• Kiara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia Édes!💋 Köszönöm a beszit, örülök hogy jól érezted magad és megismertük egymást!🤗 én is jól éreztem magam!😊 Várlak vissza sok szeretettel!❤️ Addig is millió puszim mindenhova!💋

  • Egyeztetés:

    Vtr-en kezdtük meg az egyeztetést , csak a kapuban hívtam fel elsőnek . Rögtön felvette elmondta az infókat és már bent is voltam az x-edik emeleten
  • Megközelítés:

    Autóval mentem . Duna pláza van közel és a Váci utca . Tömeg is jár a közelben , metró biztosan de mást nem fogok tudni mondani .
    Parkolni az utcában lehet és kb 30mre sikerült a ház mellett . Elég easy mutatvány volt most .
  • Helyszín:

    Nemtudom egyedül van e , én mással nem találkoztam egy 1,5 szobás nappali plusz szoba lakásban fogadott . Annyira nem néztem szét de a fürdőben volt minden . Szerencsére nem házi dm, hogy csak balea létezik . Szép rendezett lakás , szóval ha valakinek ez fontos szempont akkor ez is pipa
  • Lány külseje:

    170x cm . Magas , jó alakú de kifejezetten szép formás fenekű lány . Nagyon megfogott a feneke , éreztem mikor láttam h ez tetszeni fog és jó helyre jöttem .
  • Action:

    Miután megérkeztem behívott a szobába , kicsit ismerkedtünk pár semleges téma stb . Utánna megmutatta hova tudok lepakolni és irány a fürdő .
    Miután vissza tértem megkért , hogy segítsek levenni a melltartót róla , nyilván ez nem okozott problémát . Pár szájra puszi csattant köztünk de már csak azt vettem észre hogy elem térdel Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban . Mikor már érzetem , hogy jó lenne csere akkor az ágyon cseréltünk és elkezdtem nyalni a punciját. Hangokat hallottam de nem hiszem hogy nagy eredményt elértem volna. Ezután az ágytámlájához ültem és hagytam hogy így folytassa . Elég lágyan csinálta , hol a farkam hol a golyókat izgatta . Ez tartott egy jó 20-25 percen át a végén egy hatalmas adagot lőttem a szájába de meg se izzasztottam.

    Beszélgettünk egy kicsit , utazás és a világ nagy dolgairól , mikor csak jött a kérdés hogy mehet e a menet .
    Mondtam
    Hogy persze .
    Megkérdezte , hogy csináljuk és abban maradtunk hogy ujjazzam közben . Te jó ég közben olyan tempóban kezdett el szopni , hogy rendesen katpszkodtam. Mikor már kellően kemény volt szemből ültettem bele és ott is inkább egy kellemes vágtába kezdett bele ezt rendesen toltuk mikor csak következett egy olyan póz hogy nekem háttal és csak tolta magát. Farkamra . Olyan kerek feneke van hogy hihetetlen jól mutatott benne a farkam.
    Csak dolgoztunk és a végén egy hatalmasat engedtem a gumiba . Le nyugodtan szépen és irány haza ..
  • Elszámolás:

    Nekem az alap is extra volt már nála . Hihetetlen feneke van . Újra megfogom látogatni
  • Összkép:

    Kedves es aranyos lány , érdemes újra randizni vele .
Happy Massage