• Abigél

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetést, telefonon hívtam, könnyen elérhető, következő napra kértem időpontot, megkért, hogy erősítsem meg 1 órával előtte, elmondta a részleteket, 🌹 szálak.
  • Megközelítés:

    A parkolás megoldható, nem fizetős, a cím egyértelmű, újépítésű lakások, Marina lakópark.
  • Helyszín:

    Nagyon kellemes a lakás hangulata, fürdő tágas, minden van ami kell.
  • Lány külseje:

    Teljesen olyan mint a képeken, egy nagyon szép külsővel megáldott nő, mosolyogva fogadott, hirtelen felindulásból egyből szájon csókoltam 🫣🫣, de nem volt ellenére 😘😘.
  • Action:

    A szobába értünk, rendeztük a 🌹 átadást, aztán tipli fürdőszoba, vissza térve már várt, tanga, melltartó ekkor még rajta. Egy kis simításokat ide oda, csók. Kérdezte: mit szólnál ha egy kis masszázsal kezdeném? Hát gondoltam jó lesz ráhangolódás végett, de így utólag is, nagyon jól tettem 🤗🤗🤗. Finom masszázs a hátam, lábak, fenék,comb, és egyszer csak elkezdett puszilgatni, végig, körbe, minden irányban, de mégis rendszer volt benne, a nyelvével végig a gerincet, hát én még ilyen finom kényeztető eljárást még soha nem tapasztaltam, éreztem a szeretet átadást, hogy élvezi. Aztán:fordulj, elölről ugyanaz, ekkor már úgy fel voltam húzva, hogy már majdnem könyörögtem, érjen már hozzá a nemes tagomhoz 🤣🤣, lassan rá tért, én is elkezdtem finom kényeztető punci simításokat, szólt, hogy csak finoman, mert hiprerzekeny, gondoltam az nem baj, sőt 🤗🤗🤗, ment minden a maga útján, természetesen, aztán egy kis 69, nagyon vigyáztak, csak lassan, körkörös, finom nyelvmunka, meg is hálálta, jött a gumi, ami nem az én szívem csücske 🫣🫣, mondtam inkább vegyük le, és lingam masszázs, ajánlott egy kis olajat, jó ötlet volt 😊😊 nagyon finom kézi munkával, francia kombó, kértem feküdjön mellém, petting, csók, kézimunka, simogatás, hát igen nagyon jó volt így vele, folytattam volna reggelig 🤣🤣🤣, de idő lett, így hát, francia, és egy nagy durranás, ami ha nem lett volna, akkor is felejthetetlen élményben részesültem.
  • Elszámolás:

    Korrekt, az elején, nagyon megérte. Nem tudok extráról 🤔
  • Összkép:

    Összességében, hát nagyon feltöltve jöttem haza 🤗🤗, egész randi alatt, a szeretet hullámait adta felém, és én is igyekeztem viszonozni, egy rendkívüli Nő, akivel össze hozott a sors, egyedi az együttlét Vele.
Happy Massage