• Misty VIP

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Köszönöm a hosszú és tartalmas beszámolót legalább olyan tartalmas mint a sex volt hehe... 🥰🥰🥰 csók várom a folytatást

  • Egyeztetés:

    Már egy ideje szemeztem Misty hirdetésével, de ritkán található meg, mint ahogy beszámolóm írásakor is most inaktiv az oldala. Telefonon történt meg az a délelőtti órákban egyeztetésünk, a leírtakkal ellentétben szinte rögtön ment minden, pedig ő vette fel, ahogy írta is. Röviden megbeszéltük a részleteket, majd megadta a címet.
  • Megközelítés:

    Személy szerint BKV-zni szoktam. A helyszín közel helyezkedik el a Duna House-hoz, egy, a környékben található csendesebb utca sarkán található. Saját hibámból a csengő számát csak harmadszorra sikerült meghallanom, ezt leszámítva gond nélkül ment a bejutás, várni sem kellett, mondjuk szinte pontosan is hívtam. Hiába, rutinos, profi szolgáltatóról van szó.
  • Helyszín:

    A lakás viszonylag tágas, főleg a háló méretét emelném ki a kényelmes és hatalmas franciaággyal. A fürdőben a zuhanyzó függönyös, megfelelő mennyiségű és minőségű tusfürdővel felszerelkezve várja a hölgy vendégeit. A törülköző nagyon jó állapotú, száraz és friss. A higiéniára tehát nem lehet panasz. Szájvíz is található, csak én hülye, nem találtam a hozzá tartozó kicsi poharakat, innen is köszönöm a gyors navigációt. Ilyen, amikor az ember csöppet csőlátású. Még megjegyezném, hogy az ágy mellett tükör található, ami pluszban hozzáad a nem mindennapi élményhez.
  • Lány külseje:

    Leírhatatlan, de azért megpróbálom :-) Elképesztően finom bőre, kedves és érzéki hangja van, frizurája ki volt bontva, nagyjából vállon túl ér. Egy világosabb, szexi fehérneműben fogadott, ami nem sokat takart formás melleiből. Emellé egy combfixszerű valami is társult, őszintén nem tudom meghatározni. A szemeiben el lehet veszni, már ha az ember képes tartani a szemkontaktust, nekem őszintén szólva nemigen sikerült. A punci - mint kiderült - tükörsima, sem borosta, sem semmi egyéb szőrzet. A testét itt-ott tetoválások díszítik, például mellei között is.
  • Action:

    A szobába invitálva lassan, de biztosan kezdtünk neki. Nos, mivel eléggé rossz voltam, egy kis nevelést kaptam a szívecskés pálcájával, amelyet egy nagyon lágy francia követett fokozatosan növelve a tempót, intenzitást. Ezt az ágyon térdelve végeztük, miközben engedte kicsit a kényszerfranciát is. Átlagosnak mondanám magam, de koppanásig lehetett tolni. Elfekvés után is folytattuk mindezt, majd ki kellett nyalnom, ahogy csak tudtam. Nem győztem eleget tenni a kérésnek, miközben a formás fenekét a hátát vagy éppen az isteni melleit markolásztam. Imádtam a lágy, suttogó, trágár biztatást, amit aztán kutyusban is folytattunk - időközben a melltartó és a bugyi is lekerült. Egy kis kebelszexet, majd gumihúzást követően partnerem egyenesen a tükörrel szemben helyezkedett, hogy minél jobb betekintésem legyen az események folyásába. Szerintem imádja nézni magát a tükörben, ahogy én is imádtam őt bámulni, felváltva a méterekre lévő alkalmatosságot, illetve a hátsóját. Így dugtunk egy darabig, hol a derekába, hol a fenekébe kapaszkodva, utólag sem értem, hogy nem sültem el kettő perc alatt. Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég. Ezután mindketten letakarítottuk magunkat. Eszement mennyiséget lövelltem ki, nem volt elég 1-2 törlőkendő, nem sokszor élveztem ekkorát az elmúlt években. A maradék időnkben sok közös témát találtunk, de főleg az utazásról, külföldről, nyári tervekről beszéltünk. Az időm lejárta után kis tusolás, és két puszi kíséretében elhagytam a tett helyszínét.
  • Elszámolás:

    Majdnem megfeledkeztünk róla, annyira belefeledkeztünk egymásba, utólag is bocsi :-). Ebből következik, hogy utólag rendeztünk, teljesen korrekt módon, annyi szálat, amennyit a telefonban előzetesen megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Hihetetlen értelmes, és amennyire ez elmondható rá beszélgetés alapján, annyira magas a szexuális kultúrája is. Igyekszem egy későbbi időpontban visszatérni hozzá, amennyiben elérhető lesz még. Bízom benne, hogy lesz folytatás.
Happy Massage