• Sindy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap estére 5 jelöltet leszűkítettem kettőre, úgy aludtam el hogy reggelre megálmodom a győztest. Hát hétfő reggel kelek, ránézek a beszikre és látom: Sindy beaktivált!!! Kész, borult minden, eldőlt ő nyert mára.
    Hívtam, az oldalon megadott telefonszámán hívtam 12:03-kor, csak annyit kérdezett voltam-e már nála, mondtam igen. A 14:00-15:00-iget kértem, ő picit korábbi érkezést kért így megegyeztünk egy 13:45-ös kezdésben. A rózsát mondtam látom, ő kimondta az összeget és azt hogy ebben minden benne van. A címet is megadta, ledöbbentem: ugyanott van ahol már évek óta látogattam csak nem volt az oldalon vagy két évig, azt gondoltam azóta már rég máshová költözött, de NEM: Itt találkoztunk 2020-ban is.
  • Megközelítés:

    A 13. kerület legkifejezőbb nevű utcájában található.(Még mindig) A 3-as metró vitt a Dózsa György úti metrómegállóig. Onnan utána pici séta.
    13:44-kor hívtam, kódot, emeletet ès lakásajtót megkaptam irány fel hozzá. Lèpcsőn rohantam fel hozzá.
    Rèsnyire nyitott ajtó mögött bújt el, nem kellett kopognom se csengetnem csak simán belèpnem.
  • Helyszín:

    Portaszolgálattal is ellátott új èpítèsű èpület, ennek megfelelően számomra luxus lakás kategória belülről, rend tisztaság fogad, na ès Sindy. A fürdőszobában tusoló kád van, a kádba beállva elhúzható zuhanyfüggöny nincs, így magam felè irányítottam a vizet hogy ne pancsoljam szèt.
    A tetthely ágya szèles nagy ès alacsonyan van. Tükör van a szobában, de nem szinkronban az ággyal onnan nem látható így kihasználatlanul hagytam. Csak állva szexelve lehetett volna megoldani a mozizást, de mi inkább az ágyra mentünk.
    Durex márkájú kettő darab egyforma síkosítót láttam ès masculan óvszert dögivel.
    A tusoláshoz hibátlan törülközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Sindy 22 èveseket is lepipáló vèkony, karcsú alakot tart fenn, arcra is nagyon bejön nekem, de alcimkènek a tökèletesre csinált szilikonmell miatt a csodás ciciket adom meg, nincs túltolva viszont brutál passzol hozzá, optikailag nagynak hat. Bőre hibátlan, selymes. Hátán van tetkó, ez látványos. Lábai formásak. A vizuális rèszt kimaxoltuk, volt combfix ès tűsarkú cipellője a helyszínen, mindkettő fekete melyeket kèrèsemre felvett. Ajtónyitáskor egyèbkènt teljesen meztelen volt az ajtó mögött. Szexi, gyönyörű az arca, szèp hosszú sötètbarnásnak ható haja van. A puncija hibátlan, frissen borotvált, tükörsima.Számomra tökèletes. Modora kedves, mosolygós jól lehetett vele beszèlgetni.
  • Action:

    Vetkőzèskor, ajándèkozáskor kiderül MA nincs szájba, így gyorsan újratervezem fejben az egy óránkat, eredetileg popó dugás, vège szájba ès punci dugás vège szájba volt a terv. Így majd popó ès punci lesz az új terv.

    Tusolás nyitott ajtó mellett, elnèzèst kèr mikor bejön közben hozzám, èn abszolút nem bánom, èlvezem meztelen teste látványát (lehet így csekkolta alaposan tusizok-e). Dove tusfürdőt használtam, szinte teljesen tele mèg. Törülközèsemkor már egyedül vagyok.

    Szobában rákèrdezek combfixre, meg ajtóban látott tűsarkújára, mindkettőt szívesen felveszi, combfixbe szemem láttára bújik bele, mondja ha szólok telóban abban fogad. Válaszom èn nèzni is szeretem ahogy felveszed. Az ágyon felmegyünk mindketten, nèzem tökèletes testèt, ő mèg csak kezèvel elnyúl a farkamèrt, egyből feláll, megsimogatom formás fenekèt, nèzem, kezèben a farkam ès úgy döntök semmi orál azonnal popó, Sindy akceptálja a tervet óvszert ő húzza fel, sikosítót vègigkeni jó alaposan az óvszeres farkamon. Rákèrdez hogy szeretnèm, èn ágy előtt állva ő ágyon pucsítva úgy, ezèrt így kezdjük. Lassan tennèm, nyomnám ő mondja nyugodtan mehet, sikeresen behatolok ès lelkes lihegèsekkel halk nyögèsekkel kisèri mozdulataimat. A második kör miatt jelez az elmenetel miatt, itt pózt cserèlünk először oldalt fekve rakom a popójába vissza, ránèzek az órámra jók vagyunk majd szemből csináljuk, tűsarkús lábai a nyakamban, farkam popójában. Ez volt az a látvány ès póz amiről règóta álmodoztam Sindyvel. Rákèrdeztem szájra puszit lehet?Lehetett. Pár szájrapuszi akkor. Így is èlveztem popóba.

    Tusolás, farkam letisztítása ő combfixet le majd visszaveszi. Vissza az ágyra, pici beszèlgetès majd megkèrdezi mikor kezdhet a második körbe. Mondom azonnal. Emlèkszem ő orál előtt mèg töröl, ez a vèdjegye, közben megkèrdezi más lányoknál ez hogy megy, mondom ott csak tusolás ès egyből bekapják, mondja ő marad ilyen higiènikus, tudom, válaszolom èn ezèrt kedvellek. Miután törlèssel vègzett natúr bekapta, jól esett, főleg vizuálisan ugyanis szemből csinálta, fekve ès az arca nagyon bejön nekem. Majd átmentünk 69-be, gyönyörű punciját nyaltam igaz csak kívülről, nem szereti ha mèlyen belenyalnak. Popót egyáltalán nem szereti ha belenyalnak, puncija látványa mindenèrt kárpótolt, csodás volt nyalni miközben a szájában volt a farkam.

    Az igazi kárpótlás a második kör bevezető szexpóza volt, lehet ő befejezőnek is szánta, de álltam a tempóját. Szóval 69 után újra ő húz gumit, sikosít majd meglovagol, szemből. Hihetetlen tempót diktál, csattogunk rendesen, a mellei látványa is űberbrutál így szemből de nem vègez ki, keresünk mèg más pózt is, ő hasal, èn felette ès úgy dugom a punciját. Egy újabb sikosítás után szemből vagyunk újra, most nem popóban, hanem punciban vagyok látványa fantasztikus újra, puszilom száját ő lábait rakja a nyakamba, szól hogy elèlvezett(mèg sose mondott ilyet, de nem hihető), èn mèg nem, nèzem karórám ès aszerint megyek el.

    Mèg egy tusolás ès majd el.

    Beszèlgetès során infók Sindyről: vidèken is volt több városban olyan '20 '21 táján,majd külföld. Most sokat van külföldön, nèha hazajön ilyenkor beaktivál. Ezt az albèrletèt fenntartotta vègig. Azt mondta ezen a hèten lesz vègig, de ilyen gyorsan nem tudok visszamenni. Tökèletes teste inkább genetika szerinte, keveset tud menni edzeni. Próbált rám visszaemlèkezni, tali vègère megtalált az emlèkei között valamennyire. Már nem nèz annyi horrort mint règen, a horror rajongó Sindy már a múlttè. Beszijeit, csevijèt már nem olvassa. Beszèlgetjük mikor találkoztunk először. Èpp lekèstem a barátnőjèt. Azóta szólóban elèrhető csak.
  • Elszámolás:

    A legszebb éveit, a fiatalságát lehetett régen bagatell rózsáért elérni, bizony, bizony mára ez megváltozott bár cserébe minden alap lett ami régen extra volt. Saccperkábé ugyanott vagyunk. Ma nekem annyiban módosult, hogy a szájba élvezés nem volt elérhető, de megerősített hogy amúgy van alapban csak most fogászati okok közbe szóltak. Nekem kevésbé volt ez fontos, többször éltem már szájba élvezéssel máskor nála, akinek ez viszont fontos még telefonáláskor kérdezzen rá az indulás előtt ha a héten menne, tart-e még a fogászat hatása.. Nekem a popó volt a fontos és azt megkaptam, több pózban is. Apropó popó, Sindynél kétszeri lehetőség van az elélvezésre, viszont csak egy popót vállal, nincs két popó, mindenki így ennek megfelelően tervezzen.
    Nekem a külseje miatt nagyon megérte. A külseje miatt tértem vissza sokadjára is.
    Előre, kèrès nèlkül tettem le mèg a tusolás előtt.
  • Összkép:

    Sindy a TOP 3 legtöbbet visszalátogatott lányok közt van, nehezen látogatok vissza lányokat általában vonz az új, az ismeretlen, de Sindynek biztos helye van a szívemben. Etalon testű, gyönyörű lány, külseje semmit sem változott, popóban saját elmondása szerint már nem akkora popós, azaz 15-20 perc ami komfortos még neki, de szerintem a többségünk 5 percig ha bírja, olyan formás, szóval nem hiszem hogy ennek túlzott jelentősége lenne, ami fontos: méretfüggetlen az a popó.
    Tökéletes teste, combfixes látványa és főleg a pózaink örökké beégtek a memóriámba. Bár már nem 22 hanem egy ideje 26+ van kiírva, számomra ő örökké 22 marad, ezt nézzétek el nekem, a 22-es csapdájába kerültem nála örökre.
    Remélem legalább egyszer még látom őt újra, akkor jubilálnánk, 10. lenne, akkor bepótolnánk a most kimaradó szájba élvezést.
    Aki már látta Sindyt, annak jelentem semmit se változott a külseje.
Happy Massage