• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfő estére kialakult a heti elfoglaltságom. Küldtem is az sms-t rögvest. Reggel jött is a válasz, várlak! Ritka kivételtől eltekintve ez a stabil napunk. Több egyeztetésre nincs szükség.
  • Megközelítés:

    Számtalanszor megtettem már, most is megteszem. Az utca egy dunántúli tájegység nevét viseli. A Gvadányiról nyíló csendes utca.Füredi is közel. Tömegközlekedni nem kötöttpályás kerekesekkel lehet. Megállóik pár perc séta. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely mindég akad több is annak ellenére, hogy ingyenes!
  • Helyszín:

    Egyedi illatú, világos lakás, hol a fehér szín a domináns. Két szoba melyekből a nagyobbik szolgál a pásztoróra helyszínéül. Nagy francia ágy a középpontban, fehér ropogós lepedővel leterítve. Fehér komód min Tia kedvenckéi és a zenedoboz. Kis ülőalkalmatosság mire ruhámat pakolom. És ma dolgozott a ventillátor rendesen, persze még kint sem volt tetőfokán a hőség.
    Fürdő lakáshoz illően patyolat. Minden szükségesböl bő választék. Zuhanykabin, minek alja vizes volt. /Tia mindég frissen fürödve vár./ Tia igényessége lengi be a lakást, mely tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Ma a tőlem kapott fehér hálószettben fogadott. Illetve csak a felsőben, a tanga bugyit nem találta. Láttam már tangában, fantasztikusan kidobja popsija formáját, hosszú combjait, kecses vádliját. Szőke haja frissen elkészítve, illata bódító. Smaragd szemeiben elégedett csillogás. Mosolya csodás. Kivillannak szép ívű szájából hibátlan fogai. A fehér piszok jól áll neki. A csipke kihangsúlyozza csodás melleit. Darázs derék, poci nincs. Tia egy Isten adta természetes szépség. Ahogy mozog, beszél, nem kínálja magát, mégis azonnal megkívánod !
  • Action:

    Belèpéskor azonnal elkezdődik. Puszi és át adom a kis trollt, mit hoztam neki. Haha ez olyan mint Tee! / Csak reménykedem, hogy nem./ Aztán kaptam egy köszi puszit.
    Szobában vetkőzöm és csóók. Kávéztál, mondja. Aztán a vizes kör. Mire vissza jövök anya szűlt meztelenül áll az ajtót fogva. Ahogy belépek beteszi és máris az ágyra pattan és hanyatt fekve kínálja magát. Mellé, félig rá fekszem és élvezem nyelvpörgős csóókját. Nehezen, illetve soha nem tudok betelni vele, de érzem melleinek nyomását. Imádom felváltva szívni, szopogatni őket. Ma kicsit mohó voltam, de fékeztem. Élvezet érezni látni reakciójukat. Keményre meredve csidás udvartartás közepette szinte szúrják a levegőt. Nem csak az egyik legszebbek, hanem a legjobbak, aktívabbak is.
    Éreztem kívánását, vagy tán a sajátomat és testét végig csóókolva értem illatmentes puncijához. Egy vékony csillogó vonal mit lehelet finoman megnyallintottam. Tia finoman följebb húzódott, csípejét kicsit megemelte. Tudtam be van indulva és hüvelyének nyílását nyaltam. Tudtam, ha csiklóját, akkor azonnal elröpül. Rendesen benedvesedett. Csiklóját is bevontam a játékba. Kisvártatva teste hullámzani kezdett, majd ívbe feszült. Egy teniszlabdát simán át lehet ilyenkor gurítani dereka alatt.
    Ekkorát és ilyen csendesen csak Ő tud élvezni. Csóókja ekkor a legodaadóbb, mit nehéz abba hagyni.
    Persze lompi végig drukkolja az eseményeket, mit Kedvesem is észlel és kezével olyan nyugtató simogatásban részesíti. Mintha azt mondaná, ne izgulj nem feledkeztem meg rólad. És tényleg nem. Keresztben helyezkedik, két ujjával fölülről lefele végighúzza rudamat és tövénél fogja. Makkom teljes pompájában virít. Körbe nyalja, ízlelgeti. Kicsit beveszi és nyelve körbepörgi makkomat. Kezemet fejére teszem és rányomom farkammra, mi eltűnik szájában. Ezt követően a zene ritmusára bólogat, majd egész teste átveszi a ritmust és lompi valósággal táncol szájában. E kéjt, mit közben érzek csak átélni lehet, leírni nem. Hagyom hosszan és fáradhatatlan. Simogatom, dicsérem, mi csak sarkallja, de vigyáz és holtpont előtt tart.
    Benne szeretnék elmenni így nyújtózkodom és bontom a védelmet, mit aztán kezébe adok. Fölhelyezi, sikosító és kérdezi: melyikünk lesz tengeri csillag?
    A pillanat tört része alatt hátamon. Mosolyogva fölém helyezkedik és mint helikopter megkezdi függőleges ereszkedését. Lassan, folyamatosan ütközésig. Érzem ahogy tágul, szorít. Szemei behunyva, csak szája sarka rándul néha és fut át egy mosoly arcán. Igen, Tia élvezi, kiélvezi mit kap. Ciciket élvezettel markolászom, kellő pillanatban egyik egyik bimbó számba is kerül. Egy biztató a popsira és fokozza a tempót. Csavarja csípejét, oszt föl le, a zene ritmusa, vagy fordítva passzol. Elégítsd ki magad, súgom fülébe. Élégitsd ki Te magad! No ekkor aktivizálom magam. Tolom alulról, mit tökéleresen, aktívan lekövet. Hevesen, csattogva szeretkezünk. Hörgök, lila köd. Derekát fogva keményen húzom lompira. Innen már minden ösztönösen történik. Hátra nyúl és masszírozni kezdi a golyszikat. Ez volt a kegyelemdöfés. Alul mélyen megindulnak az ifjoncok, kitörnek és megtöltik a gumit. Nyugalom és béke árad szét testemben, fekszem mint béka min átment az úthenger.
    Megtakarít és indul a fürdőbe, ahh nem készítettem el a teádat. Vissza fele már hozza és teszi a kis üveg éjjelire.
    Mellém bújik és kérdez, merre jártál?....Szóval hosszas mesélés, beszélgetés minek során megtudom, szívesen menne Izlandra és szeretne fürdeni a Kék lagunában. Úgy ismerem , mit akar megvalósít, drukkolok neki.V
    Időnk lejárt, gyors fürdés, csóókos búcsú.
  • Elszámolás:

    Adatlapján minden kiírva, vállalásai, rezsihozzájárulás egyaránt. Mindkettő korr.
  • Összkép:

    Mit is mondjak összefoglalóként a harmincadik beszámolóm során, mit Tiáról írok?
    Nem tudom megunni, sem Őt, sem a beszik írását, pedig ha tehetem heti vendége vagyok. Az igény tán kölcsönös.
    Mai randink időpontjának kérésére a válasz: Szia, tudtam én .... Nos tán ez a kulcs, hogy randijaink során arra az órára egymáséi tudunk lenni. Mindég odaadó kedvesem, szeretőm, kedvemet kereső mindenem.
    Másként látom a világot, mikor eljövök tőle!
    Köszönöm a rám fordított idődet, csodás napokat, csóókjaim!
Happy Massage