• Bius Szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius Szomszéd lány reagálása

    Kedves b. illik . e !

    Örülök, hogy meglátogattál és jól érezted magad
    és földobtuk a hétfő délutánt egy kis szomszéd lányos erotikával.........
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
    Ha lesz időd várlak szeretettel
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Mindig szinte az utolsó pillanatban tudom meg marad-e időm Pesten . Szerencsére most az egész délutánom szabad volt . Biust már régen kinéztem , de mindig elkerültük egymást . Telefonon hivtam időpont és ár miatt , majd VTR-en egyeztetve tudott egy közeli időpontot adni.
  • Megközelítés:

    tömegközlekedve mentem , Árpád hid környéke . Ahogy elnéztem , a háztól nemmessze van egy örzött parkoló is . VTR-en pontos cimet ad , amit a gps segitett megtalálni.
  • Helyszín:

    Lakás , fürdő , tiszta rendezett . (szivesen laknék a szomszédban , hogy többet találkozzak Biussal Nem szeretném hosszan ecsetelni , nem indgatlanosként érkeztem :) A lakás tágas kényelmes , a masszázshelység szintén . Szoba közepén masszázspad , és egy kényelmes franciaágy . A masszázspadon kezdtük , és az ágyon fejeztük be a randevút .
  • Lány külseje:

    Bius tényleg olyan mintha a szomszédlányhoz mentem volna . Természetes , vékony ,ápolt szépség , hetyke mellekkel . Elmentem tisztálkodni , mire visszajöttem egy csipkés bodyban fogadott . Mindene természetes , egyből megkívántam .
  • Erotikus masszázs:

    Nehéz volt hason feküdnöm az elején . A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket . Mikor már eléggé "felhúzott " átinvitált az ágyra .
  • Levezetés:

    az ágyra feküdve már le is dobta magáról a fehérnemüt . Az eddig incselkedő kislány egyből "vad" lett . A telefonban jeleztem hogy hallottam a nagy szeméremajkakról és nagyon kiváncsivá tett . Az ágyon rögtön széttette a lábát , és csodálhattam , engedélyt se kértem , rávetettem magam , nyaltam , faltam izlelgettem , nem is találok szavakat , szinte belefulladtam annyira élveztem .(1-0) Majd megkértem üljön az arcomra , érezni akartam az "ajkakat" beteritette a szám , nyaltam tovább , játszottam vele , szivtam , a nyelvem beléfúrtam érezni akartam teljesen , itt remegve ment el, hangos nyögésekkel (2-0) . Majd átvette az irányítást 69 es pózba helyezkedtünk , isteni kényztetés kezdődött . Szopott , hol mélytorkos , hol "pornós" szóval :3-1 lett az elszámolásnál az élvezetek aránya . Imádtam minden percét . legszivesebben ezt a mezőt 3 szóval töltöttem volna ki : nyaltam , szopott , élveztük .
  • Elszámolás:

    Elöre adtam , annyi amennyit megbeszéltünk .
  • Összkép:

    Mindenkinek ajánlom , aki egy a kényeztetésre jól "reagáló" lány társaságát keresi . Biztos visszamegyek még .
Happy Massage