• Bius Szomszéd lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bius Szomszéd lány reagálása

    Kedves Pinamánia !

    Örülök,hogy átjöttél a csinos Szomszéd lányhoz egy unalmas masszázsra
    és jól érezted magad :)
    Köszönöm a sok dicséretet hidd el jól esik
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
    Máskor is várlak szeretettel

    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Nem ez volt az első próbálkozásom, de akkor valamiért nem jött össze, így a kisasszony felkerült a bakancslistámra. Másodszorra telefonon érdeklődtem, majd némi bénázás után VTR-en is bejelentkeztem. Minden simán ment, Bius nagyon kedvesen tolerálta a bénázásomat.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, parkoló szinte a ház előtt volt. Elég drága környék, de legalább nem kell 5-6 kört menni, mire helyet talál az ember.
  • Helyszín:

    A lakás minden része patika, bár nem húztam végig az ujjam az ajtófélfa tetején, és nem nyitogattam ki a szekrényeket, de szerintem simán állta volna a jó kis néphadseregi próbát is a helyszín.
  • Lány külseje:

    Pont olyan, mint a képeken. A fehérnemű, amiben fogadott, inkább csak díszített, de nem takart semmit, így amikor azok lekerültek, akkor sem ért semmi csalódás. :)
    Nem az agyonszolizott plázacica típus, tényleg valódi szomszéd csaj, aki után simán utána fordulnék a lépcsőházban, ha szembe jönne.
    Aki szereti a magas és vékony csajokat, szilikon cicik és egyéb plasztikai korrekciók nélkül, azoknak be fog jönni.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel első randi volt, mindenben rábíztam magam (krémválasztás, masszázs típus). Kellemes, nem gyömöszölős, frissítő masszázst kaptam némi kéz elkalandozással, amit én is diszkréten viszonoztam. Ekkor még nem sejtettem, hogy hová fajul még ez az apró incselkedés.
  • Levezetés:

    A masszázs után átkísért az ágyhoz, ha jól emlékszem valami "elég az uncsi masszázsból" kísérő mondattal, amitől elindult bennem a "na itt valami nagy dolog készül" érzés. Nem csalódtam!
    Először finoman csókolóztunk és simogattuk egymást, majd jött a csodás 69. Nem az én tisztem megítélni, hogy amit csináltam, az jó volt-e Biusnak, de én életem egyik legjobb nyalakodás élményét kaptam cserébe. Volt mindenféle pajkos játék az ágyon, de a koronát a "menjünk perverzkedni a szőnyegre" felszólítással tette fel, ahol elém térdelt, és valami hihetetlen beleéléssel kényeztette a golyóimat, amíg el nem durrant a petárdám. Ha lett volna nálam kamera, és felveszem Bius szőnyeges produkcióját, simán meggazdagodnánk belőle az Onlyfans-en.

    Levezetésnek még kicsit simogattuk egymást, meg kaptam egy jeges tonikot, viszont a lépcsőn lefelé már éreztem, hogy ez után a kaland után inkább 2-3 Red Bull kellett volna.
  • Elszámolás:

    Extrák emlékeim szerint nincsenek, első randi miatt csak egy órát kértem, cserébe életem egyik legjobb élményét kaptam.
  • Összkép:

    Meglehetősen fáradtan, de életem egyik legjobb erotikus élményével távoztam. Szuper helyszín, jó masszázs, fülledt erotika. Ezúton is köszönöm, kedves Bius, remélem hamarosan újra találkozunk, de akkor már nem egy órácskára!
Happy Massage