• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat délelôtt mindenképp meg akartam látogatni egy lányt az oldalról. Megbeszélt baráti ebédre voltam hivatalos fél 1-re, ezért már pénteken fixáltam egy találkozót a IX-ik kerületben, amit a lány végül szombaton lemondott. “Last minute” 11-kor körülnéztem az oldalon hogy kit tudnék így hirtelen meglátogatni.
    Telefonon hívtam Nykolt, valamivel 11:00 után. Könnyen ment, az oldalon jelezte hogy a gépnél van, elérhető. Vtr-n is lehet egyeztetni, de gondoltam telefonon gyorsabb lesz. Közvetlenül vele beszéltem, rugalmas, 11:20-kor már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, szombat délelőtt lévén könnyű volt a parkolás és ingyenes is. Könnyen odataláltam, gps odavisz, az M3-as bevezetőhöz közeli helyszín.
  • Helyszín:

    Egy kis apartman, a társasház udvaráról nyílik közvetlen. Kijött elém a külső kapuig, hogy beengedjen. A lakás rendben volt, tiszta, rendezett. Átlagos fürdő, többfajta tusfürdő, élére hajtott törülköző. A franciaágyas helyiségből közvetlen nyílt a fürdő. Ágy nagy, több párnával, rendben volt, nem volt kifeküdve.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő külső. Mellek szilikonosoak, igényesen megcsinált, formás, kimondottan attraktivak. Vékony alkat, keskeny derék, popsi gömbölyű, formás. Punci rózsaszín, mondhatni “hívogató”. Igazi MILF (mondjuk azt nem tudom hogy az M rész stimmel-e, de ha igen, akkor mindenképp ez a kategória).
  • Action:

    Tekintve, hogy nem volt sok időm fél órát kértem, NFVSZ extrával. Jó szeme van, érkezéskor rákérdezett, hogy feszült vagyok-e. Bár szombat volt, az ebédprogramom miatt volt rajtam egy kis időnyomás, amit ügyesen érzékelt. Imponáló volt a figyelme.
    Gyors zuhanyzás után a fürdőből kilépve egyből az ágyra helyezkedtem, ahova ő is követett. Egyből a lényegre tért és már a szájában is voltam. Az orál technikája kitűnő, kértem hogy vándoroljon lejebb is és a golyókat is kényeztesse. Óvatosan vette őket kezelésbe, az erősségre vonatkozó kérésnek pontosan eleget tett. Ügyes volt, ha nem “figyelek”, akkor gyorsan a végére értünk volna. Gumit kértem és kutyapózba helyezkedtünk, ekkor konstatáltam hamvas, rózsaszín nyalnivaló punciját. Nagyon jól mozgott, rendesen “rákavart” így kutyusban is, szóltam is hogy lassítsunk, azonnal reagált és hagyta hogy folytassam a saját tempómban. Itt se kellett volna sok hogy befejezzem, de mivel kértem a fent említett extrát jeleztem, hogy 69-ben folytassuk, ami jelképes ideig tartott, s bár általában csendesen szoktam bevégezni, Nykolnak hörögve élveztem a szájába. Profin kezelte, hagyott lenyugodni a szájában, nem “rohant el”.
  • Elszámolás:

    Többféle extrát vállal, amik pontosan fel vannak tüntetve az oldalon. Az extrák közül csak a NFVSZ-t kértem. Elszámolás korrekt, esemény előtt rendeztem.
  • Összkép:

    Nagyon készséges, profi szolgáltató. Rugalmas, nem nyüszög semmin. Nem értetlenkedik, amit kértem, ahogy kértem teljesítette. Ha követem a michelin-es besorolást, akkor Bib Gourmand díjjal tüntetném ki. Mindenképp ajánlott kategória, tervezem ismét meglátogatni.
Happy Massage