• Éden Eszter

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eszterhez az Eden Massage szalon weboldalán foglaltam időpontot. Több napra előre be lehet jelentkezni, ami megkönnyítette a dolgomat. Visszaigazoló e-mailt is kaptam a foglalásról rövid időn belül, ha jól emlékszem egy második értesítést is amivel biztossá vált a foglalás.
  • Megközelítés:

    A hirdetésben jelölt helyhez közel található a helyszín és könnyen megtalálható az e-mailben küldött cím alapján.
    Autóval is könnyen megközelíthető az Árpád híd felől és tömegközlekedéssel is egyszerű oda jutni, én 1-es villamossal jöttem, de 3-as metróval vagy buszokkal is nyugodtan megközelíthető.
    Az épület egy új építésű ház és a helyszín az egyik emeleti lakásban található.
  • Helyszín:

    3 vagy 4 szobás volt a szalon, ha jól figyeltem. Én végül a bejárathoz és a fürdőhöz közeli szobában voltam, ahol tatami volt a földön és erre volt terítve egy egyszer használatos cserélhető fedőpapír.
    A higiénia magas szintű volt és van több fajta tusfürdő. A zuhanyzási lehetőség egy kisebb tusoló vagy egy fürdőszoba, amiben egy kád volt. Törülközőt Esztertől kaptam, mikor beléptem a szobába és elmondta, mi merre van.
  • Lány külseje:

    Eszter egy fiatal szép, alacsonyabb lány. Eredeti cicik pont tökéletes méretűek, bele illetek az ember kezébe. Feneke is szép formás mindez lapos hassal és kecses lábakkal társítva nagyon szép látvány volt. Fekete top és tanga párosításában fogadott. Életkor stimmelt, egy dolgot emelnék ki, amit képeken se láttam és mások leírásában sem olvastam, hogy orr pirszingje volt. Különösebben nem zavart, de kicsit a barátnő feelingből elvett, inkább vadóc hatást adott neki. Ez az első pillantásnál meglepett, mert a magasság, hajszín és orr pirszing kombináció miatt egyből a múltamból egy lány jutott szembe, amit nem tudtam utána kiverni a fejemből.
  • Erotikus masszázs:

    Egy órás volt az erotikus masszázs, amire jöttem. Az elején megkértem Esztert, hogy erősebben is masszírozhat, ha tud, mert jobban szeretem az erősebb masszírozást.
    Úgy éreztem próbálkozott, de hát nem ezért szoktak jönni hozzá az emberek. Ettől függetlenül jól éreztem magamat, nagyon kellemesen masszírozott lentről felfelé haladva.
    Közben beszélgetés, tisztázása a kereteknek és hogy milyen opciók vannak. Nem volt igazán beszédes inkább csak válaszolt egy-egy kérdésemre, ezért úgy voltam vele, hogy nem erőltetem magamat, hanem csak élvezem a masszázst.
    Miután végzett lekerült a melltartó, de bugyi maradt és volt egy kis csúszka masszázs a hátamon. Felejthetetlen élmény volt, ahogy keresztül csúszott a hátamon feszes melleivel.
  • Levezetés:

    Jött a fordulás. Bugyi maradt, de ahogy olvastam puncihoz nem lehet nyúlni, ezért nem is firtattam, úgy is Eszter mellei, arca feneke kötötték le a gondolataimat és a tekintetemet.
    Elkezdte a lingam masszázst, amit lassan felépítve kezdett csinálni. Jól esett, hogy volt egy ritmusa az egésznek, én eközben a mellét kezdtem el simogatni és markolászni, amire már azóta vártam mióta beléptem az ajtón. Szépen lassan változtatott a technikáján, de nem bántam, mert kellemes volt és tudtam, hogy lesz még más is.

    A masszázs szalon oldalán Eszternél, mint opció le volt írva, hogy van lehetőség kebelszexre is. Ez volt az én adum, hogy tovább élvezhessem gyönyörű testét, mert mikor már érezhető tempó váltásban volt megkértem, hogy térjünk át a kebelszexre. Ez adott nekem is egy lélegzet vételnyi időt, hogy lejjebb higgadjak és tovább élvezhessem a vele töltött időt. Miközben nemesebbik tagom a mellei között csúszkálhatott. Eközben én, pedig ott simogattam, ahol értem.

    Kisebb idő elteltével, miután ficánkolt egy kellemeset a szerszámom mellei között és testén visszatértünk a kézi levezetéshez. Ekkor már éreztem, hogy a végjáték fog következni.
    Én újra mellei és teste simogatásába kezdtem és Eszter pedig ott folytatta, ahol abbahagyta. Nagyon kellemes technikájával éreztem, hogy egyre közelebb kerülök a csúcspont felé. Hagytam, hogy sodorjon magával ez az érzés és akkor durranjak csak el, amikor már tényleg ki kell, hogy törjön belőlem minden.

    El is ért így a vég, miközben elmentem másik kezével simogatta a kezem, amivel én őt simogattam, ez egyben nagyon kellemes érzés volt, de furcsa is, mert ahogy lejjebb a benyomásaimban próbáltam megfogalmazni, kicsit ridegebb volt előtte és érezhetően egy letudandó feladat voltam a munkájában, míg nekem ez egy intim és belsőséges egy órának indult és ez egy furcsa disszonanciát okozott bennem. Ezután hagyott egy kis időt így lehiggadni, majd utána kedvesen elkezdett letakarítani. Majd elmondta, hogy zuhanyozhatok egyet még, csak meg kell néznie, szabad-e a fürdő. Szabad is volt, úgyhogy gyorsan elmentem letusolni magam, közben pedig kavarogtak a fejemben a gondolatok. Kis öltözködés és beszélgetés után, pedig elindultam utamra.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük az elszámolást. A masszázs szalon oldalán meg is található, ezért nem ért meglepetés. Én teljesen jónak tartom ár-értékben a szolgáltatáshoz.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Eszterrel teljesen kielégítő volt a vele eltöltött idő. Viszont kicsit, azt éreztem, hogy ridegen viselkedett, ami más szemében lehet profizmus, de nekem jobban bejön, ha valaki barátságos és nyitott.
    Olyan érzés fogott el, amin utána többet is gondolkodtam. Egy letudandó feladatnak éreztem magam, amit meg is tudok érteni kicsit, hiszen ez a munkája, de nem erre számítottam az elején.
    Talán az én tapasztalatlanságom volt ennek az oka. Maga az 1 órás session is 55 perc volt a 2 fürdéssel együtt, úgy hogy a masszázs előtti fürdés után én vártam rá a szobában kb egy 3-5 percet.
    Fele más érzésekkel jöttem el, ezért is csak később vettem rá magam, hogy megírjam a beszámolót, mert úgy éreztem azért ez jobb is lehetett volna, viszont amit kaptam szolgáltatás szempontjából kaptam az jól esett.
Happy Massage