• Viktória

  • Beküldte:
  • Viktória reagálása

    Köszönöm hogy írtál, szeretném férfiasan bevallani én is zavarban voltam, talán azért lett a randi "csak" 98%-os. 😅☺️ Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam, és szívesen vissza várlak ♥️ efelől ne legyen kétséged 🙂 ui: nem hordok melegítő nadrágot, éjszaka csak egy tangában alszok 😏😉

  • Egyeztetés:

    A hirdetését itt láttam. Pár hete egyeztettük a lehetőségeket személyes üzenetben, ez alapján tudtam, hogy a szigorú mérethatárok miatt csak masszázsra van lehetőségem, így most egy masszázs beszámoló következik. Most VTR-en jeleztem ébredés után, hogy meglátogatnám. A megjelölt időpont neki nem volt megfelelő, de ajánlott egy ebéd utáni időpontot, amiben megegyeztünk. Kérte, hogy az új időpontot is erősítsem meg VTR-en, ami megtettem. Telefonon még hónapokkal ezelőtt beszéltem vele, most nem éreztem szükségesnek. Gyorsan és korrektül reagál és használja az oldal által nyújtott kommunikációs csatornákat.
  • Megközelítés:

    GPS megtalálta a címet, ház előtt a parkolás kicsit necces, de a szomszédos utcákban rengeteg hely van. BKV-t nem láttam a közelben, de ez nem jelent semmit, nem vagyok otthon a pesti tömegközlekedésben. Parkolás fizetős. Szomszédos lépcsőház előtt hívtam, mert közvetlen a ház előtt kisebb munkás csoport fogyasztotta épp az ebédjét. Ettől függetlenül a bejutas diszkrét, ez valószínűleg egyedi eset volt, hogy pont most, pont ott dolgoznak valamin.
  • Helyszín:

    Lakás szép, tiszta, egyedül használja. Nagyobb szobában le lehet pakolni, illetve a kanapé ismerkedő beszélgetés céljára szolgál. Szomszéd szobában van a nagy, kényelmes franciaágy. Fürdőben kád fuggonnyel, rengeteg tusfürdő, és valóban van férfi intim mosakodo is, ilyennel ezelőtt sehol nem találkoztam. Szajviz műanyag poharakkal, dezodorok. Nagy, tiszta, puha törölköző, a végén felajanlotta, hogy ad egy másik, teljesen szarazat, de nem éltem ezzel. Lakásban a hőmérséklet megfelelő a meleg ellenére, masszázs közben megkérdezte, hogy nem fázom-e, nem kérek-e egy pohár vizet. Igazán figyelmes.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, a valóságban sokkal természetesebb, a szó pozitív értelmében. Gyönyörű arca van, 10/10, a szem, a száj, és minden, tökéletes, nem tudtam betelni vele. Persze, mindenkinek más jön be, na nekem ő abszolút. Tökéletes magasság, valahol 170 fölött, ami nálam még mindig alacsonyabb, még magas sarkuban is. Kecses járás, szuper, nőies alkat, a feneke, a hasa, dereka. Húh, nagyon.. Zavarba is voltam. Mindenéből a természetes nőiesség sugárzik, nem az a mostanában nagyon divatos, nekem egyáltalán nem bejövős, "minden nap edzoterem, szoli, fél tonna smink stb" , hanem a természetes tökéletesség. Visszafogott smink volt rajta, de szinte biztos vagyok benne, hogy smink nélkül, reggel az ágyban felkelve is ugyanúgy tetszene. Vagy melegítő nadrágban, pólóban :D na hát tetszett, hova ragozzam még :D Mire a furdobol visszatértem, lekerult róla a kevés ruha is. Ja igen, két tetoválás, egy kisebb és egy nagyobb, ami rocker múltat/jelent sejteti, nem zavaró egyik sem.
  • Action:

    Kérdezte, hogy hogy kezdjük, mondtam, hogy egyelőre lányos zavaromban vagyok, rábizom, ahogy szokta. Így is lett, hasra feküdtem, és masszázs kezdődött, mindketten meztelenül természetesen. Először a hátamat masszírozza, majd a lábakat. Krémet használ, a masszázst tanulta, én is tanultam, így nyugodt szívvel mondhatom, hogy szakszerűen masszíroz. Nem túl erősen, de nem is az az első pillanattól erotikus fajta. Korrekten végig maszirozott, közben pár szót beszélgettünk (illetve még fürdés előtt, ruhában a kanapén ülve kezdtük, és itt folytattuk a beszélgetést). Első találkozás, ismerkedős beszélgetés, semmi mely téma, de nem is kínos. Lehet, hogy legközelebb, ha lesz legközelebb, majd mélyebbre megyünk, nem tudom. Még mindig hason fekve következett egy kis csúszka szerű izgatás a hátamon, majd hátra fekudve folytattuk. Na innentől éreztem magamat feloldodva, megnyertem a csókját, ami igazán megtiszetlo, és végre simogathattam, erinthettem őt. Egy rövid francia után, kérdezte, hogy mit szólnék, ha ő is mellém fekudne, ami fokozta a helyzet romantikáját, szinte mondhatnám, hogy barátnős/szeretős hangulatba kerültem, így izgattuk egymást fekve, csokolozva, simogatva. Aztán gondoltam egyet, és szájjal kezdtem kényeztetni, ami elég rövidre sikeredett. Éppen kezdtem belejonni, amikor mondta, hogy neki már jó volt, és ezután már érzékeny. Az ilyen dolgokat nem illik vitatni, így ezután hagytam hogy ő kényeztessen. Na persze azért 69-be fordulva, nem menekülhet ilyen könnyen a kezem közül :D így is lett vége a kalandomnak, még gyorsan kérdeztem, az ilyenkor szokásos lehetőségeket, húh, mehet a VSZ, akkor hajrá.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrakrol, a csók "bővebben telefonon", nem kérdeztem rá előre, de szerencsére elhettem a lehetőséggel.
  • Összkép:

    Viktória tökéletes nő, gyönyörű szép arccal, szuper testtel, és végtelenül kedves. Nem volt közöttünk tökéletes az összhang, de lehet, hogy csak az első találkozás miatt. Ettől függetlenül örülök, hogy találkoztunk, ha ő is így gondolja, lehet, hogy nem utoljára.
Happy Massage