• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Köszönöm szépen a beszámolót! Nagyon jól éreztem magam, remélem legközelebb nem ekkora kihagyással találkozunk 🤗 puszillak

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk mint általában, minden simán ment.
  • Megközelítés:

    5. Kerület Ferenciek terénél az egyik kis utca. Könnyű megközelíteni. Autóval kicsit távolabb kell megálni vagy parkoló házat használni mert az utcába csak behajtási engedéllyel lehetséges.
  • Helyszín:

    A lakás mint mindig tiszta és rendezett, a fürdőszoba tökéletesen felszerelt, friss törölközők és rengeteg tusfürdő és szájíz választék. A tetthely egy nagy francia ágyon történik ami kényelmes és tiszta.
  • Lány külseje:

    A fotóknak teljesen megfelel és mindig szexisen fogad. Minden tetszik rajta de a csodás lábujjakért oda vagyok. Imádom puszilgatni bár csikis egy kicsit de nem ellenkezik. Okos és lehet vele beszélgetni is, kifogásom nincsen.
  • Action:

    Megérkezésem után puszi puszi és cipő ledobás után be a szobába és egy kis beszélgetés ki hogy vagy kivel mi történt. Mikor megbeszéltünk mindent le a ruha és irány a fürdő amit már nem kell megmutatni mert csukott szemmel is oda találnék:) tuti kész Evelin a szoba ajtóban fogad ahol már meg is kezdődik az egymás kényeztetése. Heves simogatások és csókcsata után az ágyon folytattuk tovább az adók kapokot. Mint mindig hagyom hogy ő kezdje az Evelyn élmény adta örömöket amit nehezen lehet kibirni hogy ne menjen el az ember. Nagyon jól franciázik amit nyelvmozdulatokkal is kiegészít, közben egy kis kézi munka és nyálcsorgatás a szerszámra hogy minél jobban fokozza az élményeket. Utána 69 és jöhet a kényeztetés viszonzása amit nagyon szeret és meg is mutat azzal ahogy egyre jobban nedvesedik. Amikor mind a ketten ki tomboltuk magunkat egymáson jöhet a felszerelés és az isteni lovaglás. Imádom amikor jól meglovagol és csattog a szerszámomon semmit sem kímélve, pont úgy ahogy szeretem. Utána kutya póz jött és eltűntettem magam a forró nedves szűk puncijában. Hevesen dolgoztam rajta és imádom amikor össze szorítja a puncit hogy jobban élvezzük a szeretkezést. Pár perc múlva végem is volt és benne is maradtam hogy élvezzem még a forró szűk puncikáját. Utána gumi le és tisztálkodás és egy kellemes masszázs következett amit nagyon jól csinál és ami a lényeg hogy közben jókat beszélgetünk. Szeretek vele beszélgetni mert okos és hozzá tud szólni a dolgokhoz, és gyönyörű a mosolya. Jókat szoktunk nevetgélni. Masszázs után tusi és öltözködés, és a kegyetlen búcsú hogy ott kell hagyni. Jött a búcsú csók és a mihamarabbi viszont látás reménye.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe, de mindig azt kapom amiért megyek. Kedvességet, odafigyelést és kellemes barátnős erotikát. Nagyon korrekt mindenben.
  • Összkép:

    Nagyon szuper élményekkel távozok mindig Evelyn-től, mindig teljesen felfrissülve, boldogan és egy újabb Evelyn élménnyel gazdagabban. Imádnivaló aranyos hölgy. Puszi drága.
Happy Massage