• Luna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel jelentkeztem be dél körülre. Nem szoktam fél órára menni, de most csak ennyi fért bele a napba. Szimpatikus, együttműködő stílusban tájékoztatott. Pontos címet adott, és nem kért további megerősítést. (Viszont délre már határozottan alt tónusra váltott a reggeli telefonos szoprán.)
  • Megközelítés:

    Jól ismert, labirintus jellegű lakópark az uszodánál. Sok villamos, néhány busz, kevés parkolóhely.
  • Helyszín:

    A lifttől még túrázni kell, de Luna remekül útba igazított. A lakás tiszta, higiénikus, jól felszerelt. A fürdő újszerű állapotú. Nedvszívó törcsi, száraz kilépő, szájvíz, elegendő tusfürdő, zuhanyfüggöny. A játszószoba nem nagy, de elfér a franciaágy, és még cuccolni is van hová. Az alig tompított természetes fény mellett nem volt szükség mesterséges világításra.
  • Lány külseje:

    Arc nélkül hirdet, ami mindig lutri. Átlagosnak mondanám, de nem ez a jó kifejezés, inkább karakteres. Szeretném hangsúlyozni, hogy nem a „csúnya” körülírásával próbálkozom, mert Luna egyáltalán nem csúnya, csak éppen nem tévébemondónőként fog karriert csinálni. Mindenképpen kedves arca van.
    Luna maga is kedves lány. Hozzáállásáról legelőször a szolgálatkész jelző jut eszembe.
    Higiéniája kifogástalan, és valóban nem dohányzik.
    Alkatát tekintve kifejezetten vékony, de még éppen nem túl sovány. Keblei is tetszettek. Nem nagyok, de azért simogatnivaló méretűek, és szépek. A bimbók kifejezetten nagyra simogathatók.
  • Action:

    Természetesen kötelező a tusolás, de a meleg miatt jól is esett. Mint ahogy Luna ölelése is. Egy kicsit diszkomfortosan éreztem magam a számomra szokatlan félórás időkeret miatt, ennek ellenére kiélveztem a taktilis ismerkedés örömeit. Luna igyekezett úgy fordulni előttem, hol szemben, hol háttal, hogy kényelmesen tudjam simogatni és puszilgatni mindenhol, amit állva elértem, vagyis térden felül mindenét.
    Aztán lassacskán az ágyra kerültünk. Először csak kedvesem csüccsent le, és egy óvatosan finom francialeckével vette át a kezdeményezést. Végül én is feljutottam az ágyra. Végigpuszilgattam Luna testét, elsősorban a ciciket, de minden mást is. Próbálkoztam szájrapuszival is, de azt diszkréten elhárította. Ellenben a nyalifali mehetett ahogy csak akartam, ujjazással egybekötve.
    Igyekeztem pörgetni az eseményeket, úgy hogy hamarosan gumit kértem, valamint egy lovaglást. Van egy képe Lunának, vagy legalábbis amikor választottam őt, akkor még megvolt, amely remekül illusztrálja a lovaglótechnikáját és testhelyzetét. Szeretem, mert közben remekül lehet foglalkozni a keblekkel. Nem terveztem pozícióváltást, bár utólag megállapítva belefért volna az időbe, de nem maradt hiányérzetem, mert nagyon élveztem együttműködésünket, és kedvesem testének látványát és érintését.
    Végül még maradt kábé tíz perc, hogy levezetésképpen egymás mellé feküdjünk, és beszélgetés közben simizzem, somázzam Luna popsiját, majd fordulás után cickóit. Ujjazgattam is finoman, csak az érzés kedvéért, mert többre már tényleg nem maradt idő.
  • Elszámolás:

    Luna kérésére az elején történt. A fél óra alatt egy négyzetszám és egy köbszám szorzatáig számoltunk el.
  • Összkép:

    Rövidsége ellenére jól sikerült, kellemes randi volt. Szívesen ismétlem majd alkalomadtán. Érdemes lesz egy teljes órát végigjátszadozni.
Happy Massage