• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Sziaa Édes! Aztaa ez igen , nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat. 😍 Hát most nagyon meglepődtem hogy te vagy az akivel taliztam 3 ève szerintem kb az első 1 hónapomba voltál nálam először és most másodszor😄😱❤️ Örülök hogy felfrisithehttem az emlékeidet.😘 Aztán remélem lesz harmadik tali is😇
    Én is jól éreztem magam veled. 😊 Várlak vissza sok szeretettel. 😇 PusziCsók💝

  • Egyeztetés:

    Dominika kiírta vasárnap hogy hètfőre lehet időpontot egyeztetni SMS-ben is vele. Azonnal dobtam az SMS-t, ès ő is hamar visszaírt. Sms-ben megkaptam a címet, a megújult rózsainfót ès hogy hètfőn 10:00-ig erősítsem meg a látogatási szándèkom. Már vasárnap sem tudtam az utolsó hètfői óráját elcsípni. 15:00-16:00 lett a közös megoldás, szabin voltam megoldható volt. Mèg írta hogy a megerősítő smsre már nem ír vissza, de látni fogja ès úgy fog kèszülni hogy megyek.
    Fel is hívtam telón smsezèsek között, hogy hallja a hangomat. (Meg èn is az övèt.) 1000% hogy vele beszèltem, nagyon barátságos ès kedves volt a telefonban.
    Egyèbkènt 3 ève már jártam nála, akkor kezdett most visszalátogattam ennyi èv után, ez a második talink.
  • Megközelítés:

    Marina parti a cím, szóval kèk metróval a gyöngyösi utcáig, a Duna Plázáig, azon az oldalon volt a további sèta, gyönyörű házak közt jutottam el a nyerő utcáig. Ott pihi egy házszámmal előrèbb, majd 14:59-kor megindultam. Pont mikor hívtam a kódèrt akkor egy èpítkezèsen èpp kopácsoltak jó hangosan csak hogy ne legyen olyan egyszerű, de nem fogott ki rajtam, sikerült hallanom Dominikát a telóban. Nem kell hozzá sokat lèpcsőzni, se sokat menni. :) A lèpteimre ajtónyitás hangja is jelzi melyik a nyerő lakás.
  • Helyszín:

    Egy kifogástalan állapotú lakást kell elkèpzelni, szèpen rendben ès tisztán tartott, nem csak a tetthely, a fürdőszoba is. Apropó fürdőszoba, ott kád ès elhúzható zuhanyfüggöny van, tusoláskor pedig zölden világít a zuhanyfej. Szájvíz, üvegpoharak. Tusfürdőkből többfèle, ahogy sprayből is. Valamelyiket magamra fújtam, szerintem az old spice-ot. Kilèpő van. Törülköző nagy ès jó nedvszívó, kifogástalan állapotú. Tetthelyen hatalmas az ágy, sokat elmond az is Dominika külsejèről hogy az első fèl órában csak őt veszem èszre, azt hogy egy tükör is van azt meg nem. Pedig jól van beállítva, ágyról remekül mozizható. Mèg a legelejèn mikor szètnèztem az órát èszrevettem hogy hol van,pontosan jár.
  • Lány külseje:

    Külseje egy csoda,meseszèp: kecses , szèp, formás , karcsú , magas , címlapra való alakkal áldotta meg a sors, akár manöken is lehetne. Az arc szintèn elbűvölő. Sokat elmond róla,hogy bár találkoztam már sok szèp lánnyal, hozzá vagyok szokva a szèphez, Domi szèpsègènèl csak nèztem elvarázsolva mint egy hülyegyerek. Picit az emlèkeim közt is kutattam. Túlzás nèlkül mondhatom, nem csak hogy szebb mint a kèpein, de szebb mint az a lány aki az emlèkeimben èlt. Az ilyen űberelès ritka, a Dominika 2.0 önmaga legjobb változata, egyèrtelműen csúcson van. Szoláriumozott, gyönyörű a bőre, a szoli nincs túltolva, èppen csak annyi hogy jó legyen a színe. Bár az arcra kevèsbè emlèkszem, (csak arra hogy szèp) ennek oka talán a megváltozott haja, hosszúnak hosszú ès most szèp dús is. Most viszont memorizáltam az arcát, minden megmarad örökre. Èrdekes módon a mellmemóriám jobb, pont ilyen szèp mellei voltak 3 ève is, azok a formák lovagló pózban örökre beègtek. A punci hibátlan, gyönyörű ès teljesen szőrtelen, tükörsima.
    Szeme èlènk, figyelme maximális, nem fáradt, nem álmos, tele van energiával. Közvetlen ès barátkozós, vidám, mosolygós. A kommunikációs kèpessège átlagon felüli, remek társalkodó partner, maximális èrdeklődèst mutat.
    Fogadóruhára nem tettem cèlzást, de kitalálta mitől döglik a lègy. Szexi fekete hálós combfix, piros melltartó, vèkony bugyi ès pornófilmekben látható iskoláslány szoknya volt rajta.
    Külsőnèl az összes alcimke megilletnè, kivève az "ennivaló lábfej", de az csak azèrt nem mert nincs ilyen fètisem.
    csodás cicik perfekt alak gyönyörű arc csókos száj igéző szemek legszebb punci csodás haj darázs derék perfekt popsi hosszú lábak kifogyhatatlan erotikus ruhatár érzéki hang
  • Action:

    Rózsa átadása után a kèrdès, "szeretnèl fürödni menni?" Senki ne èrtse fèlre, biztos hogy kötelező, Dominika ilyen udvarias formában küld el tusolni. Senki ne mondjon itt szerintem nemet. Èn se tettem. Mikor visszajöttem azonnal a csókját kívánom, adatlapjáról is tudom "Nálam a csók nem nyelves." A legkorrektebb lány, hisz ott is jelzi, ennek megfelelően kezdjük, állunk a szobában ès a szánk összeèr, többnek èrzem mint szájrapuszi, lènyegèben a nyelvek átdugása marad el, de hosszan lehet kènyeztetni az ajkakat, ezektől egyből feláll a farkam, szájra csók közben el is nyúl a farkamèrt, már az állót fogja meg.
    Az ágyon kötünk ki, mèg csak a bugyit veszi le èn kèrem így ès nagyon gyorsan 69-be kerülünk, mennyei punci tárul elèm, nem kèrdès hogy kezdeni akarok vele valamit, nyelvemmel nyalom, meg nyálat is folyatok bele, gondolva a jövőre. Közben Dominika franciája bűvöl, nagyon jól esik nem vad, viszont nagyon finom a tènykedèse, mèg szemből is kèrem, megszakítva a 69-et a látvány miatt, kèszsègesen teljesíti majd gumihúzás jöhet, melyet ő ad rám.
    Megkèrdezi a pózt, a kutyát mondom, mert adatlapon az a kedvence, így azzal kezdjük mèghozzá úgy hogy ő bepucsít az ágyon èn meg ágy előtt állok, markolom formás fenekèt, gyönyörködöm hátában. Aztán èn is felkerülök az ágyra rendes kutyába, aztán pedig úgy hogy ő hason ès èn felette, itt újabb szájracsókot váltunk majd Domi veszi át a kezdemènyezèst ès szembőlt javasol, ebben a pózban is van szájracsókok ès rèszèről barátnős hozzámèrèse. Majd lovagló póz, a melltartóját èn csatolom le róla ès nyeregbe pattan, szemből nekem, igen ezekre a mellekre emlèkszem, gyönyörűek. Közben ránèzek tekintete elirányít oldalra, jèèè, tükör! Innentől onnan is nèzem őt, fantasztikus a teste oldalról is, rendkívűl jól mozog, úgy terveztem hogy ezután lekapjuk a gumit ès szájba vège az első körnek, de túlbecsültem magam, annyira jól lovagol hogy meglepődve veszem èszre mindjárt elèlvezek benne a gumiban, már nincs visszaút. Így lesz, első körös szájbát elhibázom. Gumi le, törlöm a farkam, meg le is tusolom, majd egymáshoz bújunk ès beszèlgetünk.

    Megkèrdezek sok mindent tőle a szexről, kiírta "Domina, popsi, bizar dolgokat nem vállalok", vajon nyálat átfolyatna-e a számba vagy ez már nagyon a határ, az , mert nem. Viszont megtudom hogy a nyelves csóknál azèrt nincs nyelves csók mert nem szereti a sok nyálat. Mondom a puncijába folyattam nyálat, azzal semmi baj nincs, oda mehet. Kitèrünk a barátnőre van-e páros, mondja ezt már sokan kèrtèk de nincs, nem tudnák a szitut komolyan venni. Bár èrzek nèmi meggyőzhetősèget. Popónyalást vendèg neki alapon is megkèrdem ès azt mondja ilyet szabad, de mást nem mert mèg soha semmi se volt a popójában. Biztosít hogy puncit szabad ujjazni. Beszèlgetjük az adatlapra kiírt nagy mèretet, règen ilyen nem volt kiírva, azt feleli mostanra már kitapasztalta a határait ès már nem vállal mindent, közben elnyúl a farkamèrt, simogatja ès feláll.

    Belekezdhetünk a második körbe, èn úgy gondoltam csak simán lesz egy orál szájba, de Dominika sokkal tartalmasabb második menetet tartogatott számomra. Az eleje úgy indult hogy orál szemből, ezt már tükörből is nèzem, majd meglepetèskènt mondja újra beleülne, ezúttal fordítva, háttal. Teljesen elbűvöl, azt tehet amit akar, újabb gumi, ezt is ő húzza fel, nem rèmlik hogy sikosítózna, beleül háttal, fantasztikusan mozog, tükörből is nèzem, talán mèg jobb is mint szemből, mert így mèg sose csináltuk, óriásit üt a látvány, de most nem hibázom, tudom hol kell megállni kèrem a szájbát, gumit lekapjuk, èn az ágy elè állok, Dominika nekem szemből felveszi a kutyapózt ès úgy franziázik, èn pedig elnyúlok a puncijáig, simogatom, mèlyen nem teszem be az ujjam, de jó nedves ès ezúttal nem a puncija hanem a szája vègez ki. Ahogy kel fel, eszembe jut valami, vègül el is mondom neki tudom nem csókolózik de a spermás csók jutott eszembe, felèlènkül tekintete kèrdi át is folyassa, ès már szánk össze is èr, átfolyatás nem lesz mert ahhoz más pózban kène lennünk, vègül törlőkendőben vègzik az utódok, szexin izgatóan belefolyatva.

    A tali elejèn is kínált ès az általam tali vègère halasztott vizet nem felejti el, tölt ès megiszom. Első osztályú kiszolgálás hogy mèg erre is odafigyel, nagyon ügyes. Mèg egy gyors tusolás a vègèn, beszèlgetjük hogy szivesen lát újra, remèlem hamarabb is tudok jönni mint most. A barátnős párosra mosolyogva annyit mond ha lesz mindenkèpp fog szólni. (Intelligens,diplomatikus válasz). Közben picit teszteltem hátha emlèkszik rám, mondtam pár rèszletet a règi talinkból de nem, èrtelemszerűen. Mindketten sok talin vagyunk túl a 3 èv alatt, na jó ő jóval többön.
  • Elszámolás:

    Èrdekesen alakult, smsben korrektül leírta hogy nemrèg változtatott, emelkedett, viszont a szájba èlvezès benne van, nem extra. Nekem ez nem problèma, így is látni akartam, bár tèny a korábbi beszik mèg ezt nem jeleztèk, igaz règ írtak már Dominikáról, ő pedig csak nemrèg emelt. De smsben mindent korrektül megírt. Helyszínen már semmi se változott, tènyleg alappá vált a szájba, alap volt a csókolózás, alap volt az ujjazás ès a kölcsönös francia.
    Az elejèn kèrès nèlkül adtam át az ajándèkot, ès ő is adott nekem: a törülközőn ott volt egy fehèr Raffaello. (3 ève ez mèg nem volt, valami új kedvessèg Dominikától, számomra más okból kellemes emlèkeket idèz ez a megoldás).
  • Összkép:

    Szerintem egy csodával èrt fel hogy bejutottam újra Dominikához ès ilyen könnyen, minden az időzítèsen múlt, hètfőn ez már nem ment volna szerintem. Règen felejthetetlent kapott, jobb mint valaha, így a felejthetetlen cimkèt most is simán megèrdemli,már-már Istennő támadás amit művel, szerintem ő az a lány akinèl senki se csalódik. Termèszetesen viselkedik ès nagyon intelligens, a szexben kreatív, kezdemènyező. A jövőre nèzve a spermás csókban maradt mèg lehetősèg, esetleg a lovagló pózban, addig amíg ő akarja, most gyorsan kivègzett,simán elbírt a farkammal. Ès ha már jövő, valószínű 0 egèsz vègtelen nulla után egy egyes az esèlye, de hátha párosra is igent mondanak, Domi ugyanis mèg egy barátnőjèvel közösen használja a lakást, kivel nem futottam össze, ennyire odafigyelnek a diszkrècióra. (Hátha velem kezdenèk párosozós karrierjüket, ez egy nagy álmom mèg.)
Happy Massage