• BARBI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először időpontot foglaltam nála VTR-en, egy héttel a tervezett találkozó előtt, mert olvastam, hogy gyorsan betelnek nála az időpontok. Abszolút korrekt volt Barbi. Mivel alaposan megválogatja, kit fogad, és mert első alkalommal készültem meglátogatni, megkérdezte (és nem parancsolta), felhívnám-e telefonon, hogy hallhassa a hangom és a beszédstílusom, mielőtt jóváhagyja az általam kért dátumot és érkezési időt. Könnyen elértem, és végtelenül kedvesen fogadta a hívásomat. Felajánlotta, hogy elmondja nekem a programjait, de nem tartottam szükségesnek. Úgy voltam vele, majd megbeszéljük, és egyébként is imádom a meglepetéseket. Ugyanakkor - teljes mértékben érthető módon - "figyelmeztetett", nála fontos, hogy kölcsönösen jól érezzük magunkat. Mindezt olyan bájos stílusban, hogy biztos voltam abban: jó, hogy őt választottam. Szimpatikusnak talált, úgyhogy kb. egy percnyi beszélgetés után jóvá is hagyta VTR-en az általam kért időpontot, és megadta a pontos címet is.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel jutottam el hozzá, végtelenül egyszerű.
  • Helyszín:

    Imádtam a pici, tiszta és barátságos, nyugalmat árasztó, csendes, egyszobás lakást, ahol Barbi egyedül fogad. A kéjbarlang egy függönnyel leválasztott rész, nagy franciaággyal. Minden patyolat, a fürdőszoba nemkülönben. Minden adott a higiéniai feltételek (tiszta test és száj) teljesítéséhez a gyönyör percei előtt.
  • Lány külseje:

    Barbi sejtelmes fotói miatt nem szabad kételkedni, egy csodálatos, gyönyörűszép bőrű, korához képest nagyon nagyon fiatalos, ápolt, helyes arcú hölgy nyitott nekem ajtót. Mindig izgulok, mielőtt új partnerhez megyek, de amint megláttam Barbit, elszállt minden tétovaságom. Fantasztikus volt, amikor beinvitált. Azt hiszem, puszi és kézfogás kíséretében történt a bemutatkozás, bár annyira elvarázsolt, hogy bizonyos pillanatok "kiestek" - ha értitek, mire gondolok. Beinvitált a kanapéra, elfogadtam tőle egy pohár üdítőt, és néhány pár perces, ismerkedős beszélgetés vette kezdetét, ami ugyancsak igazán kellemes volt. Ez idő alatt nem fogdostam, nem tolakodtam, Barbi nagyon érzékeny, érzelmes, értékes és intelligens lány, szépen kell vele bánni. Egyébként is tudtam, hogy lesz még idő felfedezni csodás testét. Pár perc kötetlen csevegés után felkerestem a fürdőszobát, utána pedig együtt tértünk be az "érzékek birodalmába".
  • Erotikus masszázs:

    Barbi masszázsa, nem erős, de elképesztően kellemes és nyugtató. Megkérdezi, hogy szereted, és készséggel fogadja azt is, ha esetleg azt akarod, hogy valamelyik testrészedet kihagyja - nekem a nyakam ilyen. Először a hasamon fekve masszírozott, lágyan, finoman, amilyen ő maga is. Itt még nem volt meztelen. Talán kellemes zene is szólt a háttérben, de erre nem teszem le a nagyesküt, mert jobban koncentráltam arra, mi fog történni, ha fordulok. Hát fordultam...
  • Levezetés:

    A kényeztetés szabadon megbeszélhető közösen, nem erőlteti rád az akaratát, ugyanakkor igényli a kölcsönös tervezést, hogy neki is jól essen, ami történni fog. Jogos.
    Lekerült róla a melltartó - bár itt egy kicsit bénáztam, úgyhogy segített - és az alsóneműje is. Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette. Sokáig elviseltem volna még, de nemsokára kértem, hogy szeretném én is megajàndékozni, úgyhogy én következtem. Először átmasszíroztam a testét hátul és elöl egyaránt, majd jött a kényeztetés. Lágy csókokkal halmoztam el, ahol csak tudtam, adtam gyengéden, majd a csodás cicik után megérkeztem a mennyei kelyhéhez is. Elképesztően szép, sima, illatos és nagyon finom. Olyan sokáig elidőztem ott, hogy már szólt, szeretne még elhalmozni isteni franciájával. De csókot is kaptam tőle. Igazit. Rábíztam magam teljesen, és így ért a vég, maximálisan kitöltve a megbeszélt időtartamot.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálakat az előzetes megegyezésünknek megfelelően adtam át Barbinak, a tusolás előtt. Megtoldottam még egy kis figyelmességgel is a jutalmát, aminek nagyon-nagyon örült. Nem várja el a ráadást, viszont rendkívül hálás érte, ha kap. És meg is érdemli.
  • Összkép:

    Barbi csodálatos teremtés, ő az első olyan "örömtündér", akivel szeretnék még együtt lenni a jövőben. Tisztelt igényes, intelligens, nyugodt, kedves Urak! Nagyon vigyázzatok rá!
Happy Massage