• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Sziaamia😊 Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést.😍 Örülök hogy jól érezted magad velem. 😊 Várlak vissza sok szeretettel. 😊 Puszicsok💝

  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam elérni, de többszöri próbálkozásra sem sikerült, így Viberen folytattam, ahol egyből válaszolt is, amint ideje engedte. Meglehetősen zsúfolt volt a hete, egyesével, napról napra haladva próbáltunk egy időpontot találni, aztán végül a következő hétre sikerült. Még aznap reggelre kért egy sms megerősítést. Semmilyen jele nem mutatkozott türelmetlenségnek, sőt, proaktívan ajánlgatta az újabb és újabb lehetőségeket. Már itt sejtettem, hogy jó dolgom lesz... ha végre bejutok :)
  • Megközelítés:

    Marina parti újépítésű kecó, ahol a barátnőjével hirdet diszkréten (de közös programra sajnos nincsen lehetőség). Ismerős vagyok a környéken, így nem volt probléma odatalálni, de egyébként minden infót időben és egyértelműen megkaptam. Parkolóhelyet napközben simán találsz, de munkaidőn túl necces lehet. Metro/busz a Duna Plázánál, kb. 5 perc sétára tesz le.
  • Helyszín:

    A lakás, és azon belül a fürdő is minden igény kielégít. Nem szoktam nagyítóval csekkolni, de itt aztán minden patyolat volt, a törcsi is frissen mosva. A szobában franciaágy, vele szemben pedig szép nagy tükör egy kis mozizáshoz, melyhez a fényviszonyok is ideálisak voltak (értsd: nem volt az a félhomály, ami számos hirdetőnél).
  • Lány külseje:

    A képeken szereplő, bombatestű tinilány várt egy combfixben és magassarkúban. A lélegzetem is elállt, nem tudok negatívumot említeni. Tökéletes alak, lapos has, formás popsi, tenyérbeillő cickók, sehol egy gramm felesleg. Kicsit hosszúkás az arca, ajkai csókért kiáltanak, bőre bársonyos és a haja is tiptop.
  • Action:

    Fürdés után ölelkezve kezdtük ismerkedni. Először a nyakát puszilgattam, és már ekkor lophattam néhány csókot, ami nem lehet nyelves, de vele a szájrapuszi is hihetetlenül érzéki volt. Közben kezeim felfedezőútra indultak és a vékony derekán lecsúszva a kerek fenekénél időztek egy darabig. Ő is délre vette az irányt, majd mikor érezte a simik hatását felajánlotta, hogy megkóstol. Az ágy szélére ült, én pedig elé álltam. A puha szájával egy nagyon érzéki franciát kaptam, nem akart kivégezni, de olyan finoman csinálta, gyakran mélyebbre is bevéve, hogy majdnem sikerült neki. Viszonoztam kedvességét, és egy kicsit időztem a finom puncijánál, de már nagyon szerettem volna benne lenni. Bepucsított a tükörrel szemben és hátulról támadhattam be. Vékony derekának, kerek fenekének a látványa és a punci szorítása végzetes kombónak bizonyult, pár percig bírtam csak, de mivel többlövetű vagyok, nem búslakodtam.

    Szünetben egy kellemes masszázst kaptam tőle, kellemesen átgyúrta a hátam és közben jót beszélgettünk. Majd egymás mellé feküdtünk és simogatni kezdtem, aminek következtében újból gyorsan hadrendbe álltam. Ezt ő is észrevette és kedvesen konstatálta, hogy folytatódhat a program. Ismét franciával kezdett, hátradőltem az ágyon és néztem életem pornófilmjét, majd az újabb gyors lövést elkerülve gumit kértem. Dominika a lovagolni szeretett volna, én meg nagyon örültem ennek. Brutál mozgása van, úgy pattogott fel-le rajtam, hogy csak néztem. A látvány ismét őrületes volt. Több pózt is kipróbáltunk, missziben, hason fekve, a lábát felhúzva és még ki tudja hogyan csináltuk, de nagyon szenvedélyes volt, az biztos. Apró nyögésekkel jelezte végig, hogy neki is jól esik, amit csinálunk. Karolta a nyakam, húzott magához, barátnő fíling volt a javából. A végén a gumiba lőttem, ő pedig hagyott szépen lenyugodni. Semmi sürgetés, semmi legyünk már túl rajta érzés. Kaptam egy pohár vizet, kicsit még beszélgettünk, majd hatalmas mosollyal az arcomon engedett útnak.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe semmilyen extrát, de ha jól látom, nála nincs is. Amit vállal, minden alap és mindent maradéktalanul teljesít is.
  • Összkép:

    Csak szuperlatívuszokban tudok róla írni. Tökéletes test, arc, kisugárzás és hozzáállás - felejthetetlen élmény. Remélem, eljutok még Hozzád máskor is.
  • Webi megjegyzése:

    A jövőben ne várj ennyit a beszámolóval, randi után pár héten belül írd meg legyszives.
Happy Massage