• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor először kerestem, akkor nem vette fel. Kb fél óra múlva látom, hogy megcsörgetett az a szám, amit korábban hívtam. Újból tárcsáztam és akkor már mindent meg tudtunk beszélni vele. A programot, a lehetőségeket, az extrákat és a címet is.
  • Megközelítés:

    Boráros tértől nem messze kell menni. A főútra néz a rezidencia ablaka. Google maps megmutatja hová kell menni. A lépcsőházzal azonban vigyázni kell, én majdnem benéztem és az „A”-ba nyomtam meg a kapucsengőt.
  • Helyszín:

    Hangszigetelt ajtót látva elgondolkoztam magamban, hogy a benti hangokat kívánják-e megszűrni, vagy a lift zajától óvják a bent lévőket. Talán mindkettő.

    Parkettázott előtér kicsit nyikorgott, ahogyan lépkedtünk rajta. Aztán szobában is ez volt jellemző. Ezért inkább vastag ágybetéten végeztük a talajtorna gyakorlatokat. Az jóval csendesebb és kényelmesebbnek bizonyult.

    A fürdőszoba nagyon szép. Felújított, igényes, jól felszerelt. A modern kor igényeinek megfelelően lett kialakítva.
  • Lány külseje:

    Tina egy hamvas testű harmincas nő. Korát a testi adottságaiból megállapítani lehetetlen volna. Nagyon feszes és fiatalos a teste. Az arca azért elárulja, hogy nem fiatal már. Van már jó pár évtized, amit megélt, de talán még nincs negyven.

    Mosolya izgalmas, nézése huncut, szája csókra álló. Bőre világos, mellei természet adta csodák. Popsija formás, lába imádni való. Vagina ápolt, csupaszra borotvált, érzékeny műszer. A haja kicsit világosabb árnyalatú, mint amilyennek a fotóin látszik.

    Kedves és szeretni való nő lehet Tina a normális életben is. Személyisége legalább olyan vonzó, mint a dekoratív külseje. Keveset tudtam meg róla, mert nem sok időnk volt ismerkedni, de az a kevés pont elég volt arra, hogy ezek az infok egyből átjöjjenek nekem.
  • Erotikus masszázs:

    Már a szobában voltam megfürödve,amikor a konyhából sietve megérkezett egy hideg üdítőitallal a kezében. Tessék,erre szükséged lesz a végén - mondta és a kezembe nyomta a frissítőt.

    Erotikus masszázs túlnyomó részt lingam-ra koncentrálódott. Ezt beszéltük meg és ebben teljes együttműködést mutatott Tina.

    Tojáshéj színű fehérnemű együttesétől kérés nélkül úgy vált meg mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna.

    Érintéseiben, mozdulataiban olyan erotikus szikra van, hogy a vágyat azonnal lángra lobbantotta bennem. Alig kellett simogatnia a combom és a köldököm közötti területet, máris álltam, mint a cövek. Ezt érezve a vendéglátóm sietve a szájába is vette a férfiasságomat.
  • Levezetés:

    Túlnyomórészt érzékiséggel kényeztet. Franciája lágy mozdulatokból és gyengéd érintésekből állt. Sok nyelveskedéssel és finom ajak munkával ápolgatott, amivel csak fokozta a tüzet bennem. Azt gondoltam, ha nem nézek oda, akkor tovább bírom majd a küzdelmet. Oldalra fordítottam a fejem és megpillantottam a tükörben a popsiját. Az egymásba simuló ajkak között kidudorodó rózsaszín csiklója olyan volt, mint a megtömött bőrönd becipzárazott részén kibúvó rakoncátlan fehérnemű egyik sarka. Gyönyörű. Ujjammal megsimítottam és éreztem, hogy már a kéjtől harmatos állapotban van. Kértem, hogy kerüljön felém 69-ben. Engedte, hogy bele kóstoljak az édes nedűjébe, de az idő rövidsége csak ennyire adott lehetőséget. Megbeszéltük , hogy majd legközelebb bepótoljuk, mert elsietni nem volna érdemes.

    Aztán mellém feküdt és csókolózni kezdtünk. Ennek hatására egy csodálatos érzés árasztotta el a testemet. Kezével közben aktívan folytatta a ténykedését a rudamon. Magasabb fokozatra kapcsolt. Úgy élveztem el, hogy a nyelve a számban volt. A légiósok mind a hasamon landoltak. Mennyei volt.

    Az órára néztünk és fájdalommal állapítottuk meg, hogy sietősre kell venni a figurát. Gyors fürdésre kiszaladtam még.
  • Elszámolás:

    A szobában az volt az első dolog, hogy átadtam neki az ajándékomat. Nem azért mert előre elkérte, hanem mert így éreztem korrektnek.
  • Összkép:

    Barátnős feelinget és érzékiséget kaptam. Kellemesen eltöltött harminc perc volt ez egy harmincas nővel. Étvágyamat meghozta. Finom volt. Most nem laktam jól vele, úgyhogy ide vissza kell még hogy térjek, de nem fél órára, hanem jóval többre, mert belőle ennyi már nem lesz elég.
Happy Massage