• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először rendszer üzenetekkel kommunikálunk. Majd a VTR-en keresztül próbáltam időpontot kérni nála. Sajnos a rendszer valamiért nem engedte a randi rögzítését. Ezt üzenetben elpanaszoltam neki mire azt a választ kaptam, hogy ő aznap tud fogadni. Kitartó próbálkozásaim eredményeként végül mégis sikerült a VTR-es foglalás. A pozitív visszaigazolás ellenére telefonon felhívtam, hogy halljuk egymás hangját. Vele beszéltem, ő vette fel a telefont. Roppant kedves és barátságos hangja volt. Tudtam, hogy jó döntés volt őt választanom.
  • Megközelítés:

    VAZE segítségével könnyedén megtaláltam a címet és szerencsére parkolót is találtam az épület előtt.
  • Helyszín:

    Az épület szép, új, barátságos és diszkrét. A lakáshoz lifttel mentem fel. Mint azt távozáskor megtudtam a lakók miatt ez az ajánlott a lépcsőház helyett. A lakás tiszta, rendezett és hangulatos szerelmi fészek. A fürdőszoba tiszta, tusfürdő és szájvíz várja a kiéhezett hímeket 😀 A mosdón 2 db tiszta és illatos törölköző volt, ami szimpatikusabb a több beszámolóban olvasott rengeteg törölközőnél, így nem azt érzi az ember, hogy csak egy a sok közül.
  • Lány külseje:

    Az emeletre érve az ajtó mögött a képeken látható szép és kedves MILF fogadott. A képek talán nem a legfrissebek, ennek ellenére ez cseppnyi csalódás sem ért. Széparcú, kívánatos és elragadó hölgy várt rám falatka testhezsimuló kék ruhácskában ami kiadta remek alakját.
  • Action:

    Első alkalommal, hatalmas izgalommal és kíváncsian érkeztem hozzá. Még soha nem jártam korábban ilyen típusú randin. Ezt ő kissé meglepetten és hitetlenkedve fogadta és megértően vezetett be sz érzékek ezen birodalmába
    A feszültségem oldás céljából egy finom simogató masszázzsal és beszélgetéssel kezdtük a tusolas után az együttlétünket.
    Ezt követően kölcsönös orális kényeztetés jött, ami roppant kellemes élmény volt. Gyönyörű testének minden pontját simogattam, csókoltam és nyalogattam. Ő ezt simogatással és kiváló orális kényeztetéssel viszonozta.
    A munkaruha felhelyezését követően több pozícióban is szeretkeztünk.
    Többször is orgazmus közeli állapotba kerültem de önhibámból nem jutottam el a csúcsig. Ennek oka lehetett az első alkalom miatti kisfiús zavar, hogy nem tudtam elengedni magamat, és az, hogy közvetlenül egy 24 órás stresszes ügyeleti szolgálat után látogattam meg.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, minden általam kívánt dolog az alap szolgáltatás része.
  • Összkép:

    Bár 13-án csütörtökön csütörtököt mondott a szerszám hihetetlenül jól éreztem Larával magamat. Pozitív élményben volt részem és tudom, hogy legközelebb ha pihenten érkezem a randevúra sikerülni fog eljutni vele a csúcsra.
Happy Massage