• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Kedves bádszpencer!

    Köszönöm a bizalmat és a rám szánt időt, hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig, amiből egy remek beszámoló született! ✅
    Köszönöm a velem töltött élmény megírását, amiben azt hiszem minden benne van! ❤️
    Várlak sok szeretettel legközelebb is!😉

    Szép napot Neked!🌞🤗

  • Egyeztetés:

    Hirdetést itt láttam, telefonon hívtam délelőtt, nem vette fel de visszahívott, aznap 18.00-ra beszéltük meg a találkát. Sms-ben küldte a címet. Magyarul minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, mint szinte mindig, várost ismerem, gps-re nem volt szükségem. Parkolással nincs gond, még ha nem is közvetlen a ház előtt tud megállni az ember, azt gondolom, hogy néhány tíz vagy száz méter gyaloglást mindenki kibír. BKV van, villamos tuti, a többi járatot nem ismerem, de nem a került egy eldugott pontjáról beszélünk, úgyhogy ez nem lehet gond, mármint a megközelítés.
  • Helyszín:

    Új építésű ház (én annak nevezem a 15 évesnél nem öregebbet is), ennek megfelelően modern, úgy kívül, mint belül. Lakás kicsi, de annak a célnak, amiért mentem, teljesen megfelel, modern berendezés, takaros, tiszta, rend, semmi kifogásolnivaló nincs benne, túlragozhatnám, de nincs értelme. Fürdő szintén ok., több tusfürdő, dezodor, szájvíz, kád, kád előtt kilépő, azaz tip-top ez is.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljes mértékben megfelel, arckitakarástól nem kell félni, csinos hölgy, az alakja olyan, mint a fotókon, szerintem nagyon renben van. Ruhában fogadott, de hogy pontosan miben, arra nem emlékszem, nem is szokott érdekelni, fontosabb, hogy a későbbiek folyamán lekerüljön róla (lekerült). Tusolás után már melltartó-bugyi kombinációban várt.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után hasra feküdtem az ágyon, így kezdődött a masszázs. Elég homályosan emlékszem, mert Barbi nagyon jó beszélgetőpartner és gyakorlatilag a teljes masszázzsal töltött időt elbeszélgettük (miközben masszírozott persze). Az biztos, hogy lábtól indult felfelé, ennek megfelelően a fejemnél fejezte be, én közepes erősségűnek mondanám, mindenképpen jólesett. Visszatérve a beszélgetésre: nem dumál túl sokat feleslegesen, nem locsi-fecsi stílus, nem vihog a saját viccein, olyan józan paraszti ésszel megáldott hölgy benyomását keltette. Persze nem magfizikáról beszélgettünk (lehet, hogy ő hozzá tudott volna szólni, én nem nagyon) de több dologban hasonló a világlátásunk. Szóval így telt a masszázs, itt még nem volt erotika, max. a legvégén 1-2 finom benyúlás.
  • Levezetés:

    Az időt nem néztem, de kb. 35 perc után jött el a fordulás ideje. Ekkor azt mondta, hogy hozzám öltözik, (sajnos lemaradt a k betű az elejéről), azaz levette a melltartót és a bugyikát is. Külön öröm volt számomra, hogy ezt magától tette, nem kellett kérni, vagy mint néhány másik esetben, szinte könyörögni, azokról az esetekről nem is beszélve, amikor marad minden. Ezek után előlröl is játszott egy kicsit a testemmel, simogatás, mellbimbóval foglalatoskodás, nyakra puszi, stb. Csók nem volt, de nem is szoktam igényelni, nem is erőltettem. Majd nagyon-nagyon finom kézi és franciás kényeztetés következett. Egy kicsit én is foglaltoskodtam vele, bár ezt inkább a magam szórakoztatására tettem, máskor is írtam már, nem hiszek benne, hogy egy elsőre látott pasival - akár szimpatikus, akár nem - hatalmas orgazmusokat tudna átélni, pláne, hogy mondjuk aznap én vagyok mondjuk a harmadik-negyedik vendég. Szóval kicsit nyalakodtam ugyan, - puncija teljesen borotvált, gyönyörű és finom - de aztán Barbié volt megint a főszerep, ismét kézzel és szájjal vegyesen kényeztetett, a vég azt hiszem éppen a kezében ért. A franciája nagyon jó, az eddig meglátogatott hölgyek közül ez volt a legjobb. Nem pornós, hanem érzéki, talán pont ezért.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, hogy nála van e külön extra, nekem egy jó masszázs után egy kellemes levezetés egy finom franciával már extrának számít. Ezt megkaptam. Az elszámolásra az elején rákérdeztem, azt mondta, ráér a végén, de inkább előre letettem az asztalra.
  • Összkép:

    Barbinál minden dolog pozitív, ami nekem fontos egy ilyen szeánsz alkalmával: egyedül fogad, igényes lakás, magától lekerül a ruha, értelmes beszélgetés, nagyon finom francia, így mondhatom, csillagos ötös az egész. Nincs mit hozzáfűznöm.
Happy Massage