• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetésében olvasható telefonon történt meg a kapcsolatfelvétel. Minden lényeges dolgot elmondtak, szinte kérdésem sem maradt a végére. Rózsa szálak is elhangoztak és az időpont is rögzítésre került.

    Flottul ment minden annak ellenére hogy 3 szereplős randit kellett leszervezni.
  • Megközelítés:

    Corvin plaza.Tömegközlekedés tökéletes megoldásokat kínál. Autókat a környékbeli utcákban lehet letenni.
  • Helyszín:

    Illatszer bolt közelében van az épület főbejárata. Sok emeletes, újszerű állapotban lévő épület egyik lakása.

    Erre a célra berendezett szobák egyikében voltunk. Most jön a lényeg. Klimatizált helyiség. Ez a második főszempont volt, amikor helyszínt kerestem kikapcsolódásra ezen a nyári napon. Elsődleges a hölgyek személye volt, mert az garancia a minőségre. A többi tényező már csak mellékes. A kötelező kellékei a komfortos kiszolgálásnak adottak voltak, tudtam, hogy nagy gond innentől már nem lehet.

    Kicsi helyiségben voltunk, de jól elfértünk benne. Csak funkcionálisa szükséges tárgyakat láttam. Tükör, szivacs, szekrény, polc és egy fotel. Tiszta lepedőre egy fürdőtörölköző volt leterítve így várt bennünket a szobaFürdőszobában rend és fertőtlenítő szag fogadott. Megtaláltam mindent, amire szükségem volt..
  • Lány külseje:

    Mindkét hölgy képei és a valóság teljes egyezést mutatott. Vannak filter nélküli, retusálatlan fotók azok állnak legközelebb a igazsághoz. Szexi fehérneműkben fogadtak. Annyira kihivóak, erős erotikus kisugárzással jelentek meg előttem, hogy azt sem tudtam hová nézzek. Szemükbe próbáltam, de azzal is csak felperzseltek engem.

    Szemira: https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238348&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Szemira rola reszletesebben a nála megjelenő beszjeből lehet tájékozodni

    Amanda

    Atletikus alkat. Sportolóknak van az övéhez hasonlatos definiált combizma. Nyilván a feneke is a sok guggolástól lett a képein is láthatóan szabályosan kerek. Arányokban van elrejtve a lényeg. Kiváló harmóniát alkotnak a természet adta mellei és az edzőtermekben létrehozott remekművek. arca meglepetés. Csinike, de nem kirívó. Olyan ártatlan kis lánykáéhoz hasonlít. Nem lepődnék meg, ha egy teológiai előadáson futnék vele össze legközelebb. Az a típus, akit az általánosban mindig elküldtek magyar irodalom versenyekre vagy évnyitók alkalmával vele mondatták a köszöntőket. Mosolygós, aranyos, kissé visszafogott érzéki nő. Most pedig úgy tűnik, hogy kiéli itt az eddig elfojtott titkos vágyait.
  • Erotikus masszázs:

    Szemira:Hirdetésében ezt írja: „…BDSM programot, vibrátoros show-t, és leszbikus show-t is vállalok…” Ez azért jobb, mint egy masszázs. Inkább ezt választottam.

    Ezt most nehéz jól visszaadni, mert az ott látottakat szavakkal leírni lehetetlen. A fülledt erotika és az abban a pillanatban elszabaduló izgalmakra nincsenek megfelelő szavak. Ezt látni és átélni kell.

    Szemira volt az a ki dominált. Ő vezette a történet fonalát. Ő kezdeményezett, vezényelt. Amanda pedig követte, tette, amit kért illetve asszisztált neki. Amanda alárendelt szerepben volt, de nem maradt a háttérben. A műsor egészét tekintve fele-fele arányban teljesítettek. Egymással is foglalkoztak, ez azért fontos lehet. Jól nyomták a leszbit. Simizések, puszik, csókok koktélját mutatták be. A show csúcspontja a vibrátor bejövetelekor volt. Amikor az a kütyü már nem csak Szemira punci fodrain szambázott, hanem be-becsusszant Amanda nyálától lucskos vaginájába, na akkor már én is felhagytam a nézői szerepemmel. Rácuppantam Szemira csiklójára és így juttattuk Amandával közös erővel őt a csúcsra. Amikor élvezett hangosan nyögött és erősen markolta Amanda melleit. Remegő lábai közül oxigénért kapkodva engedett ki nagy sokára.
  • Levezetés:

    Aztán én kerültem napirendre. Amandával szenzitív csókolózgattam, light-osan teltek az első percek, amikor Szemira is becsatlakozott. Pontosabban a farkamra fogott erős ujjaival és ott kezdte az őrültségeit. Innentől ismét felpörögtek az események. Perverz szavakkal utasítgatta Amandát, hogy mit csináljon, hová térdeljen, hogyan szopjon. Azt sem tudtam élek vagy halok annyira fülledt erotikus volt. Aztán megelégelte és teátrálisan eltolta Amandát az ágyékomtól, hogy majd ő megmutatja, hogyan kellenne ezt csinálni.Figyelj inkább! Mondta neki. Nem csak a rudamat szedte szét a szájával a golyóimat is üldözőbe vette. Zacsimat totál összerázta. Arra az időszakra katasztrófa sújtotta területté változott. Persze csak a szó jó értelmében. Fájdalmat, vagy kellemetlen dolgot nem tett velem egyikük sem. Épp ellenkezőleg. Végsőkig izgattak. Bizarr helyzetekben találtam magam ezután. Szemira egyre lejjebb csúszott a combjaim között. Az anuszomat és a prosztatámat is leápolta. A nyelve és ujjai nem várt izgalmakat okoztak nekem.

    Az a helyzet, hogy ekkor tájt ült az arcomra Amanda hogy kényeztessem őt.Innentől már nem igazán láttam, hogy ki mit csinál a deréktól lefelé. Abban azonban teljesen biztos vagyok, hogy Amandát a nyelvemmel a csúcsra juttattam. Ő csendesen, szégyenlősen ment el.

    Aztán a lányok felváltva cumiztak engem. Szinte össze akartak veszni a farkamon. Ki-berángatták egymás szájából. Az persze csak játék volt, hogy ennyire kívánnak, de elég hitelesen adták elő. Végül is Szemira szájába élveztem el. Amandának csak a mogyoróim cuppogtatása maradt, de ezen nem sértődött meg. Tisztogatást hármasban hajtottuk végre.
  • Elszámolás:

    A telefonban elhangzottak szerint alakult. Nem csekélység, de a kiszolgálás amit kaptam az sem lehet átlagosnak nevezni. Megéri áldozni a jó minőségre.
  • Összkép:

    Amit ez a két lány csinált velem, az eszméletlen jó volt. Egy orgazmusom volt az óra alatt, de az dupla dinamit hatásával ért fel. Alig bírtam magamhoz térni. Igazi erotikus show-al kápráztattak el, ami folytatásért könyörög.
Happy Massage