• Lili

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Laza pénteki, önajándékozós hétvége előtti, napon próbáltam hívni az oldalon megadott időpontokban és láss csodát, nem vette fel. Viszont diszkréten ahogy tudott visszahívott. (Igen, akkor hívd amikor írja, és legyél türelmes) Óriási piros pont, hogy mèg az napra próbált időpontot adni, mivel mondtam, hogy limitáltak a lehetőségeim.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtaláljátok, a cím és a ház elég egyértelmű (óriási betűvel rá van festve a tömb azonosítója is). BKV is megy arra, illetve bőven van parkoló is a ház előtt. Új építésű, XIII. kerület. Bejutás 1 perc, telefonon megkapod a a kódot, és akár a liftet ki is hagyhatod. Mázli, hogy közel a Honvéd kórház, ha esetleg valaki ezt a csodát nem tudja feldolgozni.
  • Helyszín:

    Imádom, hogy már a leírás segédletben azt írja az oldal, hogy “baszoba”… Tiszteljük már meg a hölgyeket.
    Új építésű, a lakás és a fürdő tiszta és friss, jó illatokkal. Valaki beírta, hogy az összképhez nem passzol a zuhany függöny.. Igen, köszönjük, valóban észre vettem a 1,5 órámban. Hála az égnek gyorsan sikerült kiverni a fejemből. Millió finom tusfürdő, makulátlan tisztaság, több féle törülköző. Több funkciós lakás, az egyik hálót kaptam meg, matraccal és tükrökkel. De a bejárattól a szobáig és mosdóig Full diszkréció mellett mozogtunk. Szerintem az egész hangulatos, tiszta, barátságos!
  • Lány külseje:

    Tehát jelentkeztem egy vékony, odaadó, cserfes, mosolygós, szép arcú csajszihoz (legalább is amit írtatok), minden elképzeltem. Lejátszottam többször. Aztán minden megváltozott, amikor előugrott az ajtó mögül. Ez a csaj gyönyörű! Ez a csaj az az évfolyamtársad akit mindig húztál a szavakkal, de soha nem lépted meg. Ez a csaj a fesztiválon látott bulis csaj, akire már 3 éve m@szturbalsz. Ez a csaj az unokatestvéred új barátnője, aki miatt a vasárnapi húsleves is más. Srácok, tökéletes hófehér fogkrém reklámos mosoly. Puha, finom haj (azt hiszem hátul össze volt lazán fogva), édes hang. Baromi igényes csaj, aki vár téged. Halvány kék (türkiz?) bugyi és melltartó, rajta fekete áttetsző ‘lepel’. És a combfix ami gondolom már védjegy nàla. Nagy barna szemek, tökéletes szemöldök hozzá. Szerintem egy átbulizott éjszaka után ha felkeltenéd és leöntenéd egy vödör vízzel akkor is megnyerné a Miss Hungary szépségversenyt. Vékony apró csaj, viszont megrajzolt nagyon formás cicikkel és popóval. Ja igen, a popo az bekerül a rekordok könyvébe az biztos. Komolyan, ha egyszer sikerülne vele egy hátsó aktus, akkor nem éltem volna hiába. (Igen, még Lili hatása alatt vagyok) Imádtam a nyakát, az arcát, a szemét, mindenét. Tökéletes bőr, egy-két pici tetoválás.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy írtam, a hétvégém full önajándékozós, így all in-t toltam, és svéd masszázs után mentem Lilihez. Ezt be is vallottam neki, viszont baromi kedvesen reagált és teljesen rugalmasan kezelte minden igényemet. A masszázs majdnem kimaradt, de a második levezetésnél a vádlimra kellett SOS masszázs. Szóval a technikát es egyebeket nem igazán tudom, de gondolom nem is ez érdekel kedves olvasó…
  • Levezetés:

    1,5 órára mentem, az elején megbeszéltünk mindent a menüről. 2 levezetés, ki hogy térdel és pucsít, szájba vagy máshova, közte mit csinálunk. Lili köszi a bizalmat, a rózsák hervadásának kérdését sikerült kiverni a fejemből másfél órára és tényleg nem ezen volt a hangsúly.
    Az extrákat most nem sorolom, érdeklődjetek Lilinél. Az élmény annyira jó lesz, hogy legközelebb meglepi extrát kértek.

    Amit meg kell jegyeznem, hogy Lilinek a humora kiváló és még az én szar poenjaim is jobban tetszenek, mert kurvajol reagál! Vicces csaj :)

    Lili tökéletesen csókol, nyelvvel, nyállal. Melegen. Ajkai puhák. Csodálatos. Ha csak csókoloztunk volna az is megérte volna.

    Lili csak arra vár, hogy mond meg mit hogy hogyan csináljon. A csókok közepette letérdelt és egy lassú és ?törődő? szopásba kezdett! Én át is húztam a matracra, hogy kényelmesebb legyen mindenkinek: én térdeltem, Lili szintén, rámborulva. El sem tudtam dönteni, hogy tükörből vagy máshogy jobb nézni. Játszott a golyókkal is, de nem ez volt a fő műsorszám, hanem az isteni francia. Érezni éreztem, hogy k. jó de amikor lenéztem és megláttam az ajkait akkor instant majdnem elszálltam! Sokan írják, hogy ‘barátnő feeling’. Hát barátom ha ilyet tud a barátnőd/feleséged/párod, akkor nem ide járnál! Szóval Lili fáradhatatlan, figyelembe veszi mit szeretnél és mindenre reagál! Nem kértem mély lehetőséget, de másodjára megkaptam. Bár nem nehéz nálam ezt elérni :) , de Lili mindent tud! Lili sorolt egy halom extrát és bevallom hatott a marketing, mert már elkezdtem írni a listát! Életem legjobb franciája volt, legalább is azt hittem. Néha csókolóztunk is, különben 30 mp lett volna az egész annyira jó volt. Egyszer-kétszer rámarkoltam a popóra, és kb végéig simogattam/ fogtam a haját. A juice szájban landolt utána papírba.

    Ezután engedélyt kértem (kértem vagy kaptam?), hogy viszonozzam a kényeztetést! Csókokkal és puszikkal leértem! Lili pncija pont olyan volt mint amilyennek egy fiatal huszonévesnek (nem pejoratívan) lennie kell: tökéletesen borotvált, friss, puha és feszes egyben! Most hagyjuk ezt, hogy elélvezett e vagy sem: én igyekeztem kényeztetni és remélem jó volt neki :) Elvileg elment ő is! Nem azért járunk hozzájuk és nem azért írunk besziket, hogy fényezzük magunkat! Legyél kedves, figyelmes, tegyél bele mindent, a többit majd Lili eldönti szimpátia alapján! Nyilván én is megkaptam, hogy ‘köszi, ezt kár lett volna kihagyni’, de igazából ez a visszajelzés nekem csak arra jó, hogy legközelebb sokkal többet próbáljak meg adni.

    Ezután csak beszélgettünk, simogattam Lilit, aztán elugrott a mosdóba, hozott vizet és egy halom csokit! Egyébként nem eszik csokit, úgyhogy köszönöm srácok a táblás Ferrero tök jó volt! Nagyon jót beszélgettünk az élet dolgairól, kapcsolatokról, emberekről.

    Volt mèg kb fél óránk. Elkezdtünk csókolózni és elkezdtem újra felfalni a nyakát és a cicit! Nem nagyon bíztam a második fordulóban, de itt úgy néz ki nem az agyadnak kell hinni!

    Visszaismételve az igényeimet újra lejátszódott a kör! Sírok a gyönyörtől! Tetőtől talpig nő és kibaszott fiatal! Tapasztalat és kor? Lili előttünk jár agyban is és mindenhogy! Van intelligencia, sőt most hogy írom legközelebb bepróbálkozom egy szerepátékos olasz tanáros ötlettel, szemüveg és miniszoknya :)

    Tehát írtam, hogy azt hittem az elsőre, hogy életem legjobbja. Nem. Mert a második volt az! Itt kaptam egy ajándék melytorkot is, bár nálam ez egyszerűbb mutatvány. Csak zárójelben jegyezném meg, hogy ennyi vért életemben nem látott a “fallosz” (uristen le se tudom írni ezt a szót :) ) . Nagyon gyorsan kivégzett, pumpáltam kicsit és a vége az számomra időtlen volt. Valami másik dimenzió nyílt meg! Tökéletes! Sírok! :))) Lili csodálatos! Viszont Sherlocknak üzenem, hogy a második löketet nem láttam kiköpni a papírba!! Eltűnt!

    A vádlim begörcsölt, de Lili gyorsan megnyomkodta!

    10/10
  • Elszámolás:

    Teljes bizalom, nincs TP! Bp átlag, extrákat beszéljétek meg! Van bőven és jók is.
  • Összkép:

    Életem legjobbja! Vicces, feltölt. Hazavinnéd, mondjuk azt nem lehet! Ilyen csajod sosem volt és sosem lesz! Ezért is menj el hozzá!
Happy Massage