• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Hálásan köszönöm ezt a csodás beszámolót, sikerült meglepned vele és bearanyoztad a napom! :)))

    Ölelés,
    Mara

  • Egyeztetés:

    Immár ötödik alkalommal döntöttem úgy, hogy porhüvelyem eltolom hozzá, a lányokhozjárás szokás (újra)kialakításában az első mérföldkő, ugyanis lámpaláz nélkül tudok menni hozzá. Előre mondom, hogy nem erotikus, úgyhogy aki a szaftos részletekért van itt az haladjon tovább. Viszont a "sima" nem itt hirdető masszőzökön túlmutat, annak ellenére, hogy nem nyúl az angyalbögyörőhöz. Évente egyszer azért mindenkinek ajánlott megtapasztalnia egy igazi masszázst, hogy legyen hova rakni a mércét (itt magasra). Kellemesen nyugtató hangjával előző este le is fixáltunk másnap reggelre egy időpontot, amiből másfél órást is tudott valahogy faragni, a legnagyobb örömömre (beértem volna egy órával is, de azért na). SMS-ben is kommunikatív, bár bemutatkoznom nem kell már. A címet is leírta, ez már a harmadik, ahol találkozhattunk.
  • Megközelítés:

    Nagyjából ott rendel ahol régen, de mégsem. Múltkor jóga studióban találkoztunk, most is valami hasonló, de inkább masszázs "szalon" szerű helyen, mondjuk egyedül voltunk. És nem az a sejtelmes rózsazsínledes füstölős, csak egy tiszta rendes hely a Mammut és a Duna között. Mindig tudtam ebben az utcában is parkolni, most is pont a ház előtt, az ablak alatt. Tömeggel sem okozhat problémát az idetalálás.
  • Helyszín:

    Városi hely lévén enyhén behallatszik az utca de kiszűrhető, nem zavaró. Klíma nincs a szobában, ennek ellenére sikerült egy olyan napot választanom amikor amúgysem volt dögmeleg még reggel, így nem is hiányzott. Mondjuk az olajos testre lehet nem a legjobb az amúgyse, nem tudom. A szobánk egy minimál berendezésü, Om-jellel dekorált kuckó, közepén a maszpaddal. Nem szereti a szűk pici helyiségeket. Van hely ruháknak szobainason, szék, asztalka. Narancsillatú talán illóolajos keverékkel illatosított alkalomadtán, neki egy masszázs afféle szertartás, és ez is a része. Keleties zenék szóltak bluetoothos hangkeltőről, igazából minden adott a pihenéshez. A fürdőt megtisztította nekem (első vendég voltam és kicsit korábban jött csak mint én), száraz kilépőt is kaptam. Kétféle és jóféle tusfürdő állt rendelkezésemre, tiszta normális törülközőt kaptam, és csak az elején zuhanyoztam.
  • Lány külseje:

    Ami lényeges, látszik a képen, ruha nélkül még régen sem volt szabad látni. Pont olyan, mint amikor először megláttam, raszta szőkhe haj, gyönyörű kék szemek, kutató csillogó tiszta tekintet. Pihepuha kezek és ujjak (igazából ez a fontos, mivel hosszasan a szép kacsóival létesít kontaktust, baromira nem árt ha nem smirgli ujjakkal nyúlnak az emberhez). Hangját nagyon szeretem, már ha épp beszélünk. Nekem többet ér az, hogy végig figyelek arra amit csinál, őt se akarom zavarni a hülyeségeimmel. Akik mondjuk szégyenlősebbek és nehezükre esik sokat dumálni, azok nála megtalálják a számításukat, mert itt egyáltalán nem kínos a csend, sőt. Ja hogy a külső: attraktív, teljesen normális, ápolt mosolygós 35 éves megjelenése van, egyszerű masszázs ruhában, semmi szexi flanc ez nem az a hely, és nem is számit egy bizonyos ponton túl.
  • Erotikus masszázs:

    Mara masszázsáról azt kell tudni, hogy nagyon átszellemülten végzi, végig azt érzem hogy szeretettel nyúl hozzám, sosem akarna fájdalmat okozni. Mondtam neki, hogy milyen részeim vannak jobban igénybe véve, és jól megtalálta azokat a némiképp problémás helyeket amik több törődést igényelnek. Ami nagyon tetszett, hogy olyan ingereket tud elérni amiket a nyakam tövében érzek és bizsereg, miközben "csak" a talpamon talált valami izgalmas pontot. Úgy halad a testemen mint a dagály hullámai, mindig kicsit feljebb, de azért sokszor visszanéz oda ahol korábban járt, nagyon nem az a betanult monoton egyik rész a másik után aztán mehetsz. Az "elejem" is ugyanúgy alaposan végig lett masszírozva, lentről felfelé. Tényleg nem érint ott ahol a "többiek", és biztos nem venne jó néven próbálkozást, de az nem ciki ha véletlen tetszésed nyilvánítanád ki, biztos vagyok benne hogy profin kezeli a szitut. Azért volthogymajdnem. Tényleg nagyon alapos, az ujjaim és az arcom se hagyta ki a jóból, és ami tényleg nem szokásos az a mellkas és has. Utóbbit is tudja csikimentesen, ami külön ritkaság. Igazából egy dolgod van: élvezni ami történik veled. Tedd féle a hétzköznapi bajokat, csukd be a szemed, helyezkedj el a fejeddel a "lyukban", és képzeld el hogy milyen mozdulat váltja ki azt az érzést amit épp okoz neked. Ennyi.
  • Levezetés:

    Az egész egy kényeztetés, de az oldalon szokásos klasszikus értelemben véve nála már nincs. Az első három alkalom szép emléke élénken él gondolataimban, de ez az ajtó bezárult. Mindez ellenére értékes alkalmak ezek, örülök hogy elérhető.
  • Elszámolás:

    Nem tudom ekkora csokorral beengednek-e még erotikus helyre, de az elég árulkodó, hogy szokásosan olyasmi mennyiségű rózsaszálat is el tud kérni erotikamentesen, mégis van vendég, tehát tud valamit! Elején elhelyeztem az asztalkán, különben elfelejtem. Átlag feletti szerintem, ha nem erotikusakat nézel, viszont nekem megéri egyrészt a lénye miatt, meg hogy szeretettel nyúl hozzám, és mert hogy olyan részekkel is foglalkozik amivel általában nem szoktak (mellkas, has, fenékre gondolok). Az időráfordítás is nagyon rendben volt, a 90 perc az a padon töltött idő! Illetve mivel látott már pucéran itt nem vagyok annyira zavarban mint egy "normál" helyen ahol esetleg fennhagynám az alsógatyát. Ahogy telnek az évek (nem vagyok oly vén, de azért gyűlik a tapasztalat), egyre inkább látom azt, hogy jó minőségű szolgáltatásra költeni ami akár éveken át tartó emlékeket generál (ha nem is egy különálló alkalom, hanem egy "korszak") az ezerszer többet ér mint a tárgyi dolgok halmozása.
  • Összkép:

    Tartja évek óta a magas színvonalat kedves Mara, ha bérletem nincs is, időnként azért megfordulok a kezei között, egyik legjobb és legszakszerűbb masszázs élményeim közé tartozik és a hozzállása is kiemelkedő. Bátran ajánlom azoknak is, akik nem voltak még rendes masszázson (nincs baj a simogatással se, csak az más). Azoknak is, akik zsengék még a műfajban és nyilván majd később kacérkodnának incselkedősebb helyekkel is, előtte lehet itt kezdeni, csalódást elkerülve. Szerintem akkor is meg tud lepni, ha azt hiszed már mindent láttál! Aztán biztos vannak páran akiknél még nem "szokás" hogy ilyenolyan szolgáltatásokat vesznek igénybe cuki lányoktól. Nem szégyen aranyos kozmetikushoz vagy amúgy-női-szalon fodrászhoz járni, és dobogós helye van a csendesebb Marának is a nem-erotikus szolgáltató lányok körében, akikhez mindig örömmel megy az ember, amikor épp úgy hozza a kedv vagy a szükség.
Happy Massage