• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-n történt. Maga a kommunikàció könnyen ment, de a megfelelő időpont kiválasztása nehézkesebb volt. Volt, hogy már majdnem találkoztunk, de a csillagok együttállása nem volt megfelelő. A lényeg, hogy érdemes előre tervezni.
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz híven BKV. Azzal egyszerű, mint a faék.
  • Helyszín:

    Egy apartman lakás, ha jól tudom, ez jelenleg egy szükség megoldás. Maga a tömb elég retró, valószínűleg korábbi munkásszállóból lett átalakítva. Van portás, de kérdés nélkül felengedett. A lakóegység pici, de célnak megfelel. Egyebekben tisztasság volt, és minden higéniás lehetőség adott.
  • Lány külseje:

    Kèpei vegyesen valódiak és retusáltak. Szerintem rá tökéletes illik, hogy a szomszédlány típus. Vékony, sudár teremtés.

    Hètköznapi viseletben fogadott. Ha volt rajta smink, az is nagyon minimális. Arcra mosolygós, kedves. Hogy az utcán megfordulnék utána? Ha őszinte vagyok nem.

    DE!!!!!!!

    Először is hallani kell a hangját. Annyira érzéki, melegséggel teli, mintha hájjal kenegetnék az ember fülét.Teljes meggyőződéssel mondom,hogy egy hangoskönyvet (akár egy mesekönyvet) simàn el tudnék képzelni, az ő orgánumával.

    Másodszor amikor elkezdtünk az ágyon ülve beszélgetni, hétköznapi dolgokról. Az ember nézi, nézi és tényleg annyira átsüt róla, mennyire egy szerény, jóságos teremtés. Erre mondják, hogy jelenléte van.

    Harmadik. Beszélő szemek. Ezt nem tudom részletezni, át kell élni.
  • Action:

    Hogy találtam rá?

    Nekem ez a dolog, amit mi ebben a közösségben csinálunk, még nagyon új. És nem tagadom , kicsit be is szippantott. Valahol félelmetes és egy óriási adrenalinlöket, hogy egy idegen nő privát szférájába kerülsz pillanatok alatt, és szerencsésebb esetekben, mindent meg is kapsz tőle.

    Nyilván az ember keresi, a korábban otthon megszokott, szürkèbb dolgok helyett , a kicsit extrémebb lehetőségeket.
    Melina is a látókörömbe került, de akkor még csak nagyon felületesen tekintettem rá.

    Aztán , ahogy elkezdtem mélyrehatóbban is infókat is gyűjteni, szembesültem vele, hogy ő nem egy tucat hirdető. Szerintem ha az oldalon lenne Hall of Flames akkor Melinának bérelt helye lenne.A csapodár férfiak védőszentje és gyámolítója.

    Ja....az aktus nagyon kielégítő volt 🙈🙉🙊
    -Amit kiírt, azt maradéktalanul vállalja.
    -Nagymesteri módon végrehajtja.
    -Ott van veled, nem csak testileg, hanem fejben is.
    -Szemébe nézzel és elveszel.

    De talán ennyi elég is volt az ömlengésből.
    Úgy érzem mindketten pozitív benyomást tettünk a másikra.

    Köszönöm a figyelmet!
    Ez most egy ilyen beszi lesz.
  • Elszámolás:

    Utólag. Közben is csacsogtunk mikor átnyújtottam és úgy éreztem, mintha mindkettőnkél ez egy huszadrangú dolog lett volna.
  • Összkép:

    Göd save the Queen!
Happy Massage