• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Sziaaa😊 Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést.😍 Örülök hogy jól érezted magad velem újra, ez teljes mértékben kölcsönös.😊 Igeeen az új “szélgépem” még a bugyit is lefuja rólam😂😏
    Várlak vissza sok szeretettel.😊 PusziCsók💝

  • Egyeztetés:

    Nem először találkoztunk már. A már megszokott SMS-es módot választottam, jópár nappal a tervezett konkrét időpont előtt írtam neki. Kicsit később visszajelzett, hogy neki is megfelel a találka időpontja. Mivel találkoztunk már pár alkalommal így további egyeztetések nem voltak és bár nem szokta kérni aznap mindig megerősitem, hogy érkezem az időpontra.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, kicsit későn indultam el, igy 2 perccel az időpont előtt értem oda, de nem volt probléma, a ház előtt meg tudtam állni és így várnom se kellett, bár azt a közelben egy padon ülve a dunaparton szoktam megtenni. Könnyű odatalálni, környéken van BKV-s lehetőség is pár perces sétával.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakópark, kapukód után gyorsan az ajtóhoz is értem. A lakásban mindenhol nagy a rend és tisztaság, a fürdőben volt pár tusfürdő, szájvíz, ami szükséges. Kaptam egy nagyobb törölközőt a zuhanyzáshoz és egy kisebbet a szobába, ennek is hasznát szoktam venni. A szobában franciaágy az egyik oldalánál szekrény tükörrel, illetve új kellék egy ipari sebességű ventillátor is 😅
  • Lány külseje:

    Fiatal, magas, szép kék szem, hosszú lábak, gyönyörű kerek popsi, mosolygós arc, puha ajkak, tenyérbeillő cicik, olyan lány akit bárhol megnéz magának a férfiember. Sokan megirták már milyen szép és a képek is árulkodóak, aki a képek alapján választja Dominikát nem fog csalódni (igaz más alapján sem lehet 😃). Ma egy bombasztikus szettben fogadott, igazi iskoláslány "ruha": miniszoknya, kis top, piros alsóneművel megspékelve.
  • Action:

    Megérkezésemkor puszikkal üdvözöltük egymást, ledobtam a cipőt és beinvitált a szobába, ahol elmeséltem, hogy kicsit megcsúszott az idulásom ezért épphogy időre odaértem, de ez legyen a legnagyobb probléma. Közben a szokásos "kérdés", inkább udvarias utalás a zuhanyra, természetesen, amugysem hagynám ki mégiscsak nyár van. Gyorsan lemostam magamrról az út porát és siettem is a szobába.
    Dominika is megérkezett és megkérdezte, mit szólok a szettjéhez? Nem titkoltam, hogy nagyon bejön a látvány, egyébként is álomszerkó számomra az ilyesmi. Dehát sokáig azért mégsem maradhatott rajta, akármennyirre is tetszett, levette a topot majd lesegitettem a melltartóját is miközben puszilgattam. Kis "csókcsata" szájrapuszis fajta, majd lekerült a mini is. Az ágyra elhelyezkedett négykézláb előttem és megkérdezte, hogy "puszilgassam?". Nem mondhattam nemet erre a kérdésre és közben simogattam a popsiját, hátát, melleit, mikor hol értem. Éreztem, hogy váltanunk kell, ha nem akarom túl rövidre az első kört, ezért cserét kedeményeztem és megszabadítottam a bugyitól is, hogy kelyhébe kóstolhassak. Pár perc után kértem, hogy váltsunk 69-be, megint hamar csúcsközelbe juttatott igy gumit kértem. Elsőre kértem, hogy most úgy kezdjük, hogy kiülök az ágy szélére és háttal üljön bele, bár tudtam, hogy ez a látvány és érzés kombó nem segít rajtam, hogy tovább bírjam, kértem is hogy lassan lovagoljon, majd felültem és felálltunk miközben végig szoritásában voltam és a tükör előtt állva folytattuk, gyorsan el is ért a vég, de ezzel kalkuláltam is, ezért is voltam úgy, hogy ha már úgyse birom sokáig, akkor a popsija csodás látványa mindenképp előttem legyen már az első körben is 😏
    Kis beszélgetéssel levezettünk, bemutatta a már eml,tett "szélgépet", ami egy kisebb hurrikánt is képes generálni a szobában, ezért csak rövid ideig alkalmaztuk:) Kaptam egy kis masszírt is a beszélgetés mellé ez is nagyon jól esett. Majd feltette a kérdést, megpróbálunk egy másodikat? Természetesen itt is csak a helyeslő válasz jöhetett szóba.
    69ben kezdtünk most sem tartott sokáig, amig hadrendbe állított. Most szemből ült lovaglópózba és így kezdtünk neki kisvártatva pedig bele is gugolt, ekkor volt egy olyan érzésem, hogy ezt se fogom sokáig igy bírni, de a második körös énem "kitartóbb" ilyen szempontból és percekig volt ő fölül igy majd visszaült és úgy folytattuk és közös megegyezéssel ismét hátulról támadtam, ami az egyre fokozódó tempó miatt ismét kitörő siker volt. Még pár szót váltottunk amig kicsit lehűltünk és megtisztitottam a szerszámot.
    Majd elugrottam még egy gyors zuhanyra is, gyors öltözés, puszik, megbeszéltük, hogy valószinüleg ez sem az utolsó találkán volt minden bizonnyal és elindultam a munka világának irányába.
  • Elszámolás:

    Még az SMSes egyeztetésünk során jelezte, hogy egy minimális változást ezközölt nemrég, de azthiszem mindenki nevében mondom, aki járt már Dominikánál, hogyíghy is teljesen elfogadható a nyújtott szolgáltatásért cserébe. Az összeget az asztalra tettem érkezésem után, amikor kiment lecsekkolni a fürdőt.
  • Összkép:

    Ahogy az első beszámolóm után irtam, biztos fogok még vele találkozni, ez azóta már többször is előfordult, most "papírra is vetettem" az együtt töltött órát és a helyzet változatlan: "biztos fogunk még találkozni" :)
Happy Massage