ágytól, de azért gondolom oda lehet állni/térdelni elé, ha valaki pontosabban akarja látni az eseményeket.
  • Lány külseje:

    A képek egyértelműen róla készültek, de szerintem azokhoz képest felszedhetett pár kilót (kis poci van), aminek talán ahhoz lehet köze, hogy elmondása szerint történt a lábával valami és az utóbbi időben nem tudott edzeni. Kellemes, oldott, csevegős hangulat jellemzi Lizát.
  • Action:

    A zuhany után rögtön a lényegre tértünk, nagy smárolásokkal indítottunk, majd az ágyra kerültünk, ahol folytattuk a csókolózást és a mellekkel is foglalkoztam kicsit. Utána felvettem a pozíciót a kölcsönös franciához, amit kis ideig csináltam, közben Liza sóhajtozott, a hajamba túrt, belemozgott stb. Javasoltam, hogy esetleg legyen ő felül, mert úgy pontosabban tudja a nyelvemre tenni a punciját, ezért így is csináltuk egy darabig.

    Ezután következett az, hogy hanyattvágtam magam és vártam a csodát, ami el is jött. Liza kijelentette, hogy szerinte nem az a jó, ha hamar eldurranok, hanem előtte sokáig izgatni meg húzni kell az embert, akkor jobb a beteljesülés. Erre szaporán bólogattam és egyetértésemnek adtam hangot. Liza nagyon finoman elkezdte nyalogatni a heréimet, amit iszonyatosan szeretek. A heréket és a rudat is nyalogatta mindenhol nagy lelkesedéssel, időnként be is kapva a farkamat. Jó sokáig elvoltunk ezzel. Dumálgattunk, viccelődtünk izgatás közben, szóval szuperjó volt a hangulat. A francia amúgy pont olyan volt, mint ahogy mondta: nagyon izgató, de elmenni nem lehetett tőle, ami nyilván pont a felhúzást szolgálta. Amúgy az elején tisztáztuk, hogy akár a szájába is mehettem volna (alapban benne), de nem éltem vele.

    Miután már párszor jelezte, hogy akár fel is húzhatnánk a gumit, végül megadtam magam és kértem a felszerelést. A gumizás után missziben indultam, kicsit dugtam, de leginkább ő mozgott bele, mozgatta a csípőjét ("nem vagyok egy tengeri csillag" - ROTFL), szorított a puncijával, csókolt, a fenekemet fogta meg mindenhogy izgatott, úgyhogy a felhúzás, a néhány heti absztinencia és a farkamat masszírozó puncinak megadtam magam és nagyot lőttem a gumiba.

    Ezután már csak egy frissítő zuhanyzás volt, mert az időm is kezdett lejárni, szóval öltözködés közben még dumálgattunk mindenféléről (világlátott, okos lány), aztán a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, de külön jelezte, hogy csak azért, mert elsőre vagyok. Nekem amúgy sem lenne gond. Az előre megbeszéltek szerint volt minden.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Lizánál, aki egy nagyon kellemes társaság és tapasztalt a szexben. Az egyetlen bajom a "Megérte?" kérdés. Tapasztalataim alapján kisebb csokorért lehet szebb (tudom, nagyon szubjektív) és nem kevésbé ügyes és kellemes társaságot is kapni. Ha nem mennék vissza, annak csak ez lesz az oka, mert egyébként tényleg remekül éreztem magam.
Happy Massage