• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lilivel már régóta szemezgettem az oldalról, illetve egy hármas randi gondolata Kittivel is táptalajt talált már a fejemben. Úgy láttam a legjobbnak, ha azelőtt összehozunk egy "ismerkedős" találkát. Itt az oldalon, üzenetek formájában hamar megtaláltuk a mindkettőnknek megfelelő időpontot, ami egy szombati napra esett. Naponta többször belép, így az egyeztetés is gördülékenyen ment. Annyi kérése volt, hogy a randi napjának reggelén küldjek egy megerősítő üzenetet, aminek eleget is tettem. Szinte senki nem szokott írni semmit a megerősítő üzenetre, viszont Lili már itt megmutatta, hogy Ő egy másik szintet képvisel. Kaptam is a kérdést, hogy én is ilyen korán kelő vagyok (reggel 5 körül küldtem az üzenetet), és nagyon várja már a talákozót.
  • Megközelítés:

    Mivel már jártam itt, ismertem a járást. Tömegközlekedéssel mentem, Forgách utcai metróállomástól 10 perc séta. Az épület újépítésű, jól látható, hatalmas piros számozással van ellátva, csak az nem találja meg, aki nem akarja, szabályosan kiszúrja az ember szemét. Bejárat előtt volt pár tágas parkolóhely a gépsárkányoknak, viszont fizetős.
  • Helyszín:

    12:00-ra beszéltük meg a randit, és pontban akkor hívtam is Lilit. Első csörgésre fel is kapta a telefont, és már kaptam is a bejutáshoz szükséges kombinációt. Első emeleti lakás, lift van. Lakás terén a helyzet változatlan, makulátlan rend mindenütt, friss levegő, hőmérséklet is kellemes volt a nagy meleg ellenére. Ajtón belépve rögtön látni lehet, hol is történnek itt a csodák, két ajtó egymás mellett, mindkettőn méretes piros masni, jobb oldaliba követtem vendéglátóm. Világossá válik a szoba berendezésén, hogy ide nem aludni járnak, fal mellett a földön egy nagy matrac 2-3 párnával, és legnagyobb örömünkre van tükör is azon a falon. Sarokba volt egy kis hifi, amiből halkan szólt a zene, illetve egy fotel a ruháknak. Világítást pár LED-sor biztosította, most rózsaszínes-lilás fényt adtak. Fürdő is remek állapotnak örvend, minden száraz és makulátlan. Tusfürdőkből volt választék rendesen, illetve szájvíz is volt kikészítve kis műanyag poharak kíséretében, és a megunhatatlan kis tálka, tele cukorkával.
  • Lány külseje:

    Lili képein is látni, hogy nem egy átlagos lány, de a valóság... az valami észbontó. Egyértelműen látni rajta, hogy rendszeresen edzi magát, és nem az instát pörgeti, ahogyan sokan szokták a termekben. Nekem a gyengéim az ilyen típusú lányok, minden porcikája kívánatos, egy felesleges gramm sincs rajta, mindenhol feszes. Pár apró tetoválás díszíti bársonyos bőrét, engem egyáltalán nem zavartak. Arca elbűvölő, mosolya hibátlan, barna szemei élettel teliek. Egy kék vagy türkiz színű csipkés melltartó-bugyi szettben, illetve a kihagyhatatlan fehér combfixben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Pihenésként volt masszázs csak az én részemről, még mindig jobban szeretek masszírozni, mint kapni. Lehet ez valami becsípődés a részemről, de egyszerűen nem tudtam kihagyni. Lili egy kicsit meg is illetődött az ajánlatom hallatán, mert nem nagyon szokták Őt masszírozni. Nem kellett sokat győzködni, úgyis említette, hogy edzés mellett mi mindent csinál, csak a masszázs marad ki, amit akkor be is pótoltam. Ekkor felkötötte a haját, és hasra vetette magát a matracon, én pedig belekezdtem egy teljes masszázsba. 3D-szkennereket megszégyenítően végigmentem az egész testén, a nyaktól egészen a lábfejekig, közben pedig jól elbeszélgettünk.
  • Levezetés:

    Ajtónyitást követően bemutatkoztunk egymásnak, még az előszobában átadtam Lilinek az ajándékcsomagot, utána azon kaptam magam, hogy a nyelve már a számban van! Már itt tudtam, hogy ennek a fele sem tréfa. Kérte hogy kövessem, megnézte melyik szoba szabad, majd elfoglaltuk a jobb oldali szobát. Miután becsukódott mögöttünk az ajtó, ajkaink megint egymásra találtak, és egy rövid, de annál vadabb csókcsatába kezdtünk. Már ennél a pontnál teljes harckészültségbe voltam, így jobbnak láttam, ha még a folytatás előtt gyorsan elszaladok letusolni. Mielőtt indultam fürdeni, Lili üdítővel, vízzel, és csokival kínált. Kaptam egy törölközőt, ami úgy volt összehajtva-kötve, azt hittem széttépem, de azért valahogy csak sikerült oldanom a kötést.

    Mire visszatértem a fürdésből, Lili már a matracon fekve várt, hát mit ne mondjak, gyönyörű látvány volt. Gyorsan le is telepedtem mellé, és megkezdődött az első etap. Rövid beszélgetés, közben szép lassan felfedeztük egymás testét, először csak kis érintések, simogatások formájában, ekkor lekerült róla a melltartó, majd elcsattant egy csók, aztán még egy... és itt kezdődött az "ereszd el a hajam". Irtó jól csókol Lili, igazi barátnős, a nyelvét olyan szinten használja, hogy abba belepirul az ember, és a legjobb, hogy szereti is csinálni. Hosszú ölelkezős csókcsata közben gondoltam, hogy kezdem én a kényeztetést, ekkor pont a hátán feküdt, én pedig szép lassan elindultam lefelé. Mellei sem maradtak ki a jóból, tartottam is egy megállót náluk, vétek lett volna kihagyni a pátyolgatásukat. Ezután már a lábai közé vettem az irányt, gyorsan meg is szabadítottam a bugyijától, és kezdődött a nyalás. Elején pici sóhajokkal, nyögésekkel adta tudtomra, hogy jól esik ténykedésem, majd jöttek a rezdülések és az egyre hangosabb hanghatások, úgy érzem böcsületes munkát végeztem.

    Nem egy önző típus, így rögtön következett a viszonzás a részéről, hanyatt vetettem magam, Lili fölém kerekedett, és nyelveink újból összegabalyodtak. Ekkor jött a Kittinél is tapasztalt "pszeudo-lovaglás" (szerintem ezt a lányok le is védethetnék), amit annyira jól csinált Lili, hogy azért már eléggé rezgett nálam a léc, nehogy elélvezzek. A tempó lelassult, ajkaink szétváltak, és Lili szép lassan elindult lefelé, végigcsókolt mindent, amíg le nem ért a farkamhoz. Először nyelvével térképezte fel a terepet, majd a pici szájába vett, és egy isteni franciát kaptam, nem kapkodott, nem az azonnali kivégzés volt a célja. Szerencsére a kezét nagyon ritkán használja, és azt is csak arra, hogy a munkadarab ne adj' isten kiesne a szájából, ne vágódjon a hasamra. Szegénykém próbálkozott mélytorkozással is, éreztem hogy a határait feszegeti, de teljesen nem tudott elnyelni a méretem miatt, később viccesen meg is jegyezte, hogy: "Biztosan kétszer álltál sorba, amikor osztották!", de így is nagyon jól esett. Ezt követően egy 3-4 perces "edging" áldozata lettem, nem tudom eldönteni, hogy szándékos, vagy "véletlen" volt, de végig remegtem, mint a kocsonya, majd Lili bevitte a kegyelemdöfést, és hatalmasat élveztem a szájába. Én a felhők felett, Ő pedig még mindig dolgozik rajtam, egyre lassabban. Miután szájával eleresztett, nem kért szünetet, nem rohant ki a fürdőbe, és zsepiért sem kapkodott. Rögtön odabújt mellém, és akkor konstatáltam, hogy sikerült hozzájárulnom a napi fehérjebeviteléhez, mivel mindet eltüntette! Ezután összebújva még váltottunk pár finom csókot, majd következett a masszázs a részemről, mert a lelkiismeretem nem lett volna nyugodt, ha ezt nem viszonzom valahogy.

    Mikor végeztem a masszázzsal, újabb csókokat loptam, majd újra elindultam lefelé, és ismét bejártam ugyanazt az útvonalat, mint az elsőnél. Visszajelzéseiből ítélve, megint sikerült jó munkát végeznem, persze Ő megint nem akarta ezt viszonzatlanul hagyni, és repetázni szeretett volna. Kitartóan és lelkesen kényeztetett, de én hülye ránéztem az órára, és láttam, hogy van még körülbelül 10 percünk, sajnos erre marhára rástresszeltem, és szerintem ennek tudható be, hogy a második kör nem teljesült be. Jeleztem Lilinek, hogy inkább most elmennék lefürdeni, mert nem akarom húzni az idejét. Gyorsan lefürödtem, mire visszamentem a szobába, Lili már magára öltött egy kék selyem hálóinget. Miközben öltöztem, még beszélgettünk egy kicsit, kinek mi a terve a hétvégére, majd emlékeztetett, hogy a víz amit kértem még nem ittam meg. Annyira elvarázsolt a randi elejétől fogva, hogy még inni is elfelejtettem, szerintem ez sokat elárul. Gyorsan lehúztam a vizet, majd jött a kérdés: "Cukorkát vettél?". Már a fürdőbe magamhoz vettem két szem cukrot, amit meg is mutattam neki. Erre Lili két kézzel belemarkol a szobai cukorkás tálkába, és a kezembe nyom annyit, hogy még a földre is jut. Mindezt azzal nyugtázta, hogy: "Megérdemled!", és persze a hatalmas mosoly sem maradhatott el részéről. Majd kikukucskált az ajtón, hogy tiszta-e a terep, és kikísért a bejárathoz. Az ajtóban még 1-2 percig csókolóztunk, majd elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Most esik le, hogy erről egy szó sem esett. Kicsit hülyén is érzem magam emiatt, mert ugyanolyan ajándékcsomagot kapott tőlem, mint anno Kitti. Viszont szóba se került, hogy milyen extrákat szeretnék. Lili valahogy mégis tudta miket szeretnék. Belépéskor rögtön átadtam a csomagot, benne egy kis édességgel, és a borítékkal.
  • Összkép:

    Nehéz nem elfogultnak lenni, de azért megpróbálom. Ismerkedős randira készültem, viszont az első pillanattól kezdve olyan érzést ébresztett, mintha távkapcsolatba élne az ember, és egy hét után újra találkozna szíve hölgyével. Kicsattanó vidámsága, közvetlensége, figyelmessége, és kedvessége rögtön levett a lábamról, mindemellett nagyon jó beszélgetőpartner is, értelmes lány. Nem az a kérdés, hogy újra találkozunk-e, hanem mikor, és ha rajtam múlik minél hamarabb.
Happy Massage