• Klaudia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Klaudiával Viberen egyeztettem, ahogy már korábban is. Előző nap irtam rá tali időpontért, mert biztosra akartam menni. Sikerült is amit telefonon is megerősìtettünk.
  • Megközelítés:

    Cím egyértelmü, GPS oda visz, bár a parkolás nem egyszerű, mivel a belváros V.kerületi utcájában van a tali helyszíne.(parkolóház van a szomszédban) Gondolom BKV- val is jó a megközelítés.
  • Helyszín:

    Csendes tiszta ház emeleti lakás. Lift van. Belépve szokásos rend makulátlan tistadág fogad, ahogy korábbi látogatásaim alkalmával már tapasztaltam. Természetesen ez áll a fürdőre és a szobára is. Tüsfürdő bőven, szájvíz pohárkával, puha türcsi száraz kádkilépő. Szobában strapabíró francia ágy, falon tükőr, halk zene , hangulat világítás. Minden adott ami a kellemes együttléthez kell.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza a valóságot. Szerintem tókéletes alakkal áldotta meg az élet Klaudiát. Bár tesz is érte, hogy ilyen legyen és maradjon.Szép arc,igéző sötétbarna szemek, hullámos hosszú fekete haj. Gyönyörű eredetinek ható cicik,formás feszes popsi! Fekete egyrészes nagyon szexi hacukában fogadott ami alig takart valamit gyönyörű testéből🥰
  • Action:

    A dupla fekete hiányom (egy a számba egy a számra).már eléggé kínzóvá vált, mivel Fekete Hercegnömet régen tudtam meglátogatni.Belépve nagy ölelés és csók válltás, ami megalapozta a randinkat. Apró ajándékaim átadása után a dupla fekete első felének elfogyaztása , közben beszélgetés és irány a fürdö! A szobába érve Klaudia is jött egy pár pillanat múlva! Itt aztán folytattuk azt amit már elkezdtünk megérkezésemkor. Csókok ölelések apró bugyika eltávolítása és kölcsönös simogatások Már régen vágytam erre és ami utánna kóvetkezett. Lefeküdtünk és itt kedvesem ellentmondást nem türve csókok kíséretében halad a kukackám felé. Amikor megtalálta nem engedte, hogy nyugalmi helyzetben maradjon. Előszőr érzékien csak a nyelve hegyével majd az egész szájával nyalva szívva kergetett az "őrület" felé.Természetesen a golyókat sem hagyta ki. Nyalta a kukacomat kezével simizte, markolta (finoman) a golyókat. Na itt jött a második fekete! A számra ült amit persze mimdketten élveztünk. Majd hanyatt fektettem és most én csókoltam ahol csak tudtam száját nyakát cicijét. Azok a csodás melllbimbók. nyelvem munkája nyomán megkeményedve meredtek a plafon felé és várták a folytatást. Abba hiba nem volt! Játszadoztam velük felváltva amit Hercegnőm nagyon élvezett. De haladtam tovább mert a puncikáját ujra akartam érezni a nyelvemmel.Megtaláltam amit akartam és szépen finoman nyaltam pusziltam azt a csodálatos illatos nedves ékszert! Picit megemeltem popsiját, hogy azt is tudjam kényeztetni amit Klaudia sóhajok kíséretében konstatatált. Picit besegítettem az ujjammal is és a myelv-ujj kettőse meghozta a hatást. Hercegnöm elélvezett. Pihegett kicsit majd gumit varázsolt szájával a kukacomra és missziben kerültem szoros puncijába. Előszőr lassan majd kicsit gyorsabban élvezkedtem. Közben csókóltam száját és az ikreket. De nem így akartam elmenni ézért kértem a lovacskát szemből, néha rámhajolva csókolózni, cicit nyalni. Majd fordulás kutyusba. Az a popsi megér mindent. Ahogy ki-be mozog a kukacom benne még most is bizseregek. Az, hogy még a tükörből is lehet látni az meg hab a tortán. Nem sokáig bírtam és a gumiba lőttem a fehér nedüt. Hagyott magában lehiggadni majd tisztogatás még egy két csók, cici simogatás és indulás tusolni. Búcsú csók és ölelés majd távozás.
  • Elszámolás:

    Korrekt! Mint korábban irtam, vendégcentrikus. Úgy gondolom ez mindent elmond Klaudiáról!
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejöm a közvetlensége. Tényleg barátnős az együttlét. És természetesen minőségi! Remélhetőleg hamarabb jutok majd ismét hozzá!
Happy Massage