• Viktória

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggeliben ay M5 bevezető szakaszán félreálltam és láttam hogy villog a most hivhatsz ,felvette ,nagyon angyali hangon tájékoztatott a lehetőségekről ,az általam kért időpont az neki is megfelelt ,tehát cimet megkapva elidultam hozzá.
    Itt az oldalon szemeztem a hirdetésével már régebb,de a hektikus programom miatt nem is próbálkoztam mert a rendelési időn kivül nem zavarnék senkit.,főleg nem ,első randi cimen.
  • Megközelítés:

    Gepkocsival közlekedem a GPS pontosan oda navigált ,szerencsámre majdnem a ház előtt találtam parkolót is amely természetesen fizetős.Buszjáratot is láttam z úton a város irányába közlekedni.
  • Helyszín:

    A lakás egy 2000 években épült jól karban tartott ingatlan , a bejárattól csörögtem,megkaptam a bejutási koordinátákat majd könnyen az ajtójánál voltam amit, amint odaértem kinyitott,természetesen az ajtó takarásában várt.
    Lélegzetem is elállt a mosolygós fogadtatástól,illetve Viktória lenyügöző látványától.Cipő le majd be lettem tessékelve az amerikai konyhás nappaliban, ahol nyugodtan le tudtam cuccolni,és elvonultam a fürdőszobában egy puha türcsivel felvértezve.A fürdő is patyolat tiszta akár az egész lakás,megfelelő számu tusfürdő illetve szájviz is található,kádban lehet lemosni az út porát.
  • Lány külseje:

    Mint emlitettem elállt a lélegzetem Viktória lenyügöző látványától,manapság elég ritkaság számba megy ,hogy a képek tükrözik a valóságot ,jelen esetben a valóság még sokkal szebb mint azt a képek átadják.Egy fekete kombóban várt és nagyon megörült Ő is hogy végre magasabb pasit dobott ki a gép mint mostanság,szóval a kezdeti kölcsönös szimpátia adott volt.
    Viktória magas,mosolygós ,roppant szép keblekkel és bimbókkal ,formás fenékkel hamvas fehér bőrrel megáldott hölgyike ,simára borotvált babapuncival.
  • Action:

    Fürdőből visszaérkezvén ,pár csókót nyomtam világbajnok szépségü cicijeire,ezután a csókólózási probálkozásomra egy hosszan tartó nyelves igazi barátnő csókólózásban forrtunk össze.Megkértem feküdjön hátára a méretes franciágyon, hogy tudjam rendesen kényetzetni.Pár nyelves kellems csók után a ciciket kezdtem finoman nyalogatni amik roppant gyorsan reagáltak is nagyon formás és szép udvar illetve bimbókkal van megáldva,lassan kezdtem lefele haladni a kényeztetéssel amig megérkeztem a hamvas tökéletesen simára borotvált babapuncihoz.Finoman elkezdtem izgatni, csak nyelvvel az ajkait illetve a csiklóját amire kellemes sóhajokkal reagált, fenekét megemeltem kezeimmel, majd folytattam a kényeztetést amit kifejezetten élveztem partnerem reakcióját , amig elérte a beteljesülést.Hagytam pár percet lenyugodni majd ő parancsolt hátamra és belekezdett egy hihetetlenül lágy és kellemes franciázásban fogalmam sincs honnan tudta hogy ez igy a kedvencem semmi kezezés,csak finom nyalogatása a rúdnak,végtelenségig el tudnám viselni,megkértem gumizzon fel és üljön belém,sajnos mire ez megtörtént már nem voltam elég kemény ehhez a manőverhez ,kértem hogy kényeztessen tovább gumiban,ez sem volt nyerő,ezért kértem forduljunk 69 amit készségesen teljesitett ,igy természetesen a világbajnok punci láttára és nyalogatására már keményebb lett a kicsi én.Kértem doggyban próbáljuk,bár vesztettem a keménységből amint bekerültem a szük puncijában újból kemény lettem ,lassú mozdulatokkal szeretkeztünk nem birtam betelni a feneke látványával ,persze nem sokat lehetett birni a szük punci szoritását ,igy nemsokáa egy nagyon kellemes orgazmust éltem át.
    Lassan ,a gumit fogva szétkapcsolódtunk,majd segitett a romeltakaritásban.Felajánlott egy masszázst ,ami roppant kellemes és irodista múltam miatt kimaszzirozta a letapadásokat,igy érthető is, hogy volt periódus amikor masszázs kategóriában is volt . Az időm leteltéről diszkréten értesitett majd elvonultam fürödni,szerencsémre valami nagyon jó minőségü krémet használt amit hamar sikerült lemosni olajokkal ellentétben.
    Felöltöztem,megköszöntem a vele nagyzserüen eltöltött órát,átadtam az általa telefonban mondott csokrot,egy hossző csókkal elbúcsúztam,majd indultam útjaimra.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt a csokor mérete,főleg ha a nyújtott szolgáltatást nézzük,extrát nem kértem ,nekem elég az alap,mert a kedvesség megfizethetetlen.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes órát töltöttem Viktóriával,(remélem forditva is igy volt),kár, hogy a programom miatt nehéz lesz újra talizni vele,mert teljes testi lelki felüdülés a vele töltött óra,intelligens hölgy, maszirozás alatt jól el tudtunk beszélgetni.
    Csak a gyengéden viselkedő makktársaknak ajánlom e kincset.
Happy Massage