• Alina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük le az időpontot. Elsőre felvette a telefont, kedves volt és informatív.
  • Megközelítés:

    Helyszín könnyen megközelíthető, parkolóhely volt bőven. Szerintem tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakás a környező épületekhez képest egy újabb házban van, bejutás egyszerű, lift gyors, lakás közvetlen a lift mellett. Belépve tisztaság fogadott, a tetthely egy fél szoba méretű, innen nyílik a fürdőszoba is, ami rendezett és el van látva mindennel ami szükséges a tisztálkodáshoz. Az ágy inkább magas mint széles, célnak abszolút megfelel.
  • Lány külseje:

    Abszolút megfelel a képeknek, semmi meglepetés nem érhet senkit. Mosolygós arc, formás alak, igazi szexi nő.
  • Action:

    Érkezésem után megkínált innivalóval, lerendeztük az anyagiakat és beszélgettünk egy kicsit lévén ez volt az első találkozásunk. Majd elkezdtem vetkőzni és megmutatta a fürdőszobát. Amíg zuhanyoztam Alina az ágyon ült és egy tükörben pont rá lehetett látni, lehet ezt direkt így rakta a falra, hogy meggyőződjön a vendég alapos tisztálkodásáról :). Fürdőből kilépve beléptem a lábai közé miközben fent ült az ágyon és elkezdtünk egy ismerkedős csókolózást és kézzel való feltérképezést. Finom barnított bőre van, nekem tenyérbe illő cicikkel amikkel közelebbről is megismerkedtem miután Alina megszabadult a melltartótól. Felváltva ment a csókolózás és a mellek puszilgatása, simogatása. Ezek után Alina hanyatt feküdt az ágyon és így közelebbről is megismerkedhettem csodás puncijával ami nemcsak kellemes illatú volt hanem finom is. Ajkai picik így egy nagyon higiénikus és fiatal kehely benyomását keltette bennem. Pár perc elteltével hangja egyre emelkedett, csípőjének mozgása is egyre intenzívebb lett majd fejemet lába közé szorítva egy kellemes elélvezés szem és fültanúja lehettem. Viccesen meg is említette, hogy gyorsan kivégeztem. Jól esett ezt hallani. Helyet cseréltünk és én az ágyon ülve kaptam egy kellemes franciát, közben úgy helyezkedtem, hogy a nappali szemközti falán lévő tükörben nézhessen Alina formás fenekét ahogy bepucsítva ténykedik a farkammal. Kértem, hogy váltsunk 69-es pózba majd következett a gumihúzás. Először felfeküdt az ágyra és én az ágy mellett állva hatoltam be de mivel rövidebbek a lábaim az ágy magasságánál ezért Alina tanácsára váltottunk a pozíción és leszállt az ágyról, először szájjal csinálta egy kicsit, hogy merevségem újra megfelelő legyen majd az ágy felé fordulva felhasalt rá én pedig megcsodálhattam formás fenekét miközben állva hátulról behatoltam. Szerettem volna még más pozíciókat is kipróbálni de sajnos minden igyekezetem ellenére elélveztem. Mosolyogva megjegyezte, hogy bolond vagyok mert vissza akartam még tartani :).
    Kimentünk a nappaliba és beszélgettünk egy jót. Utólag itt egy kicsit mintha tartotta volna a távolságot, de ezt lehet csak én gondolom.
    Szeretnék még visszamenni hozzá.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem. Elszámolás az elején történt.
  • Összkép:

    Szeretnék még visszamenni mert van még mit felfedezni, kipróbálni Alinával. És talán legközelebb én is oldottabb leszek.
Happy Massage