• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem vele az oldalon és bár korábban nem jött össze a találka az én hibámból kifolyólag, most örültem, hogy telefonon sikerült viszonylag egyszerűen elérni és egyeztetni a randi idejét.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem, ***** nagyon élveztem, de ne siessünk ennyire előre. A cím pontos és egyértelmű, újépítésű ház a 13.kerületben.
  • Helyszín:

    Ebben a szalonban már volt alkalmam többször megfordulni, jó élményekkel távoztam akkor is, így szívesen tértem vissza. Tisztaság? Enni lehetne a földről...friss és puha törülközőt kaptam elegánsan hajtogatva és később kaptam frisset, ami mindig plusz pont mutatva ezzel is a nívót. Tusfürdő tömérdek választéka, szájvíz, rendezettség mindenhol. Az ágyas szobához volt szerencsém az ággyal szemben nagy tükörrel.
  • Lány külseje:

    Külsőre egy nagyon helyes, szép arcú leányzó nyitott nekem ajtót formás, nőies alakkal, a friss képei szerintem ezt jól visszaadják. Már ódákat zengtek Natiról korábbak az ifjú titánok, így aki elolvassa a korábbi beszámolókat, azt szerintem tudja, hogy nagyjából mire számíthat, arckitakarástól nem kell félni, nem fog csalódni az ember. Nekem továbbra sem jön be a műszempilla, de hát ízlések és pofonok, ez legyen a legnagyobb kivetnivaló. A szája egy picit fel van töltve, de egyáltalán nem esett túlzásba, nagyon izgató. Szép nagy barna szemei vannak és amit kiemelnék, hogy hihetetlenül szép hófehér mosollyal rendelkezik, mondtam is neki, hogy simán lehetne a reklámarca valami fogkrémreklámnak :)
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás szeánszra érkeztem, így erre a felvezetés után került sor. Mivel inkább az erotikus részre voltam most főleg kiéhezve, így nem volt ellenemre, hogy nem ez a rész kapta a nagyobb hangsúlyt. Nem tanulta a masszázst, inkább a simogatós fajta, de abból a kellemes, beszélgetős, a másikra hangolódós verzió. Nem szakszerű, de nagyon kellemes volt és jól esett. Ami mindenesetre nagyon szimpatikus volt, ahogy mondta, hogy így legalább nem tesz senkiben kárt, kifejezetten tetszett, hogy az erős masszázs hatásaival tisztában levő hölgyhöz volt szerencsém. Nati egy intelligens lány, beszélgetni is lehet vele, mindent megtesz, hogy oldja a kezdeti feszültséget és kellemesen érezze magát a férfi ember.
  • Levezetés:

    Az első körben tusi után elkezdtünk állva csókolózni és megszabadított a törülközőtől, kellemesen csókol és abszolút izgató. Szépen lassan vezette fel a legkellemesebb eseményeket. Kibontottam vendéglátóm ruháját és megcsodálhattam a melleit, majd őket is csókokkal láttam el. Nati letérdelt és nem sietve, finoman játkosan kezdett el franciázni. Egy idő után kérésemre az ágyon folytattuk a kényeztetésemet. Mélyen a szemembe nézve, érződött rajta, hogy nem akarja elsietni. Nagyon picit besegített a kezével, aztán leginkább már csak támasztotta kecsesen miközben a szájában tartott, úgy játszott velem, ahogy akart. Aztán rákérdeztem a szájba dugásra, ami nem volt gond, így egy idő után én diktáltam a tempót és adtam meg az utolsó lökést mielőtt Nati szájában végeztem volna. Nem sietett, hagyott lenyugodni, figyelt arra, hogy a legjobb legyen az élmény. Szilvia segített a romeltakarításban, majd felajánlotta a masszázst.

    A második felvonásban nem akartam az adósa maradni, így Nati következett. Ujjazást nem szereti, viszont a nyalást nagyon. Gyönyörű kelyhét élmény volt kényeztetni, szépen reagált a kényeztetésre. Egy idő után elkezdett hullámozni a teste és megremegett a gyönyörtől. Kis pihegés után újra váltottunk, na itt volt minden. Rákérdeztem egy az ágyról fejet lelógatós pornós figurára, nem volt ellenére. Ez nekem még új volt, de csodálatos élményre sikerült. Főleg amikor mozogtam a szájában, hátra néztem a tükörbe és találkozott a tekintetünk. Miután kényelmetlenné vált a pozíció, visszatértünk az ágyra 69-es formációba és már nem bírtam tovább és ismét telelőttem Nati száját, imádtam. Legközelebb szerintem kipróbálom az arcpakolást.
  • Elszámolás:

    A csók és NFVSZ-t extrákat vettem igénybe, kár lett volna kihagyni. Telefonban már korábban ismertette a csokrot, ennek megfelelően készültem, a randi elején nyújtottam át, nem esett szó róla később.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élményekkel távoztam, abszolút korrekt lány és úgy tűnik szereti is, amit vállal.
Happy Massage