• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már napokkal előtte egyeztettünk, még kért egy aznapi megerősítést amit megkapott, így teljesen zökkenőmentes volt a találkozásunk.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, fizetős parkolás de nem belváros így könnyedén lehet parkolni.
  • Helyszín:

    A lakás egy teljesen átlagos panel. Mindenütt patent tisztaság, sok tusfürdő, tiszta törölköző, a szobában franciaágy, tükrös szekrény mozizni, egy asztal tele segédeszközökkel amik meggyőznek bárkit azonnal hogy jó helyre keveredett!
  • Lány külseje:

    Többször jártam már nála de még sosem láttam felöltözve és egyre kíváncsibb vagyok hogy nézhet ki a hétköznapokban. Nagyon jól karbantartott teste van, a cicik kicsit gravitálnak de eszméletlen jó segge van. Az arca átlagos látszik rajta hogy mit akar de hogy mire képes arról fogalmad sincs ha ránézel!
  • Action:

    Amikor beléptem, falatnyi alsónemű volt rajta. Csak cseppet húztam fel a szemöldököm és rögtön tudta hogy hibázott mert azt kértem meztelenül várjon, pórázzal a nyakán és a popsiban is legyen valami. Elnézést kért a feledékenységért és ameddig én elvonultam a fürdöbe igyekezett pótolni a mulasztást. Szó se róla sikerült... amikor beléptem a szobába olyan látvány fogadott amire a legvadabb álmaimban sm gondoltam volna. Meztelen volt. Póráz a nyakán. Négykézláb az ágyon lekönyökölve posiával pucsítva az ajtó felé. A popsiba berakva egy pumpa. B@sszus, olyan volt mint egy svédasztal kaviárral és pezsgővel! Miután magamhoz tértem a látványtól megkérdezte hogy akarom e kitágulva látni? Hát persze! Kaptam haszálati utasítást. Én felpumpálom, ő kinyomja. Hát elsőre öklömnyi méretűre pumpáltam amire kinyomta. Na ezután jópárszor megismételtük ezt, én azt hittem szivatom azzal hogy cseppet az ujjammal akadályozom abban hogy kinyomlya de spriccelve jelezte mennyire tetszik ez neki. A popsija minden alkalommal kitágult mint egy babarózsa és pillanatok alatt regenerálódott vissza. Elképesztő edzésben vannak az izmai. Mikor kijátszottam magam elmentem az asztalhoz és hoztam egy nagyobb vibrátort és azzal ostromoltam a popsit, majd a puncit céloztam további spriccelések közepette. Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás! A kezemet az ujjai közelében tartottam hogy jelezni tudja ha gond van, de erről csak álmodoztam. Nagyon lehet tolni neki, ha tövig bent van még lehet rányomkoni a fejét bátran! Volt ezután újra pumpa, újra kényszer... (a fenét kényszer, élvezi ahogy folynak a nedvek a szájából a mellére)! Ezek után levehette a láncait és dugni kezdtünk. Lehet kicsit elfáradtam, szájjal kellett magamhoz térítsen és rápakoltam az utódokat az arcára amit mosolyogva vett tudomásul.
  • Elszámolás:

    Nem extráztam hiszen alapjáraton is kivégzett!
  • Összkép:

    Régen voltam már ennyire elégedett valakivel! Imádtam hogy a végletekig elengedhettem a fantáziámat és végig partner volt a bolondságaimhoz!
Happy Massage