• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Sziaa Édes! 😊
    Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést és a kedves szavakat.🥰 Örülök hogy jól érezted magad velem én úgyszintén veled.😇 Várlak vissza sok szeretettel. 🤗 PusziCsók💝

  • Egyeztetés:

    Viberen írtam neki, hogy szeretném meglátogatni, hamarosan válaszolt, és másnapra beszéltük meg.
    Általában aznapra nem szokott időpontja lenni, erre számítani lehet egy ilyen gyönyörű szépségnél :)
  • Megközelítés:

    Parkolóhely mindig van, ami fizetős.
    BKV akit érint, 3-as metro a közelben tesz le.
  • Helyszín:

    Új építésű marinaparti ház, rend tisztaság. Otthonos kis kuckó.
    A fürdő szép és tiszta, szájvíz, tusfürdők választéka a DM kínálatával vetekszik.
  • Lány külseje:

    Miután beengedett, diszkréten az ajtó mögött találtam. egy piros tanga-melltartó szettben, fekete combfixben.
    Hosszú dús szőke hajú, baba arcú szépség. Vonásai Shakirára hasonlítanak, és az az alak, ilyen ezerből egy nőnek van.
    Akit úgy bámulsz meg az utcán, hogy tudod, hogy látja, de nem érdekel az sem, ha rád szól :)
    Gyönyörű kerek feneke van, mintha körzővel rajzolták volna, (mondtam is neki)
    és mindenhez vékony csípője, lapos gyönyörű hasa. A kisugárzása természetes, kedves, kommunikatív.
  • Action:

    Egy órára mentem, kevesebbre nem is mennék. Annyira kezdeményező, amennyire a helyzet igényli. Végtelenül kedves és intelligens beszélgető partner.

    Együttlét: Szobába beérve vetkőzés közben kis csevegés, kivel mi történt. Ágyra szépen meghajtogatott puha törölköző várt, rajta egy rafaellóval.
    Nem nagy dolog, de az életet a kis különbségek, figyelmességek teszik széppé. Gyorsan elmentem a tisztasági körre, amivel sietek, mert elpazarolt időnek érzem ilyenkor azt amit nem vele töltök.
    Visszaérkezésemkor állva várt a szobában, halk chillout zene szól aláfestésnek. A fények és a környezet tökéletes. finoman hozzálépve ölelkezni kezdtünk, kellemes simogatással, cirógatással. Semmi gépiesség, ott és akkor csak ti vagytok érzés. Lassan elkezdem a melltartótól megszabadítani, közben Ő kezével keresi a farkamat. Amit keresni nagyon nem kell, mert már bejutáskor kapott vizuális élménytől kemény vagyok, pedig nem vagyok már húsz éves vagyok. Miután lefejtem melltartóját, lassan megfordul, és fenekét óvatosan hozzányomja, fejét kicsit hátrahajtva felém. közben csípőjét fenekét markolom, nyakát csókolgatom. Bugyi részemről tudatosan marad fent - megkérdezi, hogy megpuszilhatja-e? Naná :) Megbeszélni nem beszéltük meg, kitalálta hogy szeretném. Ágyon négykézláb helyezkedik el előttem, és itt amilyen látványt nyújt a dereka-kerek feneke tangája, az leírhatatlan.
    Óvatos mozdulatokkal kezdi, először csak a hegyét veszi be, oldalról puszilgatja, nyalja. majd egyre intenzívebben, mélyebben. Közben haját igazgatom, hogy tökéletes legyen a fenekéről, derekáról a mozi. Lassan átfogom a haját, és érezhetően intenzívebb fokozatra kapcsol, néha mélyen lent tartva, változatos technikával. Mikor már teljesen felizgatott, amit pontosan tudott, és kicsit visszább vett, kértem, hogy had kényeztessem én. Ágyon elhelyezkedett misszionárius pózban, én pedig lehúzva bugyiját, ölébe temetkezem. Igyekszem nem azzal a vehemenciával nekiesni, mint amit az Ő kényeztetésétől érzek. Lassan kintről, vénuszdombjától haladva, kényeztetem ajkait, csiklóját. Az az illatos hamvas barack, hosszasan elidőzöm, ujjamat is lassan bevetem. Kényeztetésem halhatóan kedvére van, fejemet simogatja közben. Csúcsra nem juttattam, de azt mondta nagyon közel volt.
    Feltérdeltem, apró csókokat váltottunk, ő közben lenyúlva lábam közé masszírozta farkamat, egy különleges technikával. Nem verte, hanem benyálazott ujjával dörzsölte makkomat, amitől a testem is elkezdett idővel bizseregni. Helyet cseréltünk, még egy újabb kényeztető körre, Ő lábam közé térdelt, én pedig a tükörben moziztam, a saját szexfilmemet :)
    Amikor már nem bírtam tovább megkérdezte, hogy húzzunk gumit? Persze igennel feleltem. Gumi fel, és finoman bele helyezkedett lovagló pózban, lassan mozogni kezdett, miközben én simogattam ahol értem, fenekét, gyönyörű mellét. Idővel átváltott guggolós pózba, ez valami fergeteges látvány, közben tarja veled a szemkontaktust, én nézem gyönyörű arcát, és tudom, hogy itt a vég. Ahogy hallja ennek jeleit, tovább fokozza a tempót. Én hatalmasat élvezek, azt sem tudom hol vagyok. Kell pár másodperc amíg visszaérek a földre. Kis tisztálkodás, rom eltakarítás után megkérdezte megmasszírozzon-e? Kellemes simogatós nyomkodós masszázst kaptam, miközben beszélgettünk. Én nem szoktam kérni krémet-olajat, mert nem szeretem.
    Lenne lehetőség még egy körre, de olyan kielégülést nyújtott számomra, hogy nem is kértem.
  • Elszámolás:

    Kis asztalra a szobor alá diszkréten letettem, annyi amennyi. Nem több nem kevesebb :)
  • Összkép:

    Milyen érzésekkel távoztam??
    A kezemen a bőre illatát szagolgatva vánszorogtam vissza a munkába :D
    Tökéletes éreztem magam, ajánlom azoknak akik egy gyönyörű bájos, közvetlen lánnyal szeretnének lenni.
    Köszönöm az élményt amit kaptam tőled kedves Dominika!
Happy Massage