• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, 5-6 órával az időpont előtt, elmondott mindent, könnyen fixáltuk. Kommunikatív, határozott lány, ha tudod mit akarsz, hamar megy, szerencsére ráért, mikor én is.
  • Megközelítés:

    Nincs messze a nyugati, autóval mentem, a ház előtt fizetősben parkoltam, volt bőven hely.
  • Helyszín:

    Régi gangos ház nagy lakása, felsőbb emeleten.
    Szomszéd jött ugyan szembe, de diszkrét. Mondta, hogy nem egyedüli bérlő, de sztem ketten voltunk ott és akkor.
    Tiszta, rendezett, minden jó.
  • Lány külseje:

    Már voltam nála, engem arcra nagyon emlékeztet egy régi kalandomra, így elfogult vagyok, de szerintem jól néz ki. Ha kifogás kell, az a rajzolt szemöldök.
    Alakra is hibátlan, 1-2 tetoválás akad, nem nehéz beindulni tőle. Nekem a lazasàga is bejön.
  • Action:

    Időben érkeztem, mehettem fel, Éva kosztümben várt.
    Leraktam a cipőmet, bevezetett a szobába, segített lepakolni a ruhámat és kaptam egy törölközőt. Velem jött a fürdőbe, beszélgettünk, amíg letusoltam (+szájvíz), tisztára olyan, mint felugrani egy havercsajhoz, egy kávéra, csak mindketten meztelenek voltunk és nem akartam kávézni.
    Visszamentünk a szobába, kis felvezető beszélgetés, csókok (igaziak), némi simogatás, aztán mikor elkezdte nyalogatni és rábukott, hát elég hamar végem lett. Belenéz a szemedbe, ahogy a nyelve pörög… nem semmi.
    Aztán dumáltunk, könnyű vele. Mivel az első kör rövid volt, de kifejezetten a kényszeres opció miatt mentem, közben eldőlt, hogy gumi nem fog kelleni. Ő kezdeményezte a második kört, nagyon nem kellett igyekeznie, hogy menjen :)
    Lehet húzni rá a fejét, lent tartani, közben végig játszik a nyelvével. Egy idő után megkértem, hogy lógassa le a fejét az ágy szélén, úgy dugtam meg a száját. Nem durvultam, meg ilyesmi, arra nincs szükség, de olyan természetességgel megy bele ilyesmibe, a kiadott hangok alapján még tetszik is, hogy hű…
    Aztán a végére felült az ágyon, még egy kicsi fejráhúzós kényszer és a testére mentem el.
    Utána se sürgetett, beszélgettünk, közben összeszedtem magam, puszi és pá.
  • Elszámolás:

    Sávos, a kedvezőtől a borsosig, attól függ mit kérsz. Én kényszert kértem, de vsz és popó, meg az igazán sub dolgok nélkül, szerintem korrekt, megérte.
  • Összkép:

    Szóval felugrassz a havercsajhoz egy kávéra és úgy, de úgy lesz.p, hogy kell a fenének a kávé.
    Ajánlom hát!
Happy Massage