• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hosszú sztori a miénk, kicsit több, mint egy éve kerülgettük egymást telefonon; egyszer majdnem élőben (egyeztetésis beszi lett a vége), de most sikerült bejutni lilikéhez!
    A reggeli órákban tudtam őt elérni, a rendelés kezdete után egy kávéval, ilyenkor szinte mindig ő vette fel.

    Kedves hangja van, tájékoztatást is becézve adott, imádtam.
    Egy alkalommal visszahívott, mert nem vette fel, de teljesen baráti volt.

    A randi napján kért megerősítést, megkapta, én meg a címet.
  • Megközelítés:

    "Nyáron kocsival se gázos a forgalom, zene csutkán, könyök kinn az ablakon"; de én gyalog mentem, mert közel volt. Lakótelepi és újépítésű rész, volt parkolóhely (rendes emberek ilyenkor dolgoznak).

    BKV-ból troli, busz, metró elérhető, de mind sétatávban van; rossz időben pont el tudsz ázni, mire a kapuhoz érsz. A közelben két virágbolt is van, lilike elmondása szerint innen jobban szeret ajándékot kapni.

    Korábban érkezőknek érdemes mozgásban vagy a kocsiban maradni, mert a ház előtt telefonnal szobrozó férfi feltűnő látvány errefelé. Kicsit odébb van egy német kisker, az előtt le lehet ülni a székekre és semmittevést mímelni.
  • Helyszín:

    Érkezéskor telefonáltam, kaptam a kapukódot és a bejutáshoz az instrukciókat: merre menjek, hány ajtón át, stb.
    A végcélnál a folyosó vaksötét, de jobb kéz felől pislákol egy kapcsoló, s lőn világosság. Lilike ajtaja nyílik mire odaérek, alig van időm megszemlélni a díszítést.

    Belül tiszta, takaros kis lakás fogad, fürdő - háló - nappali+konyha és meg is vagyunk. Munkahelynek nagyon jó, csak kicsit meleg és sötét, de ezt most nem feszegettem.

    Fürdő kiskádas-zuhanyzós, kilépő száraz és tiszta, kaptam ugyanilyen törölközőt és más nem is kellett.
    Tusfürdőből kétféle Baba és Nivea, szájvizet kértem és kaptam a szekrényből. Én elégedett voltam a körülményekkel, semmi csicsa nem volt.

    A tetthelyen párnázott fejtámlájú ágy volt egy beépített szekrénnyel és ennyi. Ruhákat a bejárati ajtó melletti előszobafalra és komódra teheted.
    Az ágy kicsit nyikorog és elég éles a pereme, de nekem - lilike segítségével - álló pózhoz pont jó volt a magassága.
  • Lány külseje:

    Fú, a képek nem csalnak, tényleg olyan a teste, mint egy kora húszasnak vagy egy érettségizett lánynak. Feszes, kerek, izmus, tónusos; bőre puha és selymes, ráncokat sehol nem láttam.

    Arca is kivehető az egyik fotón, szerintem ahhoz képest kicsit változott: most kicsit felnőttesebb, de még mindig kedves, szemei is melegen mosolyogtak végig. Kb. vállig érő szőkés haja van, szája ugyanolyan szép ívű, mint a fotókon és a cicije is pont olyan, mint a képeken. Feszes, kerek, pici és keményen felizgult bimbók, imádom.

    Punciszőre mondjuk, hogy trimmelt. Szóval most nem volt borotvált, de jól karban volt tartva, engem nyalakodás közben sem zavart és legalább sejtetni engedi lilike eredeti hajszínét. (Szerettem volna már egy hasonló csajjal lenni, úgyhogy ez kellemes meglepetés volt.)

    Virágos kis nyári ruhában fogadott, fehérnemű nélkül, félig fedetlen keblekkel. "Tudtam, csak nem sejtettem", úgyhogy jó hangulatban folytattuk a találkozót.
  • Action:

    Kedvesen beinvitált, megbeszéltük, hogy maradhatok és kaptam törölközőt. Átadtam a virágot, aminek nagyon örült és elment vízbe tenni, én meg fürödni.
    Mire végeztem, már a szobában várt meztelenül, ahogy kértem - és magát simizte, ami plusz jó pont volt!

    Megbeszéltük a szabályokat - "elég laza vagyok ilyen helyzetben, talán csak annyi, hogy a popsim nem szereti az ujjakat, csak a fütyit" - és hogy a popóra beneveznék, ha úgy alakul a dolog. Megkérdezte, milyen gyakran látogatok lányokat és közben simogatni kezdett; én is elindultam kezemmel a feszes popsit és a szép csípőt felfedezni. Lilike csókra nyitotta ajkait, ami vele egészen különleges élmény: lassan, nyelvét mélyen átnyomva, szinte nyalogatva-szopogatva csókol. Nagyon tetszett, egészen erotikus és bensőségesen barátnős élmény volt, bele is feledkeztem. Aztán egyszerre fordultunk, én vele akartam volna folytatni, ő meg velem. Végül ő nyert, én a hátamra feküdtem, ő pedig fejét hasamra hajtva bűvölni kezdte az egyszeműt.

    Nem tudom, pontosan mit csinált, de apró érintésekkel és finom ajkaival teljesen felhúzott. Próbáltam jófiú lenni és visszafogni magam, mert állítása szerint még sok időnk van, nem kell sietni. Jó vicc, legszívesebben már a mélytoroknál tartanék, de úgy érzem, lilike még némi ráhangolódásra vágyik. Úgyhogy engedtem neki a lassú folytatást és csak miután rászívta magát a makkomra, kezdtem el finoman mozogni én is a szájában. Még megkérdezte, hogy egy vagy kettő lövést terveztem - úgy éreztem, annyira ügyes, hogy menni fog a kettő.

    Darab idő múlva nem bírtam már tovább, hátára fordítottam és nyalakodni kezdtem. Imádtam, hogy pillangós puncija már illatos és harmatos volt, ajkai megduzzadtak és szabadon szopogathattam szirmait; ő pedig kezével kicsit feljebb húzta a vénuszdombon a bőrt és úgy mozgott, hogy nyelvem a csiklójához érjen. Azt hiszem, tényleg élvezte a ténykedésem, mert nyögdécselés és szuszogás után egyszer suttogva azt kérte "Gyere fel".
    Kaptam egy nyelves csókot, majd megkért, hogy "Dugjunk is egy kicsit". Nem kellett kétszer mondania, gumizás után szemből próbáltam finoman behatolni, majd mikor megvolt, kéjesen néztem, ahogy felakadt szemmel élvezi a közös tornaórát. Ilyet még nem láttam élőben, még bíztatott is, "Úgy kúrjál meg, igen!". Nagyon tetszett a látvány és a szűk és meleg punci érzése, egy tétova kérdésem volt a popsiba áttevést illetően, de átbuktam a holtponton és inkább a puncijába végeztem. Hagyott jó hosszan lenyugodni magában, nem siettetett és utána a gumit is ő dobta ki.

    Pihenésképpen megkérdezte, volt-e már olyan szitum, hogy inkább el kellett volna jönni a lánytól, mert nem volt frankó valami?
    Kicsit beszélgetni kezdtünk, majd egy idő múlva masszírozást kezdtem mímelni, ő meg folyton tekergette a csípőjét, rázogatta és izgatta fenekével a farkam. Nagyon gyorsan újra hadrendbe álltam és megkérdeztem, mit szólna egy punci masszázshoz, ha már így ficereg?
    "Az miben más, mint a sima ujjazás?" Megmutattam, tetszett neki. Annyira, hogy megint kérlelni kezdett, "kúrjunk is kérlek!"

    Hason fekvő pozícióban kezdtünk, oldalt fordította a fejét és nyögve, nyelvét nyújtogatva kért csókot. Így pumpáltam egy kicsit, nagyon finoman játszottam a hajával, majd kis idő múlva közölte, hogy feltérdel. Szép nagy terpeszben, popóját és punciját kitolva, mellkasát az ágyra szorítva helyezkedett pózba, de nekem nem volt jó a szög, úgyhogy kértem, forduljon ki az ágy szélére. Na, így már nagyon patent volt minden, gyorsan mozogni is kezdtem benne, húztam magamra, simogattam a hátát, élveztem a helyzetet. Szerintem ő is, mert időnként hátra nyúlva izgatta a csiklóját, játszott a zacsimmal, ráfogott az ujjaival a farkam tövére (így jobban megfeszül a gumi és több inger ér), aztán - nagy meglepetésemre - kezet váltott és a popsiját kezdte el masszírozni és ujjazni. Na, ez tetszett! Imádom, ha a csaj is dolgozik a saját öröméért, meg lehet, hogy tágítani is akarta magát nekem, nem tudom. Ha finoman és lassan mozogtam, még éreztem is a puncijában, ahogy ő odaát dolgozik magán. Jó sokáig élvezkedtem, de a meleg miatt izzadtam és el is fáradtam kicsit, úgyhogy megkérdeztem, válthatunk-e ujj helyett farokra a popsiban, de nem kaptam egyértelmű "igen"-t, tolakodni meg nem akartam, úgyhogy elfogadtam, hogy ez ma nem lesz. (Lehet, hogy úgy érezte, nem tágul eléggé vagy nem esett volna jól neki - nem tudom. Ő nem mondta, én nem kérdeztem.)

    A puncija viszont nagyon finom volt, úgyhogy cseréltünk és lovagolni kezdett, amit szintén nagyon élveztem. Nem pontosan értettem a ritmusát, de hagytam magam irányítani és így is dugtunk egy jót. Mondtam is neki, hogy ez a menet most tőle függ, én biztos nem fogom arra kérni, hogy hagyja abba. Kicsit nevetett, aztán sima lovaglóból felguggolt és úgy is meghajtott kicsit. El is fáradt benne, úgyhogy megkérdezte, mit csináljunk, hogy én is elélvezzek? Javasoltam, hogy pihenjen le egy kicsit és most dugom én megint szemből. Hátra feküdt, lábait kicsit hajtogatva folytattuk a mókát, jó mélyen a tüzes és húsos puncijába fogadott. Úgy nézett ki, hogy megint élvezi - én meg korábban olvastam, hogy a nyakára tett kéztől még jobban beindult, úgyhogy bár nem szeretem az ilyet, de csak jelzés szintjén odatettem. Egy aprót bólintott, aztán folytattuk tovább a mókát, de elsülni nem sikerült. Végül kértem, hogy izgassa magát nyugodtan, aztán meglátjuk. Ennek kedvesen eleget is tett, én mellé térdeltem és kézimunkába kezdtem - amikor ezt meglátta, azonnal húzódott közel, száját és arcát a farkam elé tartva, közben kezével a punciját masszírozva.
    Szép látvány volt, de éreztem, hogy ebből nem lesz lövés, úgyhogy kielégülve, nagy mosollyal végül mellé zuttyantam és biztosítottam, hogy nekem nincs hiányérzetem.

    Szerintem ő ezzel nem teljesen volt így, de azt mondta, hogy "Hát, ha te úgy gondolod...pedig végig állt!" és kicsit megsimogatott. Viszont ő is meg én is elvesztettük az időérzékünket, úgyhogy az ágyban gyorsan csekkoltuk a párnák közül előkerült telefonján az időt. Megkérdezte, mit szólnék egy pancsihoz, majd kérésemre elmondta, hogy mennyi idő van hátra. 25 perc volt, ami zuhanyra sok, szexre (nekem) már kevés; úgyhogy én fürödni mentem, ő meg szerintem telefonálni a nappaliba. Még kértem és kaptam egy kis vizet, rendeztük a másik rózsacsokrot és jó hangulatban elváltunk.

    Könnyű léptekkel és üres tarsollyal léptem ki a kapunk és még volt kényelmesen időm egyet ebédelni a közelben.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le az előszobai komódra, végig ott is maradt és csak indulásom előtt tette el, megköszönte. Elég sok finomság van az alapban, az extrák engem nem érdekeltek. Az összeg annyi volt helyben is, mint telefonban. Ha összejött volna a popsi vagy kicsit beszélgettünk volna a végén, még barátibbnak tartanám, de így is megérte a hozzáállása és az unikális élmény miatt.
  • Összkép:

    Egyedi jelenség lilike, jó értelemben hangulatember - nem fog valamit csak azért félgőzzel csinálni, mert a vendég azt kérte, de amit ad, azt jó szívvel és maximális odaadással teszi. Sőt, nem is nehéz táncba vinni! Ezen a randin kicsit mindketten dekoncentráltak voltunk, de kihoztuk belőle a maximumot. Sosem volt még eddig olyan csaj, aki fennakadt szemekkel élvezte volna a ténykedésem vagy ennyire odaadóan csókolt volna. A puncija számomra világbajnok, szép nagyra duzzadó pillangószárnyak, finom, édes ízű, a csiklója is érzékeny és jól kényeztethető.

    Lehet, hogy maradhattam volna még vele beszélgetni, de úgy éreztem, csak fölösleges időhúzás lenne és neki is, nekem is jobb, ha nem feszegetem a dolgot. Amikor kérdeztem, hogy mit szeret, azt mondta, hogy nála ez teljesen hangulatfüggő, nincs hozzá kulcs vagy megoldóképlet.

    Fogok-e még hozzá menni? Ez a jövő zenéje, de nem zárom ki. Ha kicsit dolgozunk a kettőnk közötti összhangon, nagyon jó kis randikat tudunk majd rendezni!
Happy Massage