• Adèl

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy fülledt júniusi vasárnapon látogattam meg Adélt - abból a célból hogy még fülledtebbé tegyük :)
    Villogott a most elérhető jelzés, és így is volt.
    Vele beszéltem személyesen, nincs diszpécser, max. a lányok egymás telefonját felveszik.
    Gyors egyeztetést követően 1,5 órán belül ott voltam.
  • Megközelítés:

    A IX. kerület egyik nagyon forgalmas sugárútja. Parkolás mindig nehéz, hétközben fizetős is, hétvégén éppen ingyen volt.
    Telefonban pontos (és valós!) címet kapunk, de célszerű körbenézni a navigációban, mert az adott úton nem lehet megállni, csak a környező kis utcákban.
    Tömegközlekedéssel érkezők a Boráros tér igen nagy számú ilyen-olyan járatától tehetnek pár perc eü sétát.
    Célszerű a kapuból való telefonálást úgy időzíteni, mikor éppen pirosat kap mögöttünk az autófolyam, mert a saját szavunkat sem halljuk, ha mögöttünk 6 sávon mennek, nem hogy a kapucsengő számát :)
    De amúgy egyértelmű és világos minden, reletíve kis számű lépcsőház, nem lehet hibázni.
  • Helyszín:

    A célnak megfelelő állapotú lakás, én speciel nem szeretem, amikor hipermodern új építésűben rendelnek a lányok, mert azt a végén úgyis a vendég fizeti meg :)
    Fürdő jó állapotú, belátható múltban felújított, emlékeim szerint a melegvízzel sem kellett sokat gépészkedni.
    A régiesebb lakás másik előnye, hogy a két tetthely mindegyike kifejezetten nagy szoba, és jobban szeretem, ha nem tölti ki a matrac a szobát... Így a fal mellé van tolva a tatami, hogy közel legyen a később még szerepet kapó mozizó tükörhöz :)
  • Lány külseje:

    Másodszor jártam Adélnál, így én tudtam mire számíthatok, de elsőre sem ért meglepetés. Kedves, helyes arcú lány, senkinek nem fogja a vágyait csökkenteni, sőt, inkább fokozni :)
    Az alkatát a képek jól visszaadják, ízlésesen telt alkat - amit én nagyon szeretek -, továbbá csak az enyhén telt lányoknak tud lenni olyan kellemes, finom, bársonyos puha bőre - amin emlékeim szerint csak pár kisebb, nagyon diszkrét tetoválás van.
    Nem emlékszem rá, miben fogadott, mert hamar lekerült :)
  • Erotikus masszázs:

    A felajánlott olaj és krém verzióból az előbbit választottam, mert tapasztalataim szerint az olaj később még jól jöhet :)
    Kellemes, simogatós, beszélgetős masszázs volt, de töredelmesen bevallom, most nem igazán ezért mentem, amit érzett Ő is, így hamar megkaptam az engedélyt a fordulásra, amit már elég harckészen sikerült abszolválnom :)
  • Levezetés:

    A kellemes alkatán és selymes bőrén kívül azt szeretem Adélban, hogy kellő szimpátia, tisztelet és kémia esetén tényleg barátnő feeling-et tud és akar is nyújtani.
    Ennek első felvonása az igazi, barátnős csók, ami engem már önmagában nagyon lázba tud hozni, és akkor még nem beszéltünk a többiről..., amikor aztán a tatamin egymás mellett fekve, ölelkezve, csókolva fedezzük fel egymás testét.
    Bevallom, nálam a KF nem szokott alapvető része lenni a programnak, de ebben az esetben - illetve tekintettel a találkozás második jellegére - én sem tudtam ellenállni annak, hogy alkalmi szeretőmet minden, a műfaj korlátait tiszteletben tartó módon kényeztessem, aminek meg is lett az eredménye Adél félreismerhetetlen gyönyöre formájában. Szerintem az egészséges férfi ösztönt jobban fel tudja korbácsolni egy nő őszinte orgazmusa, nem is beszélve arról, hogy így ők is lelkesebbek tudnak lenni :)
    Utána csere, én kerültem alulra és olajos testünket kicsit összegabalyítva kaptam egy kellően hosszú franciát, amit kérésemnek megfelelően váltogatott szájjal, kézzel - de mindvégig azzal a lelkesedéssel, amit csak a még "hangulatban" lévő lányok tudnak nyújtani :)
    A vége kérésemre NFVSZ - kis kézi rásegítéssel - ami extra, de apró tétel az élményért cserébe.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak nyilvánosak, senkit nem érhet meglepetés, én mint írtam, én az extrák közül az NFVSZ-t vettem igényben, ami maximálsan megérte. Bevallom, nem is emlékszem mennyi volt, de nem sok...
  • Összkép:

    Egyértelműen pozitív az összkép, aki a kedves, telt lányokat szereti, az nem fog csalódni. Érdemes 1,5 órára menni, mert jobban ki lehet használni a barátnős lehetőségeket.
    Ami nekem még szimpatikus, hogy nem profi szalon, ahol egy tulajdonos terelgeti a báránykáit, hanem úgymond a lányok saját vállalkozása, akik vélhetően ezért is figyeltek rá, hogy jól megközelíthető helyen, normális, de nem méregdrága lakást tartsanak fent, és ezért is tudnak a konkurenciáénál alacsonyabb rózsaszálakért jó élményeket nyújtani.
    Én ezt a verziót sokkal jobban szeretem, mert közvetlenebb, és anyagilag is jobban megéri mindenkinek, mint mikor egy új luxuslakásban, a tulajdonos idomítja a lánykáit szigorú szalon protokollok szerint uniformizált szolgáltatások nyújtására.
Happy Massage