• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, néhány csörgés után felvette és az imádnivaló hangján beleszólt. :-)
    Ez valamikor dél magasságában volt, este hatra beszéltük meg a randit.
  • Megközelítés:

    Hétvége lévén nem volt gond a parkolás, de némi kreativitással hérköznap is megoldható, ha az ember hajlandó 100 méternél többet sétálni. BKV több féle verzióban a közelben.
  • Helyszín:

    Funkcionális létesítmény, ami korántsem negatív jelző. Tökéletes fürdőszoba, a szükséges tisztálkodó felszerelésekkel. A szobában ágy, fotel és a padló is rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Lara nem a huszas éveiben járó topmodell, hanem egy karbantartott, érett nő, de ezt a hírdetésében is látni. Kis egyberuciban fogadja az embert, ami később is jól jön, mert van mibe kapaszkodni. ;-) No meg az elmaradhatatlan magassarkú...
  • Action:

    Nem most voltam Laránál először, így tudtam mire számítsak, de így is lehengerlő a kedvessége és a folyamatos csicsergése. Mondjuk, teli szájjal nem beszél. Ellenben, ha nem a szája van tele, akkor igazán mocskosul beszél, amitől a legimpotensebb pasi is lendületbe jön. ;-)
    Puszi-puszi, "rózsacsokor" kihelyezése az asztalra, csüccs, beszélgetés, pancsi.
    Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!
    A szünetben (két órányit élveztem a társaságát) beszélgetés, masszírozás, aztán felállította amit kellett és újra belelendültünk. Mint feljebb írtam, igazán mocskos tud lenni a szája és most is eljátszotta, hogy amint kutyusban teljes gőzzel toltam, mondogatta a "b@sszl még, nagyon jó, stb" mondatait. Ez meglehetősen őrjítő... :-D Itt volt egy szakadás a védelemben, amit ugyan orvosoltunk de érdemi folytatás már nem volt, pedig ő mindent megtett. Amúgy is vége felé jártunk már az időnek, habár fontos megjegyezni, hogy nem nézegeti az órát!
  • Elszámolás:

    A hírdetésében látható összeget kérte, de én szokás szerint felkerekítettem, amiből vissza is akart adni.
    Teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Lara egy igazi nimfomán nő, akinek nem kell félszer sem mondani, hogy szexre fel!
    Tudja mit kell csinálni egy pasival és szégyentelenül teszi is szerencsére, miközben láthatóan élvezi, nem csak megjátssza.
Happy Massage