• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár csörgés után felvette, könnyen elértem a legutolsó kísérletemkor, bár már próbálkoztam nála pár nappal korábban is, akkor még sikertelenül. Megbeszéltünk egy másnapi időpontot, korrekt, kedves volt már a telefonban is.
  • Megközelítés:

    Mivel nagyon belváros, BKV-val mentem, rengeteg tömegközlekedési eszközből lehet választani. A cím pontos, a ház előtt van két pad, mivel picivel korábban odaértem, az egyiken helyet foglalva a helyszínen vártam, hogy fogadjon Liza.
  • Helyszín:

    Patent lakás, tisztaság, rend. Liza szabadkozott, mivel volt nála megőrzésre egy kutyus is, aki viszont egyáltalán nem zajongott, és a vendéglátómhoz hasonlóan ő is kedvesen és barátságosan fogadott.
  • Lány külseje:

    Liza szerintem ment jópár kört, amikor a libidót osztogatták, teljesen egyben van mint nő és tudja is ezt magáról, nem egy mű plázacica. Az arcát máshogy képzeltem de így is tetszett és nem kellett sok, hogy elvesszek a picit mandulavágású szemeiben. Az arckitakarástól sem kell félnie senkinek sem. Keblek eredetiek, igénylik ők is a törődést.
  • Action:

    Ez egy nagyon masszív actionre sikeredett, de tényleg. Mostanában vaahogy sikerült jól és még jobban választanom és partnereimmel egymásra hangolódnom és kihozni a legjobbat a szituból - Liza is ebbe a kategóriába és élménybe sorolandó. Ilyen esetkben gondolja azt az emberfia, hogy szinte bérletet kellene szereznie az adott hirdetőhöz. Kölcsönös üdvözlés, ajándék letétele, majd elcsapattam fürdeni. Visszatértem után Liza csini fehérneműben várt a szép széles franciaágyon. Kaptam egy fini masszázst kezdetnek, közben jót dumáltunk, majd a masszázs hirtelen átment előjátékba, ugyanis Liza könnyen megtalálta a műszert is a lábaim között. Megfordultam, valahogy szinte egyből lepattant a melltartója is és utána sokáig élvezettel, dicséretekkel elhalmozva bűvölte a kobrát, mely műveletsort időtlen időkig el tudtam volna viselni. De kölcsön kenyér visszajár alapon megszabadítttam őt a bugyijától is és hasonló örömökben részesítettem én is vendéglátómat. Majd ezen előkészületek és gumírozás után volt misszi, oldalról, lovagló, kutya, meg még a Kámaszutra főbb elemei. Liza kifejezetten igényli a változatos törődést és elveszi, ami jár neki, közben masszív dirty talk-ot és egy bitang, kezdeményezős szexet kap egy jó értelemben őrült nővel az ember. Ahogy észrevettem, érzésem szerint már pár góllal vezettem, ami csak még jobban felhúzott. Már nagyon az időnk végefelé jártunk, de szerencsére sikerült hosszabbítanunk és pár póz után Liza a fehér életerőt az utolsó cseppig kiszívta belőlem. Utána magamhoz tértem, lemostam a nedveket, majd fájó búcsút vettem vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    Húzósabb mint az átlag, főleg a hosszabbítással együtt. De ma megérdemeltem ezt is, és egyáltalán nem bántam meg, hogy beneveztem Lizához.
  • Összkép:

    Nem gyöngén facsart ki a hölgy, ez a találkozó is ismétlésért kiált. Pornós elemekkel tűzdelt barátnő feelingnek mondanám az élményt.
Happy Massage