• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lilike már több éve szerepel a kedvenc listámon, nagyon sok eredménytelen telefonhívás, próbálkozás után sem adtam fel, nem töröltem a nevét, abban a reményben, hogy egyszer csak mégis sikerül majd egy légyottot összehozni vele. Aktuális kedvencem éppen nyaralni ment külföldre, így pénteken délelőtt elővettem a kedvencek listáját, hogy aznapra egy megfelelő hancúrozási lehetőséget szervezzek magamnak. Elsőként Lilikét hívtam, és láss csodát, elsőre felvette. Ez annyira meglepett, hogy majdnem elfelejtettem bemutatkozni… Azért csak sikerült normálisan megbeszélni egy randit, megfelelő időpontban megegyezni.
  • Megközelítés:

    A helyszín autóval egyszerűen megközelíthető, GPS odatalál, parkoló hely a ház előtt van, még árnyékos helyet is sikerült találni. Persze fizetős, mint a 13. ker.-ben mindenütt…
    Lévén Vizafogó, a tömegközlekedés megszállottjai kb. 8-10 perc gyaloglásra számítsanak, ami ebben a hőségben, a tűző napon bizony izzasztó lehet.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházi lakás, kiváló állapotban, amerikai konyhás nappali, kisebb hálószoba nagy, kényelmes franciaággyal. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, 4 féle tusfürdő és Listerine szájvíz kikészítve. Rend és tisztaság van mindenütt.
  • Lány külseje:

    A képeken a hirdetésben egyértelműen Lilike látható, bár nem a legfrissebbek. Lilike már több mint egy éve változatlanul ezekkel a képekkel hirdet. Az adatok nagyjából stimmelnek, a testsúly kicsivel több lehet, de ez nekem pozitív eltérés, így vonzóbb, nőiesebb. Az egyetlen olyan eltérés ami igazán zavaró lehet valakinek az, hogy a punci bizony szőrös. Szerencsére nem elhanyagolt bozót, hanem szépen fazonra van nyírva. A hosszú combú izmos lábak vonzzák a férfi tekintetet, a kislányos cicik is igazán szépek, nem gravitálnak. Ami a képeken nem látszik, azzal sincs semmi baj, Lilike kimondottan szép arcú, nagy zöld szemekkel, csókos szájjal, elbűvölő mosollyal.
  • Action:

    Lilike belépője a második képen látható módon indult. Ahogy beléptem a lakásba, már így fogadott, a bal cickó szabadon, ami annyira vonzza a férfi tekintetet, hogy másra nem is tudtam figyelni. Utólag belegondolva ez egy jól átgondolt és begyakorolt koreográfia lehet, mert nem csak a képről, hanem más makkerek beszámolóiból is visszaköszön. Persze ez nem baj, tutira jól működik. Röviden megbeszéltük, hogy mit szeretnék, majd egy röpke nyelves csókkal pecsételtük meg az alkut. Gyors vetkőzés után betértem a fürdőszobába egy rapid mosakodás-szájvizezés akcióra és a baszobában találkoztunk újra, ahol Lili az ágyon fekve várt és már mind a két cici szabadon… Elbűvölő látvány, annyira, hogy kicsi kém is ágaskodni kezdett. Gyengéd pettinggel kezdtük, puha nyelves csókok özöne, közben a szépséges rózsaszínű mellbimbók nyalogatása, majd újra csókok. Lili jó partner ebben, láthatóan neki is tetszett a dolog, a mellbimbók szépen megkeményedtek. A kezemmel simogatni kezdtem a hosszú combok belső felét lassacskán eljutva a gyönyör kapujáig. Ekkor Lili is kézbe vette kicsi kém sorsát, megnyalogatta és gyengéden megszopogatta, amitől nagyon kemény harcossá változott.
    Furcsa, szokatlan dolog volt a szőrös punci, sok éve nem találkoztam ilyennel közvetlenül, mert a simára borotváltat szeretem, de most ez érdekes módon még jobban felizgatott. Így aztán lejjebb csúszva megkóstoltam. Méretes kisajkak törtek elő a nagyajkak közül, amik néhány nyalintás után megduzzadtak, nagy, nedves, kövér lepkét formázva, amit aztán gyengéden megszopogattam, külön a bal és külön a jobb oldali szárnyakat. Közben Lili keze is becsúszott a képbe, ő a lepke fejét kezdte birizgálni. Visszatértem Lili szájához egy újabb nyelves csókért. Ahogy megérezte az ízét, magától tudta, hogy mit szeretnék és kérdés nélkül óvszert applikált kicsi kémre.
    Folytatva a csókolózást, kicsi kém is bebocsájtást nyert a gyönyör kapuján, azaz misszionárius pózban kezdődött a szeánsz csúcspontja. Ölelkezve, lassan, finoman dugtunk, közben csókok, cicinyalogatás, popsisimogatás. Kis idő után gyorsítani kívántam a tempót, ezért megkértem Lilit, hogy váltsunk lovaglásra. A titkolt reményem, hogy a lassú ügetés végül vágtává változik nem jött be, Lili tartotta a tempót, sőt rövid idő múlva fáradni látszott.
    Ezért aztán újabb pózváltást kértem doggyba, ahol a tempót én diktálhatom. Na ez bejött, gyorsuló tempóban dugva jutottam a csúcsra, a punciban élveztem el.
    Lili ügyesen lehúzta a vegyvédelmet a lankadó kicsi kémről és megtörölgette papírtörlővel.
    Ezután pihenésképpen egymást simogatva beszélgettünk a világ nagy dolgairól.
    Érezvén az idő múlását javasoltam, hogy próbálkozzunk meg egy második menettel. Elképzelésem szerint egy prosztata masszázzsal egybekötött szopás újra hadrendbe állította volna kicsi kémet, de sajnos ez nem jött össze, bár Lilike mindent megtett az ügy érdekében.
    Így aztán néhány percnyi próbálkozás után föladtam és elmentem zuhanyozni.
    Sajnos, úgy látszik öregszem, és én is egylövetű leszek…
  • Elszámolás:

    Nem kérte előre, a belépéskor pedig elvonta a figyelmemet Lilike megjelenése, a bevezető csók meg végképp. Ezért aztán a végén történt. Egységcsomag van, matekozni nem kell. A meghirdetett kínálat bőséges, nem is tudtam igénybe venni minden opciót, az egy óra kevés volt erre.
  • Összkép:

    Több mint tíz éve nem volt szerencsém hasonló hölgyhöz, aki ennyire jól csókolt és élvezte is a csókot. Ha barátnős szexről van szó, Lilike lehet az abszolút etalon, a gyengédség, kedvesség, érzékiség bajnoka. Sajnos már elszoktam az ilyentől, de remélem, hogy sikerült ráhangolódni.
Happy Massage