• Leóna

  • Beküldte:
  • Leóna reagálása

    Köszönöm!
    Várlak szeretettel vissza:)
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Leónát bemutatkozása és képei alapján már rég óta meg szerettem volna látogatni. A beszámolói alapján elfoglalt lánynak gondoltam, így nem bíztam a véletlenre a találkozásunkat. Randi előtt 6 nappal hívtam fel előszőr. Az első hívom alkalmával nem sikerült elérnem, de nem adtam fel és második alkalommal már felvette a telefont. Nagyon kedves és közvetlen volt végig, minden lehetőségről tájékoztatott, nem igazán kellett kérdeznem semmit. A 6 nappal későbbi időpont foglaláson se akadt ki, nagyon kedvesen kezelte. A távoli időpont miatt kérte, hogy találkozó napja előtt küldjek egy megerősítő üzenetet, amit el is küldtem és kb. 1 órán belül pozitív választ kaptam.
  • Megközelítés:

    Telefonos beszélgetésünk alkalmával már megadta a pontos címet. GPS-el mentem, könnyen odataláltam. A lakás III. kerületben, Flórián tér környékén található, egy több emeletes társasházban. Kicsit féltem a parkolás miatt, de később kiderült teljesen alaptalanul. Délelőtt mentem és parkoló volt bőven . Közvetlen a szomszédos ház előtt sikerült letennem az autót. Parkolás fizetős.
    Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Mikor megérkeztem megcsörgettem és kedvesen megadta a kódot és az emelet számot. A lakásig lifttel mentem fel, Leóna az ajtó mögé bújva várt.
    Belépést követően megváltam a cipőmtől és bekisért a szobába. A lakásban egyedül volt, így a diszkréció teljes mértékben adott. Ahol jártam ott rend és tisztaság fogadott mindenhol. A szobában halk nyugtató zene szólt. Szerencsére nem volt besötétítve és a klímának hála nem volt dög meleg se. Az öltözéshez egy külön fotel volt az ágy mellé készítve és bár nem emlékszem már, de egy szobainast is előkapott valahonnan.
    A tetthely egy kihúzható kanapé volt, így volt hely bőven.
    A fürdőszobát nem mondanám tágasnak, de tökéletesen elfértem benne. A fürdéshez kb. 10 tusfürdő közül választhattam, a szájvízhez kis poharak voltak kikészítve. „Action” előtti és utáni tusolás alkalmával egy-egy új friss illatos nagyméretű törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Mikor becsukódott az ajtó egy nagy kő esett le a szívemről. Egy mosolygós brutálisan szexis nő ált velem szemben. Alakja korát teljesen meghazudtolja, teljesen megfelel a képeken látottaknak. A fotókon is látható pántos piros ruhában fogadott, ami nagyon jól kiemelte tökéletes alakját.
    Ha fel kéne sorolnom mi tetszett rajta a legjobban akkor talán a tökéletes formás kemény melleit, feszes hasát és azok a hihetetlenül formás izmos lábait emelném ki. A találkozó alatt végig combfixet viselt, ami alapvetően jó állt Neki…, de könyörgőm ilyen lábakat nem szabad eltakarni.
    A találkozónk alatt végig nagyon kedves és érdeklődő volt. Nagyon jól oldotta a kezdeti kommunikációs nehézségeket. Az első perctől úgy beszélgettünk mintha már 1000 éve ismertük volna egymást. Egyeltalán nem feszengett, nagyon közvetlen és őszinte kedves nőt ismertem meg személyében.
  • Action:

    A fürdőből törölközővel a derekamon léptem ki. Ahogy a szobába értem egyből odalépett hozzám és átölet. Szerencsére a fogadó öltözetétől nem vált meg, aminek külön örültem. Lassan simogatni és puszilgatni kezdtük egymást és közben mindegyikünk keze elindult felfedezni a másik testét.

    Egyből a nyakát és a vállát kezdtem csókolni majd pár finomabb rendes csókot is váltottunk, ami később vagy csókolózásba ment át. Lassan megszabadítottam a ruháitól és egyből rávetettem magam azokra a tökéletes keblekre. Alig tudtam betelni velük. Úgy állnak ahogy kell, nem csálé, nincs 10 cm szünet közöttük, természetes hatású, brutálisan jó. Közben persze szabad kezemmel néha lefelé is elkalandoztam, ami szerencsére nem volt ellenére. Nem sokáig bírtam megszabadítottam a ruháitól és lassan az ágyra telepedtünk, ahol tovább faltuk egymást. Lassan lefelé vettem az irányt és elténykedtem kicsit odalenn. A látvány és az ápoltsága annyira felizgatott, hogy talán 1 percig bírtam és egyből gumit kértem. Nem ellenkezett, egy mosollyal nyugtázta és szájjal felhelyezte. Előszőr misszionáriusba kezdtük, ami nagyon jó volt. Közben végig csókolóztunk és simogattuk egymást. Majd egy kis lovaglá következett, amibe külön öröm volt számomra mert megcsodálhattam tökéletes testét. Majd első menetnek kutyus vetett véget, egyszerűen nem bírtam…az a látvány.

    Miután végem lett, letakarított és egyből mellém bújt. Olyan barátnősen, lábunk összefonódót, csókolgatott és közben beszélgettünk. Majd később felajánlott egy masszázst, amit nagyon jól csinált.

    A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon.
    Ahogy szokták mondani jó társaságban gyorsan telik az idő, sajnos Leonánál még gyorsabban. Így gyors tusolás és öltözés után fájdalmas búcsút vettem tőle.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszélt összeget a találkozó elején a szobában lévő kisasztalra tettem. A találkozó végéig ott maradt nem nyúlt hozzá. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele, tökéletes volt minden. Olyan érzésem volt végig mintha a barátnőmnél lettem volna. Teljesen el tudtam magam engedni, egy kényelmetlen pillanat se volt. Nem volt üresjárat. Egyszerűen Tökéletes volt. Feldobta a napom!
Happy Massage