• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem Melina hirdetésével, sőt már akkor is mikor még más néven hirdetett. :) (régebbi motorosok biztosan tudják)
    Bár jó rég nem voltam már senkinél most úgy gondoltam meglepem magam születésnapom alkalmából.
    Még a vtr-t sem használtam sosem így kissé izgulva láttam a dolognak, és ajánlottam egy időpontot és nem mellesleg egyfajta bemutatkozást is küldtem melyben pl. kitértem a születésnap témára is. (ennek később lesz jelentősége)
    Kicsit (nagyon) izgultam, hogy válaszol-e.... és válaszolt nagyon korrekten és kis időpont módosítással megbeszéltük a találkozót... de azért biztos ami biztos előző nap még telefonon is felhívtam... és egy nagyon kellemes, komoly hangú hölgyet ismertem meg benne szerintem megtaláltuk a "közös hangot".
  • Megközelítés:

    A kerület központi részéhez közel, már mások által is említett apartmanház. Megközelítése pofon egyszerű tömeggel is és autóval sem lehetetlen parkolót találni a környező utcákban. Aki ezt nem tudja megoldani az menthetetlen.
  • Helyszín:

    Nos, ahogy írtam apartmanház annak minden előnyével és hátrányával.... a feljutás egyszerű és nagyszerű, senkit nem érdekel ki hova megy és miért.... nyilván dolga van és ennyi. Portaszolgálat van de épp valakik egyrészt lefoglalták a jóembert, másrészt meg tényleg senki semmit nem kérdez.
    Maga a lak egy egyszobás, funkcionális szoba-konyha és apró fürdő.... a célnak tökéletesen megfelel.
    Tusfürdő volt, hogy hány féle.... nem igazán érdekelt :) zuhi közben is beszélgettünk bájos házigazdámmal ugyanis.
  • Lány külseje:

    Képek abszolút visszaadják, jelenleg és saját elmondása szerint is vékonyabb mint volt, úgy cirka 10(?) kilóval. Vékony, nyúlánk, csinos hölgy kedves arccal és nagyon jó beszélőkével.
    Valami ruha volt rajta ez biztos... legalábbis egy ideig de ha megölnek se tudom megmondani mi volt....
  • Action:

    A ház előtt hívtam pontosan a megadott időpontban mert szeretek pontos lenni. Felvette és jól megjegyezve a kapott információkat a lifttel a megfelelő emeletre jutottam ahol már várt ahogy kiléptem. (mondta is a telefonban, hogy ott lesz)
    Üdvözöltük egymást és együtt léptünk be a lakásba.
    Itt ért egy igazán nagyszerű és kellemes meglepetés ugyanis egy üveg fehér borral várt amin még ajándék masni is volt, ezzel várt a szülinapom alkalmából! Szegény nem tudta, hogy gyakorlatilag nem fogyasztok semmilyen alkoholos italt de ettől függetlenül, hogy gondolt erre és készült....teljesen levett a lábamról és lányos zavaromban azt se tudtam mit mondjak.
    Az is kiderült, hogy igazából csak miattam utazott be a városba a mi kis randink kedvéért.... nagyon köszönöm ezúton is Melina.... és remélem végül nem büntettek meg!!!! ;-))

    Beszélgetés közepette kaptam meg a törülközőmet és gyakorlatilag végig beszélgettünk miközben zuhanyoztam majd ő is vett egy frissítő zuhanyt.....közben én meg szájvizeztem stb.... tiszta "esti lefekvés" érzésem volt :)) kivéve, hogy nyilván nem ezért voltunk ott.

    Fürdés után az ágyon folytattuk a beszélgetést aztán felajánlottam, hogy én megmasszíroznám őt aminek örülni látszott, mert szereti ha masszírozzák, a derekát kérte merthogy az fáj kicsit. Így is lett, igyekeztem eleget tenni ezen kérésének.... közben persze simogattam kicsit a fenekét is de nem rúgott le magáról.... közben gyakorlatilag végig beszélgettünk.... sokféle témáról amire kettőnk közt is marad. :)

    Aztán megfordult és én dőltem kicsit hanyatt, ekkor csókolóztunk ami igen jól esett (sajnos mostanában kevésszer élhetek át ilyesmit) majd lejjebb is helyezkedett és bizony lekezdődött egy nagyon jó kis francia dolog.... igazából ezért mentem. :)) volt mélytorok és minden ami csak lehetséges megfelelő hangokkal párosulva (bár én nem pornón szocializálódtam ;-)) ... és így is ért a vég... ...de annyit még változtattam a dolgokon, hogy feltérdeltem és Melina egyfajta négykézlábas pozícióban kényeztetett tovább aminek előnye az volt,. hogy az ággyal szembeni falon tükör van amolyan csempeszerűen feltéve, így igen kiváló mozi párosult az egyéb élvezetekhez.
    Miután elélveztem még bent tartott, szépen levezetve a dolgot majd kaptam egy törlőkendőt ő meg kiszaladt a fürdőbe rendbe tenni magát és elnézést(?) kérve jött vissza.... pedig csak pillanatokra hagyott ott és 2 méterre se volt. :)

    Éreztem, hogy elszaladt immár az idő így egy kis beszélgetést követően még egy gyors zuhanyra beugrottam a fürdőbe.

    Megbeszéltük a bor dolgot amit természetesen nem fogadtam el mert nálam csak a port fogná....valaki olyan kapja meg aki élvezettel fogyassza el. (nagyon is jó minőségű borról van szó!)
    Viszont a kapott vizet elfogadtam (még az elején kaptam) azt nyakon fogva elbúcsúztunk és hazafelé meg is ittam.
    Köszönöm!
  • Elszámolás:

    A bővebb infó mindent elmond, nincs semmi rejtett dolog szerintem nem is létezik Melinánál extra.
    Az elején elhelyeztem a pultra, szóba sem került, egymásra fókuszáltunk nem erre.
  • Összkép:

    Melina egy pillanatig nem okozott csalódást, nagyon kedves és szerethető, értelmes céltudatos nő. Beszélgetni is kiválóan lehet vele és bár ő sajnálta, hogy kicsit sokat beszéltünk :) és kevesebbet "akcióztunk" bennem semmilyen hiányérzet nem maradt.... első találkozásra tökéletes volt.
Happy Massage